Darkmark RPG Forum
Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] (/t-untitled-poveste-cu-toti-cei-care-vor)

Pages: 1 2 3

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Julia Lilith Potter - 10 Dec 2007

Uff... nu stiu ce sa spun despre chestia asta, Ginny W... personajele au fost create pe baza realitatii ( cele 3 prietene ale Juliei au trasaturile prezentate )... am vrut sa semene mai mult cu realitatea...
Iar Tania si Paulla nu sunt chiar certate... in realitate, cele 2 au fost certate, acuma doar se tachineaza ( si chiar e distractiv sa le privesti cum fac asta )
Acuma... ca sa nu mai fie tensiune... speer ca ma lasati sa incep Smile

Ploaie. Zi de luni. Intunericul inca nu disparuse complet dupa o noapte lunga de noiembrie.
... Ceata... pasi in ploaie...
O fata bruneta, grabita, impreuna cu tatal ei, strabate trotuarul cu viteza. Ghiozdanul zornaie in clinchet de fermoar.
- Pa, fata ! Si ai grija !
Tatal pleaca, lasandu-si fata in fata usii scolii impunatoare... ea rasufla adanc...
Si intra...
- Julia... heei Juliaa !
O voce cunoscuta o facu atenta...
- Paulla ! ... Cee-i cu tine asa de ... tarziu?
- Ah, cred ca tu ai ajuns mai devreme ! Hehe
Strabatura labirintul de usi si curtea micuta... intrara in clasa zgomotoasa...
- Se presupune ca v-ati invatat la biologie pentru azi... nu? zise Amy din dreptul bancii Juliei...
- Hah, partial... spuse Paulla cu talc.
- Hmm... stiu esentialul... zise si Julia.
Usa se tranti puternic de perete... profesorul intra cu fosnet de hartie.
- Buna ziua !
Dupa el ( ca de obicei ), rasarira tiptil Judy si Mark.
- Astia doi siigur au fost impreuna la baie ! se auzi prin clasa.
- Ah, domnule profesor... facu Judy.
- Ne iertati ca...
-... am intarziat ...
- Putem trece...
-... la loc?
Profesorul facu doar un semn din cap.
- Bine ma, Mark ! izbucnira baietii din bancile din fata, langa care se aseza si intarziatul.
- Daca tot ati terminat cu remarcile stupide, putem incepe, copii?

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Lyra Dust - 10 Dec 2007

OOC: Ok... dar doar seamana la descriere cu colegii tai... Adica eu pot sa inventez ca Paullei i se parea dragutz Mark Smile

BIC:
"Pfeuuu..." spuse Paulla dandu-si ochii peste cap.
Julia chicoti.
Aveau ora de engleza. Julia era mai mereu cu mana pe sus, dar in ziua aceea nu se simtzea extraordinar. Parca ii transmisese Paullei din energia ei, pentru ca fata parca sarea in continu, vorbind cu totzi, chiar si cu Tania.
Judy statea in a treia banca langa Amy si se uita in oglinda. Mark, care statea cu o banca mai in fatza, se intoarse la ea si ii facut cu ochiul. Amy, care nu era prea atenta se inrosi toata crezand ca acesta ii facuse ei cu ochiul. Judy zambi si isi flutura parul. In spatele clasei Julia aproape atzipise cand Paulla ii trase un ghiont puternic in coaste.
"Julia? Imi potzi raspunde la intrebare?" spuse profesorul.
Fata isi roti usor capul in timp ce toata clasa se holba la ea. Din fatza Tania tzopaia pe scaunul ei blocandul fetei privirea pentru al vedea pe profesor.
"Stiu eu! Stiu eu! Stiu eu!" si raspunse la intrebare fara ca profesorul sa-i spuna.
Clopotzelul suna si totzi se ridicara din banci.
Paulla se duse direct la Tania. Adora sa o ia peste picior.

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Charlizze Di Rino - 10 Dec 2007

Isi petrecuse toata ora aranjandu-si parul.
"in sfarsit, s-a terminat ora! Imi uitasem fardul in dulapior!" spuse Judy grabindu-se sa se intoarca cu fardul, pentru a se aranja. Statea langa perete, preocupata de machiajul ei.
"Nu te-ai saturat sa te tot fardezi?" intreba Amy.
"A.. Nu... Dar voi nu v- ati saturat sa va tot luati peste picior, una pe alta? " le intreba Judy pe Paulla si colega ei, Tania.
Raspunsul din partea lor intarzie, pentru ca ele erau ocupate acea pauza. Nu se intalnisera de 24 de ore, asa ca trebuiau sa profite de timul pe care-l aveau pentru a fface glume nesarate pe sema altora.
"Hey, terminati!" incerca Julia sa le calmeze. Intr-adevar, azi nu se simtea bine.
"Ai patit ceva?" o intreba Amy zambind.
"Chiar, azi nu te-ai prea simtit in largul tau la ora..." isi dadu Paulla cu parerea.
"Exact!" interveni si Tania.
"Pai, stiti..." incepu sa le explice Julia, insa Judy o intreupse cu un tipat scurt. Prin fata lor trecea Mark. Se stia ca ea si Mark erau impreuna de ceva timp. Il vazu facandu-i cu ochiul, si facandu-i semn sa vina spre el. Zambi spre fete.
"Ne vedem la ora urmatoare!" le mai spuse ea plecand repede.

"Buna Mark!" ii spuse ea. Se indepartara putin, insa nu prea mult. Mark o privi putin pe Judy, apoi, fara sa zica nimic, o saruta luuung.

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Ginny Malfoy - 11 Dec 2007

Tania facu o miscare ciudata, apoi se aseza langa perete, cu privirea fixata asupra lui Judy si Mark.
"Hei Tania..." zise Julia.
"Ce e?"
Inainte sa poata Julia sa spuna ceva, clopotelul anunta inceputul orei de educatie fizica.
"Uhh... urasc ora asta..." spuse Paulla.
Judy se despartise in sfarsit de Mark si se indrepta vioaie catre ele. Zambetul i se posomori cand auzi ca vor avea ora de fizica.
"Transpiratie... dureri in gat... oboseala..."
"Si afara e frig..." spuse Tania ofticata.
Fetele nu mai avura ce sa spuna si se indreptara catre curtea scolii, in frigul naprasnic de afara...
"Buna ziua!" spuse profesorul lor.
Nu arata prea rau. Era inalt, brunet si avea ochii verzi. Era destul de tanar, poate doar cu vreo 5 ani mai mare decat elevii.

OOC: iubitul Taniei este Ray - http://www.w-enter.com/gallery/files/1/0/6/9/5/a_676.jpg ^_^

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Julia Lilith Potter - 11 Dec 2007

OFF : pff..nu stiu ce sa spun, Ginny W...
Ray ar fi trebuit sa faca parte din genul baietilor care-si bat joc de toti ... ca si Mark si restul baietilor din gasca lor, de altfel...
Ma rog.. lasa...
OFF 2 : va suparati daca Amy si Julia erau scutite de sport? Astfel au ocazia sa vorbeasca ^_^ ( mama si ce mult se-aseamana povestea asta cu realitatea ...)

ON :
" Voi 2, scutitele, treceti si paziti clasa! ACUM ! " zbiera profesorul.
Indignate, Amy si Julia parasira terenul, ajungand in scurt timp in clasa...
" Aoleu... cine se crede asta? Imi venea sa-l cotonogesc acolo... " izbucni Amy, incepand sa mimeze niste scheme nereusite de karate.
" Auzi la el, sa pazim clasa... stii, vreau un salariu de paznic macar ! " facu si Julia, invartindu-si pumnul prin aer; sfarsi insa oftand adanc...
O simti pe Amy punandu-i discret mana pe umar...
" Haai, spune... ce-i, Julie? "
" Nimiic... "
" Haaai, te-am simtit de la prima ora... ce-ai patit? "
" Uff... stii foarte bine ca am dat teza la romana vineri... si ca n-am apucat sa termin punctul 4... "
Sprancenele se-mbinara pe chipul zambind al lui Amy...
" Heh, o sa-ti puna 10, sunt siguura... asta-i tot? "
Fata incuviinta din cap...
" Bine, atunci. Sincer, eram ingrijorata... "

Dupa ce toata clasa, venita de la sport, se schimba, Amy le trase deoparte pe Tania si Paulla, aducandu-le in dreptul caloriferului caldut din clasa.
" Ei? " zise Paulla.
" ... Ceva important? " zise Tania.
" Ei si tu, normal ca e ceva important ! Ce e ? "
" Paai... am vorbit cu Julia... " incepu Amy promitator...
" Siii?? "
" ... A zis ca e ingrijorata pentru teza la romana... "
" Eram sigura. Mi-a zis asta. Bine macar ca nu e ceva mai rau... "
Tocmai atunci trecura pe langa ele Mark si Ray - Mark zambind clasic, Ray razand in hohote...
" Uite-le si pe-astea... secrete, secrete, ei, fetelor? " facu Ray sarcastic, continuandu-si rasul stupid.
" Ce va bagati? " izbucni Paulla.
" Parca ti-am mai spus sa lasi tupeul asta, Paullinutza... " zise Mark, impingand-o putin.
"Paullinutza" se bloca pentru o clipa. Dar...
Il imbranci pe Mark pe cat de usor putu, totusi in mod brutal...
" Am sa las tupeul cand o sa am eu chef, clar? "
" Paulla, tu te certi cu idiotii? " intra si Tania-n vorba...
" Da... chiar asa... n-are rost... "

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Ginny Malfoy - 11 Dec 2007

Tania ii arunca o privire dispretuitoare lui Ray si ii intoarse spatele. Fetele mersera in parcul de langa scoala si se asezara pe o banca.
"Acum..." incepu Amy dar chiar atunci veni Julia.
"Am pierdut ceva?" intreba ea. "Tocmai ma certam cu un tocilar... pff enervant..."
Se aseza langa Paulla si isi scutura parul.
"Avem ora de bio..." zise Tania.
"Hmm... o cunosc pe profesoara..." zise Amy. "Este unchiul unei prietene de'a mea."
"Si... te are la inima?" intreba Paulla.
"Aaa.... nu prea..."
Clopotelul anunta inceputul unei noi ore...

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Lyra Dust - 13 Dec 2007

--------------------
Dupa cateva zile
--------------------
Paulla isi deschise manualul si il tranti pe banca. Arunca o privire in treacat catre miile de cifre si o lua cu dureri de cap. Se uita inspre Julia. Parea abatuta si ingrijorata.
"S-a intamplat ceva?" intreba aceasta insistand sa primeasca un raspuns.
"Eh... nu. Nimic!" raspunse Julia vioaie.
-------------------------
Dupa terminarea orei
-------------------------
Clopotzelul anuntza sfarsitul orei. Fusese o ora foarte complicata. Paulla le trase pe Julia, Amy si Tania deoparte.
"Fetelor! Mama mi-a spus ca pot organiza in weekend-ul acesta o petrecere acasa!"
"Wow! Ce super!" spuse Julia vesela.
"Va fi o petrecere in pijamale!"
"Super!" spusera toate patru.
--------------------
In weekend
--------------------
Cele patru prietene erau asezate pe covorul din camera Paullei deja schimbate in pijamale.
"Ei! Si ce facem?" intreba Tania zambind.
Paulla se intinse relazata.
Toate se uitau la ea asteptand indicatziile.
"Pai... ma gandeam sa discutam despre... scoala... secrete... planuri... baietzi..."
"Sunt deacord!" spuse Amy.
"Si eu!"
"Si eu!"
"Perfect! Acum... as vrea sa va spun ceva... imi place de cineva, dar nu pot accepta asa ceva. Ma simt ciudat. Cand il vad mi se pare prost, tampit, dar alteori nu stiu cum sa spun. Cand vorbeste cu mine ma inrosesc. Stiu ca el este un nimic si nu stie decat sa se dea mare, dar nu stiu ce sa fac!" spuse Paulla.

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Julia Lilith Potter - 14 Dec 2007

Julia se intinse pe spate ca sa nu i se citeasca pe fata rasul...
" Aoleeu, fata... "
" Daa, stiu! " facu Paulla convingator.
Amy si Tania se uitara la cele doua cu sprancenele ridicate...
" Puteti sa nu mai vorbiti CODAT?? " izbucni Tania...
" De ce nu? Altfel ne-ai intelege... " pufni Paulla.
Tania ii puse palma " parinteste " pe cap Paullei.
" Dracusorulee! "
" Mersi, mersiFinna Auzi... Julia... vii la baie? Vreau sa zic... doar tu... cu mine? "
" Ook... "
Cele doua se ridicara de pe covorul rosu din camera Paullei ( covorul era singura pata de rosu, impreuna cu perdelele, in camera toata roz bonbon- Paulla a hotarat aceasta culoare pe vremea cand ea nu se autodeclara rockerita )
" Veezi? Astea-s secretoasee "
" Mda... vad... "

Ajunsera in baia de langa - galbena, sclipind in curatenie. Inchisera usa... nu vrura sa o si incuie.
" Ei...?"
" Uite ce e... ", incepu Paulla incet. " Am... fost cu Vanessa odata... la banca baietilor... din fata. Si... Mark era acolo, isi copia tema la franceza, parca...
Si..."
" Si? "
" Stii ca Mark e mereu vesel si... stii, nu? "
" Da, logic... "
" Ei, nu l-am vazut in viata mea mai abatut... l-am intrebat ce-a patit... si n-a raspuns, decat s-a uitat inspre Judy si inspre tine ( vorbeati in momentul ala ) "
" ?! Pai, si consideri asta un secret asa de important ?! "
" Paaai, daca intr-adevar are ceva cu Judy, de ce s-a uitat si inspre tine? "
" Pentru ca vorbeam cu Judy... o intrebam de banii pentru hartile la geografie, cat si cui trebuie sa dau, ca uitasem... "
" Tootusi, s-a uitat clar spre AMANDOUA ... "
" ... Ei, si? Crezi ca m-afecteaza sau cum...?"
" Fata... de-asta te-am tras deoparte... "
" ...? "
" Poate... s-a despartit de Judy si... "
" Si...? "
" Isi cauta prietena... "
" Si...? "
" ... "
" Aoleu... nu se poaateFinna "
Paulla se uita in jos...
" Sperante? Mai bine nu-ti face... n-ar renunta Mark asa usor la Judy... "
" Toti baietii sunt in limba dupa Judy... poate Mark e un tip mai sentimental... si nu inghite asta... "
" Mark? Sentimental? Baba si mitralieraFinna "
" ... "
Julia o apuca de mana...
" Paulla... oricum ar fi... nu te merita ! E un ... porc si jumatate... "
" ... "
" Te-ar rani... "
" Macar sa... daa... "
" ? "
" Am sa-i spun... "
" CEE?? "
" Am sa-i spun, Julia, am sa-i spuun ! "
" ... "
" E asa simplu ! Mersi, Julia ! "
O imbratisa cald... Julia se uita nedumerita...
' Huh... da ce i-am facut? '

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Lyra Dust - 14 Dec 2007

Cele doua se intoarsera in camera unde le gasira pe Amy si Tania jucand un joc.
"Ah... sper ca nu te superi... L-am gasit langa acel dulap" spuse Tania.
"Ah... e ok" spuse Paulla.
Julia parea abatuta si cazuse pe ganduri.
'Nu cred ca este cel mai bine pentru ea. mark este un porc si cu as putea accepta... Dar poate asta il va schimba. Daca el va accepta. Poate il va schimba intr-o persoana mai putzin infumurata si mai placuta. Dar eu...'
Paulla in schimb isi recapatase buna dispozitzie. Era mai vesela de cat deobicei.
----------------------
La scoala
----------------------
Julia incerca sa o convinga pe Paulla ca nu este tocmai acel baiat potrivit pentru ea, dar incercarile erau in zadar. Paulla era mai hotarata decat de obicei.

Re: Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] - Ginny Malfoy - 14 Dec 2007

Tania si Amy stateau pe banca din curtea scolii. Grupul de baieti (fara Mark) stateau pe balustrada scolii. Tania ii arunca o privirire lui Ray, dar acestazambi batjocoritor (inca nu erau impreuna) .
"Am vazut," zise Amy "Ca Julia se poarta ciudat. Cam multe secrete sunt intre ea si Paulla! Oare ce avem noi de nu ne spune ?"
"A, da.." zise Tania cu un aer absent.
"Tania... esti aici? Hello..."
Clopotelul anunta ora de biologie... o noua ora de chin...
"Sa nu intarziem..." spuse Tania ridicandu'se poate prea repede si luandu'si ghiozdanul.
----------------
In ora, cateva zile mai tarziu
----------------
Tania steatea langa Paulla. In fata bancii lor erau Julia si Judy. Amy si Vanessa erau la dreapta. In acea zi rece de decembrie, ele susoteau intre ele in ora de matematica. Nu aveau ce sa faca... profa scria niste chestii in limba chineza la tabla... jumatate din clasa motaia. Numai Judy parea un pic mai atenta si isi lua notite. Pana la urma , se alatura discutiei.
"Si... Judy u mai esti cu Mark Happywide?" zise Tania.
Judy rosi. Incerca sa para atenta la ce zicea profesoara.
"...