Darkmark RPG Forum
O plimbare in Sectorul Interzis - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis)
+---- Thread: O plimbare in Sectorul Interzis (/t-o-plimbare-in-sectorul-interzis)

Pages: 1 2 3

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Anaella L. Hathway - 27 Mar 2011

Gafaind, m-am ridicat in picioare. O priveam uimita pe Lilly. Nu-mi venea sa cred. Un Devorator al Mortii in scoala in anul V. De aceeasi varsta cu mine. Nu intelegeam de ce ma mir. Raul poate pune stapanire pe toti, indiferent de varsta pe care o avea cineva. Ce noroc, Eduard ii distrase atentia si am scapat de blestem.
-" Imperio! " striga Eduard cu bagheta atintita asupra lui Lilly.
Degeaba. Un Devorator al Mortii cum e ea nu are cum sa fie atinsa de un blestem aruncat de un baiat din anul IV.
-" Crucio! " am mai incercat eu o data. Nu mi-a iesit nici mie vraja. Cred ca doar a intepat-o un pic, nicidecum s-o raneasca. Adevarul era ca eu nu puteam uri asa cum ura ea ne ura pe noi. Doar un Devorator al Mortii putea fi asa de crud.
-" Haide-ti ce mai asteptati, omorati-ma!" ne provoca ea.
Ceea ce era ciudat e ca nu venea nimeni. In mod normal Snape ar fi fost aici de mult timp.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011

Copii astia nu stiau ce sunt alea blesteme. Nu reuseau sa ma atinga cu nici o vraja, dar imi placea sa ma joc asa cu ei. Era distractiv. Nu venise nimeni acolo desi facusem galagie. Dormitorul lui Snape era cel mai aproape dar oricum nu as fi avut probleme daca ar fi venit. am facut un scut in jurul meu dupa am inchis ochii incepand sa spun niste vraji dar foarte incet sa nu fiu auzita de cei doi.
"Ce face?" se auzi Anaella intreband.
Faceam o vraja pentru a vindeca ranile sangerande. Dupa ce pielea mea era la fel ca inainte m-am oprit din murmurat.
"Mult mai bine." am zis zambind facand cu bagheta un scaun si asezandu-ma pe el.
Anaella si Eduard se uitau cu ochii mari la mine intrebandu-ma ce naiba fac.
"Astept sa ma omorati." am zis chicotind incepand sa ma joc cu o suvita din parul meu brunet si lung pana la talie.

Mi-a venit in minte o strategie. Speram ca Eduard sa se prinda repede.
Am luat-o la fuga printre rafturi. Am batut in retragere. Lilly era incantata, credea ce speram si eu sa creada... adica sa creada ca mi-e frica. Am luat-o prin labirintul de carti. Lilly, chiar daca nu ma vedea parea ca stie unde sunt. Eduard se uita la ea descurajat ca eu am fugit. Oare cat ii mai lua sa-si dea seama de planul meu.
-" Petrificus Totalus! " am strigat eu.
-" Ha, ha m-ai ratat, cercetas-o!" imi spuse Lilly printre hohote. Se intoarse cu spatele la Eduard vazand ca el nu e un pericol "Chiar credeai ca trucul asta vechi ma va prinde, sa stai in spatele meu?"
-" Nu asta-i trucul. " am spus eu.
Acum Eduard avea cale libera. Putea s-o atace. Speram sa fi inteles.

Bineinteles ca nu ala era trucul si acum se presupunea ca Eduard trebuia sa atace dar nu se prinse de faza prea devreme. In biblioteca era o lumina slaba care batea din spate si puteam vedea umbra lui Eduard. Cand acesta insfarsit se prinse l-am vazut in umbra cum ridica baghta si m-am aruncat intr-o parte cand acesta striga "Stupefy".
"Se pare ca m-am prins de micul tau plan inainte sa se prinda Eduard." am zis ridicandu-ma de pe jos si incepand sa rad.
devenea plictisitor vroiam sa mai citesc si sa mai exersez vraji din cartea "Vraji negre, periculoase, letale de Victoria Blackmagic". M-am indreptat spre raftul pe care o lasasem si am luat-o in mana ducandu-ma printre rafturi. Dupa ce m-am adancit suficient de tare in Sectorul Interzis am deschis cu grija cartea incepand sa citesc.
Erau vraji destul de interesante si eficiente. Inca ii auzeam pe Eduard si Anaella cum ma cautau. M-am gandit sa-i sperii putin asa ca am soptit "Serpensortia." de doua ori. Le-am spus serpilor sa stea nemiscati in fata mea. Ei ma puteau intelege pentru ca puteam vorbi reptomita.
Cand Anaella si Eduard ma inconjurara am inceput sa le poruncesc serpilor sa ii atace.

-" Ahhh... numai n serpi... orice numai nu serpi! " am tipat eu.
-" ooo... deci tie nu-ti plac serpii." rase Lilly de mine. " Dar uite cat sunt de simpatici... se misca atent, gratios si dintr-o data letal. Exact ca mine."
Uram serpii. De cand ma stiu ei erau temerea mea cea mai mare. Am inchis ochii in timp ce inspiram si expiram. Incercam sa aud unde erau serpii deoarece ei veneau de peste tot nu aveam de ales decat sa o mai atac pe stapana.
Eduard vazandu-ma intr-o stare de meditare ma scutura de umar zicandu-mi:
-"Anny! Trezeste-te! Vino-ti in fire!"

Lucrurile deveneau iar distractive tocmai aflasem ca Anaella ura serpii. Aveam sa ma joc putin cu ea. Cand cei doi serpi incepeau sa se urce pe ea incolacindu-se in jurul ei se vazu un jet de lumina alba si seripii dispaura. Un profesor isi facu aparitia intre noi.
"Toti trei la director acum!" striga acesta nervos.
"Da sigrur." am zis pe un to batjocoritor can porfesorul e intoarse cu spatele.
Anaella si Eduar se uitara la mine cu ura si il urmara. Am chicotit putin apoi am soptit "Confundus" si am luat-o la fuga printre rafturi.
Probabil ca si cei doi profitara de acest lucru si venira dupa mine.
"Aa.. multumim... cred."spuse Eduard.
"Doar nu credeti ca am facut-o pentru voi?"am pufnit eu.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Jack Diggory - 27 Mar 2011

M-am uitat cu ura la Lily,dar apoi cu multa greata am intins mana si am intrebat : "Pace?" iar Lily dat mana cu mine,cand eu si Anny ne-am intors,Lily striga Avada Kedavra.
Anny si cu mine,care ne asteptam ca Lily sa ne tradeze si strigaram "Expelliarmus".Dintr-o data un vartej rosu si verde se ivise in fata noastra.Totul parca se intuneca desi se parea ca eu si Anny invingeam,dintr-o data vartejul se facu negru si inainte ca explozia sa aiba loc,am strigat Petrificus Totalus spre vartej.Vartejul inghetase,am luato pe Anny de brat si ne-am ascuns undeva ca sa ne tragem sufletul.

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Anaella L. Hathway - 28 Mar 2011

Ne-am ascuns printre rafturile de carti, dar Lilly ne spunea:
-" Oh... deja ati obosit? Distractia abia a inceput." apoi a mai spuse ceva in reptomita apoi am auzi-to pasind inspre noi. De unde stia unde suntem? Serpi afurisiti! De ce serpi si nu paianjeni, gandaci sau orice altceva?
"Am dat de belea! De ce tocmai astazi m-am trezit si eu sa studiez?" mi-am spus eu in gand.
-" Ai vreo idee? " ma intreba Eduard.
Am dat din cap in semn ca nu. Ce ne facem? Trebia sa incercam sa o oprim. Dar... stai! Nu se mai auzea nimic. Pana acum trebuia sa ne fi gasit. Ce plan ii mai nascocea mintea ei malefica?

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Odette B. Malfoy - 30 Mar 2011

Ma distram foarte bine pe seama celor doi. Ii fugaream pe dupa rafturile cu carti vechi si groase. La un momendat m-am oprit pentru ca as fi vrut sa iau o pauza si sa-i tin mai mult in suspans. Stiam exact unde sunt si m-am dus in spatele raftului daramand cateva carti.
"Stie exact unde suntem si vrea sa ne arate asta." spuse Anaella.
"Trebuie sa o prindem si sa daramam un raft peste ea." spuse Eduard
Am inceput sa rad in hohote de planul lor care era foarte foarte slab, dar daca nu gaseau ceva mai buna atunci nu aveau decat sa ramana la asta.
"Va aud!" am strigat eu razand.
Anaella si Eduard impinsera raftul din fata mea si acesta imi cazu la picioare. Le-am zambit si am intrebat:
"Ala trebuia sa cada pe mine?"

RE: O plimbare in Sectorul Interzis - Jack Diggory - 30 Mar 2011

-Pfff se pare ca trebuie sa folosesc arma secreta!zise Eduard.
Anny nu stia la ce se gandea Eduard asa ca se lua dupa el.Eduard sari in fata si ii zise Annaelei sa stea in spate.Serpii au inceput sa vina spre el,Lily era sigura ca Eduard va fi doborat,cand Eduard scoase bagheta si striga
-BLACKUS!
O vraja neagra se duse spre serpi,iar serpii explodara pur si simplu imprastiind bucati din ei.Lily fu uimita de aceasta vraja.
-Ce a fost asta?intreba Lily.
-Vraja secreta a familiei mele,familia Black!