![]() |
Problems over problems - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Coridoare (https://www.darkmark.ro/f-coridoare) +--- Thread: Problems over problems (/t-problems-over-problems) |
Re: Problems over problems - Rosalie Vivienne Alden - 25 Jan 2011 Ma simteam atat de dezamagita,de deznadajduita,ma simteam de parca am trecut prin aceasta lume in zadar. Simteam cum un fior imi trece prin tot corpul gandindu-ma la noaptea cand Bell gasise Horcruxul' in adancul apei inghetate,a fost in zadar oare distrugerea acelui inel, a fost totul facut in van cand eram pe cale sa murim atunci...? Si totul..Pentru a muri acum? Doar la asta ma gandeam,nu exista un moment in care sa nu ma gandesc la asta , de cand am prevazut ca cei doi sunt in castel,in Hogwarts! Dumnezeul mare! Au patruns in scoala...Eram pierdute. Preferam sa ma caute pe mine decat sa le faca rau celor dragi mie. Acum imi pare rau si ca i-am spus Cercetasei despre previziunea mea,imi pare nesups de rau! Oare voi avea timp sa ii spun cat de mult ma caiesc pentru asta? Cum am putut sa fiu atat de nesabuita..? Atatea intrebari imi treceau prin minte,intrebari la care probabil ca nu voi sti niciodata raspunsul. Am simtit brusc o ameteala teribila si am vazut negru in fata ochiilor... Re: Problems over problems - Bell Evans - 26 Jan 2011 Bell incepu sa isi faca planuri; poate daca plecau, fugeau acum din castel, ar fi scapat. Poate daca se ascundeau in Hogsmeade, sau altundeva, ar fi ramas in viata. Poate ca mai era o sansa si pentru ele..o ultima speranta, care avea sa se stinga intr'un ocean de durere. Nu vroia sa se termine; desi renuntase de atat de multe ori, de fiecare data se intorsese pe drumul cel bun. De ce sa se incheie totul tocmai acum, cand lucrurile se rezolvasera? De ce? De ce se intamplau toate astea lor..ce facusera ele atat de rau, incat sa merite o asemenea pedeapsa. Distrugerea celor doua horcrux'uri nu putea fi considerata fapta rea; era o razbunare. Facusera dreptate, si inca nu in intregime. Iar acum aveau sa plateasca si pentru acest strop de fericire pe care il savurasera cand fransera inelul intunecat. Stiau ca atunci isi semnasera propria condamnare la moarte, dar parca nu erau in stare sa isi imagineze ca sfarsitul va arata asa. "-Ce ar trebui sa facem?" intreba Bell, brusc. Re: Problems over problems - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jan 2011 Ma simteam de parca nu mai eram in stare de nimic,de parca toata lumea si toate sperantele mele s-au sfarsit aici,azi,intr-o singura clipa,de parca totul s-a prabusit dintr-odata,intr-o cadere brusca si foarte dureroasa. Insa mai aveam o mica farama de... incredere: Bell era inca langa mine,desi ar fi putut sa plece oricand si sa abandoneze aceasta situatie de nesuportat. Insa nu,fiindca era o adevarata prietena,care mi-a fost alaturi in ultimul timp mai mereu. M-am cutremurat brusc atunci cand am ascultat intrebarea lui Bell. Ce puteam sa ii raspund intr-o asemenea situatie? Ce ?... "Bell...eu nu stiu,eu ma tem de ce va urma!",am spus eu cu ochii inlacrimati. Asa si era...Oare ce va urma?.. Re: Problems over problems - Bell Evans - 27 Jan 2011 Cercetasa zambi trist; intr'adevar, si ea simtea cum teama ii cuprinde intreaga fiinta. Dar nu stia ce ar trebui sa faca. Nu stia cum sa procedeze..daca sa se ascunda, sau sa lupte vitejeste si sa moara..pentru ca sfarsitul tragic era atat de aproape, incat putea sa'l simta in adancul fiintei sale infricosate, dar in acelasi timp gata sa dea totul pe o singura carte. Era ultima lor infruntare; era acum ori niciodata. Orologiul din holul central isi trimise ecoul batailor pana la ele, indicand ora 10 dimineata. Curand avea sa vina pranzul, iar coridoarele se vor umple de lume. Cercetasi, astropufi, viperini sau ochi-de-soimi..toti erau in pericol. Toti se aflau la mana a doi devoratori insetati de moarte..de razbunare si suferinta. "-Trebuie sa anuntam pe cineva" spuse Bell. "-Dar pe cine? Crezi ca ne vor crede?!" replica Rosalie. "-Atunci stam aici degeaba?" ofta cercetasa, incrucisandu'si bratele. "-Nu stiu ce am putea face" remarca tanara, cu un glas ragusit. "-Nici eu.." murmura Bell, privind in gol. Re: Problems over problems - Rosalie Vivienne Alden - 28 Jan 2011 Aceasta situatie nu mai depindea de mine,nici de Bell. Nu am face nimic daca i-am anunta pe ceilalti din castel,tot ce ar face ar fi doar sa se alarmeze degeaba. Sunt constienta de asta,sunt constienta de faptul ca cei doi Devoratori ne voiau pe noi doua,abia asteptau sa ne gaseasca,sa ne ucida...Cu siguranta au un plan iar noi va trebui sa facem fata pana vom putea...iar apoi...ce va urma ramane de vazut. M-am saturat sa gandesc negativist,desi aceasta este oarecum firea mea,dar..trebuie sa asteptam sa vedem ce se va intampla. Porrin si Lestrange au multe in gand,de asta sunt extrem de sigura. Nu aveam unde sa fugim,cum sa scapam de ei insa sunt sigura ca vom reusi sa ne ascundem, iar cand ne vor gasi...nu vom avea altceva de facut decat sa luptam...probabil pentru ultima data cu ei. Re: Problems over problems - Bell Evans - 28 Jan 2011 Cercetasa privi in jur, cu respiratia intretaiata; putea sa jure ca auzise un zgomot de pasi pe scarile de marmura. Dar nu era atat de sigura, incat sa o alarmeze si pe Rose. Era constienta ca daca apareau cei doi devoratori, primul lucru pe care avea sa il faca era sa fuga. Dar cum inca nu aparusera, trebuia sa se gandeasca unde sa fuga. Aveau nevoie de un plan..si trebuia sa fie un plan istet. Porrin si Lestrange cunosteau castelul, din moment ce Charles studiase aici. Bell se cutremura cand isi aminti cum intrase alaturi de Meredith in Turnul Ochilor-de-Soim si furase micul trofeu, ce reprezenta defat primul horcrux al lui Lestrange. "-Stiai ca Lestrange a fost la Ochi-de-Soim?" sopti ea. Simtea nevoia sa sparga zidul de liniste ce aparuse intre ea si Rose. Avea sa innebuneasca daca nu spunea ceva. "-Nu.." replica fata, cu ochii mari. "-A fost elev aici..la Hogwarts. Lucru ce trage alt semnal de alarma - cei doi cunosc fiecare coridor ascuns si fiecare secret al castelului" remarca Bell. Re: Problems over problems - Rosalie Vivienne Alden - 28 Jan 2011 Ma inecasem si facusem ochii mari cand am auzit spusele Cercetasei. Deci nu imi venea sa cred! Preferam sa consider ca ma aflam intr-un cosmar continuu din care nu mai puteam sa ies,sa iesim...Imi venea sa plang,dar in acelasi timp sa tip..si totusi: nu puteam sa fac absolut nimic. Eram prea minunata de aceasta situatie,ma depasea aproape totul. Am oftat adanc,apoi am rostit printre sughituri de sperietura: "Bell,pot intra oricand aici! Stiu aproape orice cotlon din tot Hogwartsul! E imposibil asa ceva! Spune-mi ca nu e adevarat..",am rostit eu scuturand-o discret pe Cercetasa si incercand sa imi revin totusi. Dar ... eram prea bulversata,nu stiam ce mai era de facut acum!. Ce?. Re: Problems over problems - Bell Evans - 29 Jan 2011 Bell zambi trist, impartasindu'i ingrijorarea. Poate ca asta trebuia sa fie sfarsitul..poate ca acum se incheia povestea lor. Luptasera indeajuns, iar acum aveau sa'si gaseasca in sfarsit pacea. De ce nu? Macar atat meritau si ele..dupa atata lupta, atatea infrangeri si reusite. Aveau dreptul la o odihna prelunga, poate chiar vesnica. Era straniu sa te gandesti la cum puteai muri. Pentru ca pana atunci, nu se gandisera decat la cum sa traiasca. Iar acum, treceau in extrema cealalta. Era cu putinta sa iti doresti moartea? Sa o implori sa vina mai repede..sa nu te mai chinuie asteptarea si suspansul. Nu erai constienta decat de teama care iti imbratisa toata fiinta, purtandu'te pe aripile suferintei si a banuielilor. Putea sa se termine scurt, sub un singur fulger de lumina verde. Sau putea sa se termine chinuitor, agonizant. Cu siguranta cei doi devoratori aveau sa se joace cu mancarea inainte sa o manance. Aveau sa le chinuie..sa le tortureze pana cand vor implora chiar ele moartea. Si ce puteau face? Puteau sa se impotriveasca? Raspunsul era atat de simplu.. Re: Problems over problems - Rosalie Vivienne Alden - 29 Jan 2011 Nu...Nu mai aveam ce sa facem. Dupa atatea probleme,atatea reusite si cateva infrangeri aveam in sfarsit sa scapam de totul. Si inca cum.. de fapt,aveau ei sa scape de noi. Totul parea atat de ciudat-dar acesta era adevarul,acesta este adevarul. Totul are un sfarsit si un inceput. Sfarsitul nostru sau a lor este foarte aproape,trebuie sa fim constiente de acest lucru. Probabil in cateva ore nici macar nu vom mai fi aici,probabil unii ne vor plange,altii se vor bucura de moartea noastra...Cine stie? Dar noi pana la urma ce facem aici? Asteptam ca moartea sa ne caute...? Asteptam sa fim nimicite fara macar a lupta,fara macar a incerca? Nu. Asa ceva nu este posibil. "Bell,ne vom ascunde cat putem,da? Iar cand va veni timpul vom lupta pana la sfarsit. Spune-mi,te rog, ca esti de acord!" Asteptam ca Cercetasa sa imi zica ceva in timp ce m-am uitat instinctiv in jurul nostru. Totul parea linistit,as indrazni sa spun ca prea linistit... Re: Problems over problems - Bell Evans - 29 Jan 2011 Bell dadu usor din cap; alta solutie nici nu aveau. Dar daca se gandea mai bine..puteau sa se ascunda in Camera Necesitatii..sau in unul din Turnuri. Sau sa strabata tunelul ce ducea in Hogsmeade. Dar pentru ce? In cele din urma tot aveau sa se intalneasca cu cei doi..iar atunci, furia lor avea sa fie mult mai mare si mai pronuntata. Nu aveau altceva de facut decat sa astepte; iar linistea era atat de adanca, incat parea ca se intinde in jurul lor ca o panza firava, dar in acelasi timp dura, cu sclipiri de zgomote usoare. Respiratiile celor doua se auzeau prea tare, iar bataile inimilor incepeau sa incetineasca. Intreaga ei fiinta simtea cum viata se scurgea usor dinauntrul sau. Mai avea atat de putin de trait. Si in acest timp trebuia sa se ascunda. De ce? De ce sa faca asta? Pentru ca asa trebuie, prostuto! ii spuse o voce mica, din mintea ei. Ideile se scurgeau neintrerupt prin gandurile sale. Dar niciuna nu parea destul de buna..niciuna nu reprezenta un plan care sa le scape de la moarte.. |