![]() |
Intamplari ciudate - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn) +--- Thread: Intamplari ciudate (/t-intamplari-ciudate) |
RE: Intamplari ciudate - Ema Snow - 16 Apr 2011 " - Charles! Nu o face!" Sora mea il stia. Charles? Doar nu era... Charles Lestrange?! Nu am mai apucat sa privesc ceva, caci Dawn se prabusi peste mine, izbindu-n cu putere de pamant. Am putut s-o aud scancind. " - Prea bine, Snow. Nu o voi face... acum... Ne mai auzim" Am ridicat capul la timp pentru a-l vedea disparand. Dawn se rasuci pe o parte, eliberandu-ma din stransoarea ei. " - Esti bine?" Am analizat repede trupul ei, observand sangele de pe pantalonul deschis, militaresc. RE: Intamplari ciudate - Dawn Snow - 16 Apr 2011 " - Ema... Fugi.. Fugi de aici" Stiam ca spuneam asta degeaba. Sora mea nu ar fi plecat nici sa o pici cu ceara. Ma linistea faptul ca Charles disparuse, dar stiam ca va reveni. " - Sunt bine" am mintit eu. Vocea imi suna spart si am stiut in acel moment ca nu mai am vreo sansa s-o conving pe Ema. Stia la fel de bine ca si mine cat de mult ma durea. I-am simtit mana pe coapsa, deasupra genunchiului, incercand sa opreasca sangerarea. RE: Intamplari ciudate - Ema Snow - 16 Apr 2011 " - Ajutor! Va rog!" Puteam vedea Aleea Diagon in capatul luminos al culoarului. Soarele stralucea pe hainele oamenilor. " - Ajutor!" am incercat iar, dar toti erau prea departe, iar sunetul vocii mele nu reverbera. Nu era niciun ecou in acel loc. " - Rezista, Dawn... Rezista, te rog!" Mainile imi erau ferme, dar vocea imi tremura. In curand, ochii au fost plini de lacrimi. RE: Intamplari ciudate - Dawn Snow - 16 Apr 2011 Ema incepu sa suspine. Mi-am ridicat mana pentru a sterge o lacrima de pe obrazul ei. Ma privi cu ochi mari. " - Oh, haide. Nu o sa mor din asta" Am zambit slab, mi-a zambit la randu-i. " - Totul o sa fie bine. O sa fi bine" Nu imi placea situatia. Durerea era la fel de puternica, in ciuda faptului ca Ema incerca sa o opreasca. Doar ca ma obisnuisem cat de cat cu ea. " - O sa fi bine" i-am repetat absenta, privind spre Diagon. Stiam ca nu aveam putere sa strig. RE: Intamplari ciudate - Ema Snow - 16 Apr 2011 Dawn repetase o singura propozitie: " O sa fi bine" Era priceputa la psihologie, ma invatase si pe mine asta, iar eu ma descurcasem sa invat mai mult. Ce insemna "O sa fi bine" ? Adica... este posibil ca ea nu. Doar a spus ca nu o sa pateasca nimic! Imi venea sa urlu la ea fiindca nu stiam ce vra sa spuna. Imi venea sa o cert si sa o fac sa-mi promita ca ramane cu mine. Imi venea... Ma simteam de parca eu ar trebui sa fiu consolata. Am oftat tremurator si i-am zambit. O sa am grija sa fie si ea bine. RE: Intamplari ciudate - Dawn Snow - 16 Apr 2011 Ema ma privi o clipa, apoi disparu spre Alee. Mi-a dat timp sa ma incrunt. Mi-a dat timp sa-mi prind piciorul si sa ma plang in minte, singura. Nu vroiam sa fac asta de fata cu sora mea. Nu vroiam sa o ingrijorez mai mult. Incepea sa ma doara capul. Incepea sa imi fie rau. Cineva imi prinse fata in mainile sale reci. Era Ema. O recunosteam dupa felul in care isi tinea degetele lipite. Am deschis ochii si i-am vazut chipul deasupra mea, incetosat. RE: Intamplari ciudate - Ema Snow - 16 Apr 2011 " - Esti in siguranta, ma auzi?" M-am ridicat, privind spre cei trei oameni ce veneau. O doamna si oi domni. Unul dintre ei se prezenta ca doctor si isi lasa la o parte plasa cu carti. Se apleca peste piciorul lui Dawn. " - Rebecca" i se adresa doamnei. " Cheama o salvare" Dawn isi misca mana, luand-o pe a mea si strangand-o delicat. RE: Intamplari ciudate - Dawn Snow - 16 Apr 2011 Ma simteam ametita. Am oftat si mi-am inchis ochii. " - Haide, Dawn! Mai sus! Vreau mai sus!" striga micuta Ema din leagan. Am ras cu pofta si m-am uitat spre cer. Era soare si era cald. Era poate cea mai frumoasa zi de vara de pana atunci. " - Eu cand voi merge la Hogwarts?" intreba surioara mea increzatoare. " - Peste doi ani. Diferenta de varsta dintre noi doua este de patru ani, iar eu sunt in anul doi" Ema se bosumfla si am ras de expresia ei. " - Mai este asa de muuuult!" se planse cu vocea-i de soprana. Nu am apucat sa-i raspund, caci o durere in picior mi-a golit mintea. Am deschis ochii ca sa vad peretii cenusii. Maxilarele mi s-au inclestat de durere. RE: Intamplari ciudate - Ema Snow - 16 Apr 2011 Parca visase. Parca lesinase. " - O sa te faci bine, domnita. Cu ingrijiri corespunzatoare" spuse batranul doctor. Puteam deja sa ma relaxez. " - Stii, Ema... Mi-am amintit cand te dadeam in leagan" zambi Dawn, cu ochii inca inchisi. " - Ma bucur pentru tine" RE: Intamplari ciudate - Dawn Snow - 16 Apr 2011 O ambulanta se auzi nu foarte departe, iar un glas alert incepu sa turuie in limba paramedicilor. Multe maini se invarteau in jurul trupului meu. M-am simtit ridicata de la pamant. Ema inca ma tinea de mana, degetele fiindu-i atat de reci. I-am privit fata. Era oare bine si ea? Nu o intrebasem daca fusese lovita, desi stiam ca nu. Dar ma puteam insela. " - Zambeste" am rugat-o. |