![]() |
De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +---- Forum: Clubul Duelistilor (https://www.darkmark.ro/f-clubul-duelistilor) +---- Thread: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! (/t-de-la-prietena-la-iubita-doar-printr-un-duel) Pages:
1
2
|
Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Robert Eric Smith - 29 Jan 2011 "-Aguamenti ! Fa o baita Robbyta !" zise Starnia chicotind. "-Aldos Vimer !" zise Robby aruncand un fulger care sparse balonul cu apa facut de Starnia . Cei doi prieteni nu erau singuri in camera , o senzatie intunecata a cuprins-o pe Starnia care a inceput sa arunce un blestem de neiertat. "-Cruci ... " Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Starnia White - 29 Jan 2011 Nu terminase de zis si Robby aruncase alta vraja . "-Sectusempra !" zise Robby lovind-o din plin pe Starnia . "Starnia , Starnia ! Te simti bine ?" intreba Robby ingrijorat . "-Sunt bine ." zise Starnia apropae adormita. "-De ce voiai sa folosesti vraja Cruciatus ?" intreba Robby insistent . "-Nu stiu nici eu , am simtit o prezenta intunecata , care imi zicea sa te atac cu Crucio ..." zise Starnia putin inconstienta . "Deci pana la urma ai castigat tu Duelul ?" intreba Starnia trista ca a pierdut . Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Robert Eric Smith - 29 Jan 2011 Robby incepuse sa-i povesteasca Starniei ce s-a intamplat. "-Aproape tu ai castigat , dar cand am auzit ca aproape ai terminat de zis blestemul am zis Sectusempra ca sa te opresc , dar inca cred ca tu ai fi castigat daca te-as fi lasat sa zici Crucio ." zise Robby in soapta ultima parte. "-Arunca peste mine descantecul Miralilisset care astupa toate ranile cauzate de Sectusempra." zise Starnia aproape adormita . "Aacum..." adormind in bratele lui Robby . "-Miralilisset !"zise Robby salvandu-i viata fetei. Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Starnia White - 29 Jan 2011 In cateva clipe de la rostirea vrajii de catre Robby , Starnia s-a repus pe picioare continuand discutia cu el . "-Poti sa-mi spui de unde se auzeau vocile ?" intreba Robby . "-Se auzea de langa , scaunul directorului sau din el ... ." zise un pic speriata Starnia. "-Hai sa inchidem iesim si sa inchidem usile in caz ca cineva a intrat sa nu mai iasa, si sa-l gasim pe director spunandu-i incidentul ." ii spune Robby,Starniei un pic infricosat de eveniment . Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Robert Eric Smith - 29 Jan 2011 La iesirea din Marea Sala , Starnia l-a imbratisat pe Robby , sunandu-i ceva important . "-Robby , imi pare bine ca ne-am cunoscut , si ca am ajuns aici , si iarta-ma ca am vrut sa te omor ." zise Starnia incepand sa planga nitel. "Expecto Patronum !" astfel Starnia a creat o inima mare . "-Si eu simt la fel ! Aldos Vimer !" zise Robby spargand inima mare in sute de inimioare mici si stralucitoare . "Vezi tu , inima mare inseamna iubirea , iar inimioarele mici inseamna toate sperantele de a iubi si de a fi iubit de cineva , stralucirea lor inseamna ca inima este inca vie in sperantele iubirii !" Auzind aceste lucruri Starnia l-a luat de gat pe Robby sarutandu-l . Robby dorea sa o dea la o parte insa inima nu-l lasa . In momentul in care s-au sarutat , inimioarele mici sau reunit , facandu-se in 2 parti , una deasupra baiatului , alta deasupra fetei . De aici reiese , ca iubirea are cai necunoscute , de la cea mai buna prietena la o cearta si in final la o iubire . Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Starnia White - 29 Jan 2011 Iubirea e un sentiment inexplicabil , cand stateam acolo cu Robby si ne saratuam , aveam un sentiment care-mi zicea ca el este alesul si ca magia din jur nu este ca magia reala , studiata la scoala si ca noi nu ne vom desparti niciodata , o prietenie , un sarut , o iubire , asta este ceea ce simtim unul pentru altul , dragostea care ne tine impreuna , este o dragostecare nu va disparea niciodata , o dragoste de fier ce nu se va rupe , am inceput ziua cu un duel , am terminat cu un sarut. Uitati ce poate face magia adolescentei . ![]() Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Robert Eric Smith - 29 Jan 2011 "-Acum suntem iubiti,nu ?" intreba Robby ca un copil de 5 anisori . "-Da micutul meu vrajitor , vino aici , Accio !" tragandu-l langa ea pe baiat . "-Protego Totalum ! Ca sa nu ne vada nimeni !" Dupa ce a facut scutul , continuau sa se sarute . OOC : Topic Closed ! Re: De la prietena la iubita , doar printr-un duel ! - Raizen Isildur - 01 Feb 2011 Raizen: 90p Cercetasi 134p Ochi-de-Soim Closed. |