![]() |
We meet again - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Coridoare (https://www.darkmark.ro/f-coridoare) +--- Thread: We meet again (/t-we-meet-again) |
RE: We meet again - Alice Morris - 25 Mar 2011
RE: We meet again - Rosalie Vivienne Alden - 25 Mar 2011 Am ramas putin tacuta,scfundandu-ma in ganduri,dar apoi am raspuns zambind cu subinteles: "Tocmai acest lucru trebuie sa il aflam noi!" Alice dadu intelegatoare din cap in semn de aprobare,apoi am inceput din nou sa ma gandesc la tot felul de optiuni. Deja devenea obositoare aceasta incertitudine , nu mai stiam ce sa cred. Am oftat usor,iar Astropufa isi indreptase privirea catre mine intrebandu-ma daca sunt bine din priviri. Am dat usor din umeri,apoi am spus pe un ton plictisit: "Trebuie sa facem ceva urgent. Nu imi place aceasta situatie. Ma simt mereu urmarita,iar aceasta situatie este foarte incomoda!" Stiam ca si ea gandea la fel ca mine,sau cel putin aproape la fel... RE: We meet again - Alice Morris - 26 Mar 2011
RE: We meet again - Rosalie Vivienne Alden - 30 Mar 2011 Am strambat din nas gandindu-ma ca pisica acea bagacioasa mereu intrerupe pe cineva cand discuta ceva important sau macar are intentia. Practic noi acum ne ascundem de Mrs. Norris care cu siguranta va aduce pe cineva in spatele ei si stim deja si cine. Am oftat apoi m-am uitat catre Astropufa aproband usor din cap. Dar unde puteam sa mergem acum? Am observat una dintre scari miscandu-se din nou si i-am facut semn lui Alice sa ma urmeze. Pasii aceia discreti se auzeau putin mai la indepartare acum ceea ce m-a facut sa rasuflu usurata,dar inca nu suntem in siguranta. "Hai pe aici!",am rostit eu zambind. RE: We meet again - Alice Morris - 30 Mar 2011
RE: We meet again - Rosalie Vivienne Alden - 01 Apr 2011 Ma uitam confuza in jur,nu puteam sa imi dau seama sub nici macar un fel unde suntem. Am dat din umeri instinctiv apoi am privit un tablou care practic se holba la noi si tipa la noi sa nu mai vorbim atat de tare! Ce nebunie. Nici macar nu era atat de tarziu. Ma uitam in jurul meu dupa Astropufa si cand am vazut-o in spatele meu zambind calma m-am mai linistit si eu. "Alice..." Se uita la mine intrebatoare asteptand sa ii spun ceva,dar am respirat din greu .. apoi am adaugat pe o voce nu prea calma: "Suntem la etajul III!" RE: We meet again - Alice Morris - 02 Apr 2011
RE: We meet again - Rosalie Vivienne Alden - 02 Apr 2011 Eram totusi inca alarmata , nu stiam cand se poate intoarce acea pisica. Ma enerva la culme. Mereu aparea cand nu aveam nevoie de ea. Am intrat dupa indicatiile Sefei de Casa de la Astropufi intr-o incapere care nu mi se parea deloc cunoscuta,ciudat .. fiindca sunt de atatia ani in aceasta scoala si nu am mai intrat aici! . Singurul loc care ma trimitea la acest etaj era Sectorul Interzis .. Dar,se pare ca nu este totul. "Alice!" Aceasta se uita la mine curioasa,asa ca am rostit: "Crezi ca va afla cineva ca umblam la ora asta pe coridoare?" Nu aveam neaparat motiv sa ma stresez,avand in vedere ca sunt profesoara puteam sa dau orice scuza oricui,dar ... RE: We meet again - Alice Morris - 02 Apr 2011
OOC ![]() ![]() ![]() RE: We meet again - Rosalie Vivienne Alden - 02 Apr 2011 M-am uitat la Alice , apoi pe furis deschideam usa sa observ daca plecase sau nu Filch cu pisica sa enervanta. Era cat pe ce sa ma prinda fiindca usa scartaise putin si el nu era prea departe dar am inchis-o inapoi exact la timp. Am auzit pasii sai indepartandu-se din ce in ce mai mult de noi, din ce in ce mai mult se indeparta si de sala de clasa. Am rasuflat usurata cand nu am mai auzit nici macar acei pasi de labute pe care ii provoca 'pisicuta' aceea infricosatoare. "Alice,cred ca putem iesi!" Aceasta dadu usor din cap in timp ce am deschis usa care scartai din nou si am facut primii pasi spre iesirea din clasa. OOC: Ok, no problema. ![]() |