![]() |
Story of our dreams - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis) +---- Thread: Story of our dreams (/t-story-of-our-dreams) Pages:
1
2
|
Re: Story of our dreams - Bell Evans - 02 Feb 2011 Bell clatina usor din cap; ce plan, daca abia gasisera cartea. "-Hai sa facem ce ne trece prin cap" chicoti ea. "-Esti sigura?" intreba Ginny, razand. "-Da..spontenaitate!" mormai Bell, dandu'si ochii peste cap. Ginny chicoti. "-Ok..deci..asta seamana izbitor cu mine" murmura Bell privind bebelusul. Aceeasi ochi negri, acelasi nunta a parului. "-Si e data mea de nastere" continua ea. "-Dar e Sectorul Interzis!" protesta Ginny. "-Intocmai.." ofta Bell. "-Cartea asta e plina de magie" murmura fata. "-Depinde de care" chicoti Bell. "-Sper doar sa nu fie neagra" remarca Ginny, zambind. Re: Story of our dreams - Ginny Anne Alden - 02 Feb 2011 Am oftat si m'am uitat din nou la poza sub care scria data mea de nastere! Era imposibil,dar totusi bebelusul ala semana izbitor cu mine. Ochii aceia albastri,si parul acela de culoarea spicului de grau. Pe atunci eram mai blonda. Dar hei eram bebelus. "-Bun acum ce ar trebuii sa facem?" O intreb eu uitandu'ma in continuare la poza aceea. "-Zic sa dam pagina sa vedem ce ne mai ascunde." Am dat pagina si pe ea scria cu litere Italice "Londra 1.09.2001." era prima mea zii de scoala. Sub acest titlu era o poza cu mine,eram imbracata in uniforma scolii,iar parul imi era prins in doua codite dragalase. "-Asta sunt eu in prima zii de scoala." am spus eu uitandu'ma la Bell. "-Iar aceasta sunt eu.!" arata ea o poza cu o fata dulcica ce zambea in poza cu toti dintii. "-La naiba am fost urmarite toata viata? Nu mai inteleg nimic!" Re: Story of our dreams - Bell Evans - 02 Feb 2011 Bell privi mica scolarita si zambi; aparu si Rose de undeva, si se apropie de ea chicotind. Avea in mana o portocala. "-God, nu pot sa cred" chicoti Bell. "-Ce?!" intreba Ginny, furata de amintiri. "-Am fost la aceeasi scoala? Si n'am stiut!" replica cercetasa. Ginny ezita; mai privi o data fotografia, dupa care isi dadu o palma peste frunte. "-Ai dreptate!" sopti ea. "-Intotdeauna am dreptate" chicoti Bell, iar Gin incepu sa rada. Privira vreme indelungata imaginea cu ele doua..si Rose, sora Bellei. "-Era atat de frumos" sopti ea. "-Da..chiar daca Hogwarts'ul e special..si scoala incuiata era tare" chicoti Bell. Re: Story of our dreams - Ginny Anne Alden - 23 Feb 2011 Am ras,si am dat pagina,de data asta am gasit poze cu noi in anul I. Am chicotit si am atins poza in care ca deobicei aveam uniforma Cercetasilor pe mine. "-Hey,imi aduc aminte acea zi!" Bell atinse si ea poza si zambii. Am zambit si eu,oricine isi aducea aminte cu drag de primul an aici,era cel mai frumos,toti se purtau cu tine dragut,iar profesorii te mai iertau cand faceai vre-o bocoana,ei acum lucrurile stau altfel. "-Dar totusi nu imi dau seama ce cautam noi in cartea asta!" Era frustrant sa vad ca apar intr'o carte din sectorul interzis,si nu aflu motivul pentru care am fost urmarita aproape toata viata. "-Sincer,ar putea fi o farsa de prost gust facuta de unul dintre prietenii nostrii,sau aceasta carte chiar are cumva o legatura cu noi. Am atins din nou pagina si am oftat. Cum era posibil asa ceva? Adica,eu si Bell intr'o carte? Firar,asta ar insemna sa fim niste personaje,din care deduc ca noi nu ar fi trebuit sa existam. La naiba! nu mai inteleg nimic. "-Bell,si totusi,de ce ar avea cartea asta legatura cu noi?" Re: Story of our dreams - Bell Evans - 24 Feb 2011 Cercetasa isi dadu ochii peste cap si incepu sa rada. "-Nu esti tu cea din poza?!" intreba ea. Ginny paru sa delibereze. "-Ba da" ofta ea. "-Atunci..sigur are legatura cu noi doua" remarca cercetasa, intorcand pagina. Era intr'adevar ciudat; nu credea ca cineva le'ar fi facut o gluma. Pentru ca nu ar fi avut nimeni acces la atat de multe informatii personale decat ele. Si nu era de uitat si faza ca se aflau in Sectorul Interzis al bibliotecii..Deci.. "-Asta e anul II" murmura Ginny. Bell tresari, si se intoarse la carte; isi arunca privirile peste imaginile din foile ingalbenite si scrisul inclinat, usor arcuit. Nu reusi sa il recunoasca. "-Wow..devine din ce in ce mai dubios" murmura ea. |