![]() |
Descoperiri pe furtuna - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Descoperiri pe furtuna (/t-descoperiri-pe-furtuna) |
Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 14 Jan 2011 Cercetasa astepta, ascultandu'si propriile batai ale inimii; devenea agonizant. Secundele se tarau cu incetineala prin inghetata tacere, iar pasii poposira. "-Cred ca s'a oprit" sopti Bell, privind atenta in jur. "-Si daca totusi vine aici?" intreba Ema, soptind. "-Nu cred.." raspunse cercetasa, ridicandu'se. In secunda urmatoare insa, Peeves intra in incapere, aducand o pala de aer rece. "-Deci cineva nu are chef de somn in seara asta!" striga el, facand tumbe prin aer. "-Peeves" il ameninta Ema. "-Ce? Nu am voie sa stau aici sau ce?!" raspunse strigoiul inttrigat. "-Bombarda Maxima!" sopti Bell, iar fantoma disparu. Celelalte o privira, iar cercetasa zambi; nu uitase niciodata acest farmec, invatat de la un prieten vechi. Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 14 Jan 2011 Am zambit, cu o urma de umor malefic. " - O miscare inteligenta, Bell!" i-am facut cu ochiul. Peeves putea sa ma inebuneasca de fiecare data cand il vedeam. Acum nu putea fi diferit. Mai se punea doar problema sa nu dea peste cineva si sa inceapa sa povesteasca. Din cine stie ce motiv, nu imi faceam griji in privinta asta, desi, probabil, ar trebui. M-am indreptat repede spre usa si am inchis-o cu grija. Aerul rece inca domnea in camera si stiam ca va mai dura ceva pana imi va fi iar bine. Am cautat cu privirea, gasind semineul micut din colt. M-am grabit sa dau cutiile din fata lui la o parte. Scotandu-mi bagheta si indreptand-o spre semineu, am facut vraja prin care se creea foc. Stiam ca daca urma sa mai vina cineva, focul trebuia sa dispara, ceea ce nu prea era o problema, dar acum pur si simplu simteam nevoia de a avea putina caldura. Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 16 Jan 2011 In sfarsit trecusera si de asta...Si toate datorita lui Bell,care era uimitoare in momente ca cel de mai devreme.Ema chiar se gandise foarte bine cand aprinsese focul.Din momentul in care focul a aparut in semineul micut si camera a fost invaluita de lumina flacarilor jucause atmosfera s-a destins vizibil. -"Si acum ce o sa facem?"intreba Georgya intr-un tarziu. Oglinda arata splendid in lumina vapaii rosiatice.Privind in ea Georgyei i se parea ca sticla acesteia era facuta dintr-un fel de piatra pretioasa unica si care ii dadea o aura plina de viata acelui obiect. Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 17 Jan 2011 Cercetasa se aseza in fata focului, privind flacarile jucause, ce se incolaceau una dupa altul, intr'o intrecere de frumusete si stralucire; caldura plapanda care o emanau era primita cu blandete de cele trei fete, stranse in fata semineului. Bell zambi, amintindu'si de prima ei intalnire cu oglinda; atunci, dorinta ei fusese alta. Isi reaminti chipul bunicului, care ii zambea vesel, facandu'i cu mana..pe atunci, Edward nu exista in viata ei. Acum lucrurile stateau altfel; chiar daca moartea lui Hayden o afectase intr'o oarecare masura, cercetasa se simtea mai bine. Timpul trecuse, iar ranile incepusera sa se inchida. Stia cum e sa suferi dupa cineva drag, dar parca era mai usor cand aveai pe cineva alaturi. "-Ma intreb..voi ce ati vazut prima oara cand ati venit aici? Vi s'a schimbat cea mai mare dorinta, o data cu trecerea timpului?" intreba ea, spargand valul de tacere. Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 18 Jan 2011 Mi-am intors privirea spre Bell. " - Mie mi s-a intamplat. Cand eram in primul an, vedeam in Oglinda elevi pe care abia ii cunoscusem. Mai tarziu, mi-au devenit prieteni buni. Si cred ca atunci mi s-a schimbat si mie dorinta... Acum, presupun ca este doar datorita faptului ca sora mea e departe si vorbim rar" i-am raspuns eu. " Pun pariu ca atunci cand o voi stii la Londra, dorinta mi se va schimba iar." Am ridicat din umeri si am zambit vag, asteptand raspunsul Georgyei. Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 21 Jan 2011 Georgya raspunse cu o voce ganditoare: -"Pentru mine chiar este prima data cand ma uit in Oglinda,dar sper ca pe viitor dorinta mea sa se schimbe ,fiindca implinitrea dorintei de acum apartine de trecut,oricat as incerca nu pot sa o aduc mai aproape de realitate.E chiar trist sa vrei sa ai ceva ce ai pierdut!" In timpul in care Cercetasa spuse toate acestea,ii trecura prin minte fragmente din cele mai frumoase amintiri ale celor mai bune zile alaturi de "comoara sa pierduta".Le simtea ca intr-un vis ciudat,ca si cum ar fi fost atat de departe de ea,in mintea altcuiva,ce o lasase sa le priveasca impreuna. Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 21 Jan 2011 Bell zambi usor; era ciudat sa existe ceva, care sa'ti arate care e cea mai mare dorinta a ta. Chiar nu realizai cine avea o importanta atat de mare in viata ta inainte de a'i vedea reflexia acolo, pe sticla fumurie. Stiai care iti sunt idealurile, dar Oglinda le confirma intr'un anume sens, plin de mister si lumina. "-E atat de bine aici" sopti Emma. Parca ii citea gandurile..Bell vroia sa ramana aici pentru totdeauna, daca era posibil. "-Cum ati descoperit camera asta?" intreba Georgya. "-..pura intamplare" sopti Bell. "Ma plimbam intr'o noapte prin castel si m'am ascuns sa nu ma prinda Peeves. Si am intrat in alta incapere; era primul meu an la Hogwarts, iar oglinda era in alta camera" chicoti Bell. "-O muta in fiecare an" raspunse Ema. "-Dap..si eu am observat asta" replica cercetasa. "-Dar oare de ce?" intreba Georgya. "-Unii oameni nu se mai pot desparti de oglinda..sau mai bine zis, de reflexia ei" ofta Bell. "-Si cateodata innebunesc" o completa Ema, oftand incetisor. Re: Descoperiri pe furtuna - Ema Snow - 21 Jan 2011 " - Dar cu toate acestea, exista oameni care o cauta" am soptit. Am prins pentru o clipa privirea nedumerita a Georgyei " - Oglinda lui Erised poate fi un miracol pe pamant, te face sa crezi in cele mai ascunse dorinte. Dar, daca nu iti pastrezi mintea limpede, cazi prada lucrurilor uneori imposibile. Asta este pericolul" M-am deplasat incet si mangaiat rama Oglinzii, fara sa ma uit in ea. Simteam sub degete modele sculptate, atat de fine, si totusi atat de evidente, in ciuda anilor ce trecusera. Reflexia mainii surorii mele aparu langa rama, atingand partea interioara. Am zambit si m-am intors spre fete. Re: Descoperiri pe furtuna - Georgia Harris - 22 Jan 2011 In timp ce Ema termina propozitia mintea Georgyei incepu-se sa lucreze.Se imagina pe ea stand in fata Oglinzii zile in sir,privind din nou si din nou aceasi imagine,simtindu-se ca o fantoma a trecutului ce nu are prezent si viitor,apartinand de trecut,odata cu amintirea lui,odata cu dorinta ei. -"Si se ce poate face in cazul lor?"intreba cercetasa privind intens rama Oglinzii si gandindu-se de odata la orginea sa. "Care este povestea Oglinzii?Oare se numeste Oglinda lui Erised fiindca cineva pe nume Erised a facut-o?Dar nu pare facuta de vrajitori..."se gandea Georgya in timp ce astepta raspunsul. Re: Descoperiri pe furtuna - Bell Evans - 22 Jan 2011 Bell clatina usor din cap, amintindu'si cum la randul sau, pusese aceleasi intrebari. Arwen o deslusise in cele din urma, explicandu'i tot ce stia despre oglinda. "-Nu se stie cine a facu'o" murmura Bell. "Doar se banuieste ca ar fi fost faurita de marele Erised" continua ea. "-Si cine era acest mare Erised?" o cita Ema. "-Nu se stie..oglinda a aparut la Hogwarts cu mult timp in urma, si nimeni nu s'a straduit sa caute date despre ea" chicoti Bell. "-Probabil toti erau ocupati cu privirea in ea" continua Georgya. "-Exact" murmura cercetasa. "-Dar cuvintele scrise pe marginea ei?" intreba Ema. "-Sunt scrise in latina..Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" raspunse Bell. "-In traducere?" chicoti Georgya. "-Nu iti voi arata reflexia fetei, ci dorinta inimii tale!" murmura Bell, zambind. |