Darkmark RPG Forum
Exams - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Exams (/t-exams)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Exams - Isabella River - 18 Jun 2011

Mersi, Emm. Love >Happywide<

RE: Exams - Bell Evans - 19 Jun 2011

Multa bafta la examene >Happywide<

RE: Exams - Alice Morris - 19 Jun 2011

Succes tuturor care sunteti a 8a >Happywide< Daca vor fi subiectele cum au fost anul trecut, nu cred ca trebuie sa va panicati Wink) La urma urmei, va fi totul bine Smile

RE: Exams - Jennifer L. Campbell - 19 Jun 2011

succes tuturor maine la examenul la romanaa LoveLoveLove sa luam toti peste 9:> chiar 10 daca putem Finna)
Si la matee miercuriLoveLove

RE: Exams - Ramona Neardow - 19 Jun 2011

Succes si bafta, Iss!
De fapt, succes tuturor!
Sper sa fie usor si sa reusim sa terminam tot in 2 ore. (si eu dau examenele)
+ Ce bine ca avem o pauza de o zi intre examene. Cel putin noi, ce sa mai spun de „saraci” care dau la limba materna.

RE: Exams - Isabella River - 19 Jun 2011

Hmm. Modelul oficial pentru examenul de limba romana de la minister e chiar.. banal. -_-" Pe bune. L-a vazut cineva ? Eu l-am lucrat la clasa acum o luna si m-am uitat si ieri peste el parca. Thinking E foarte simplu.
Mna, la romana nu ma stresez prea tare, nu mi s-a reprosat niciodata de la profesori ca as face greseli gramaticale sau ca nu as avea o exprimare corecta, ba chiar am fost si laudata pentru vocabularul bogat. Cool Ma rog, sa lasam asta. :-S =))))))))))))))))

S-au invatat minte aia de la minister si au zis asa: "Bai. Astora daca le dam de facut caracterizarea nuvelei/fabulei/basmului/schitei/baladei [ca astea se dau], or sa toceasca in draci. Asa ca, noi, tipi destepti, bo$$i de bo$$i, hai sa le dam frate, cate o compunere la ambele subiecte. La primul subiect: text literar, A: intelegerea textului, chestiuni de gramatica, eventual si un comentariu literar si B: compunere. Subiectul al doilea: text non-literar, A: intelegerea textului, chestiuni de gramatica si B: pac! iar compunere. Ca asa ii vedem cum stau cu exprimarea, cu figurile de stil alea alea, cu imaginatia si nici n-au de unde sa stie tema compunerilor, deci nu le pot invata! Moaaama, ce tari suntem. Cool"
=)))))))))))))))

Dar e de 10 ori mai bine asa, decat sa vina altii cu "poezia" invatata si sa ia punctaj doar pentru ca au tocit. Asa se vede si imaginatia, si exprimarea si tot. \Happywide/

Isa , sa stii ca asa am dat noi la simulareee =)))) la subiectul 1 la B ne`a dat sa facem un rezumat la o povestioara mica, si la subiectul 2 tot B ne`a dat sa facem o compunere cu o intamplare adevarata sau imaginara in Gradina Botanica =))))) a fost super usoara toata simularea =))))) :> Ce bine ar fi sa ne dea asa si maine Love As fi cea mai fericitaa =))) ..dar la mate o sa mor de frica..Doamne ajuta sai iau macar un 6,50 =))))

Eu n-am dat simulare la romana. In schimb, teza a fost de doua ore si a avut si ceva din V-VIII, nu numai materia din sem. II clasa a VIII-a. Si am luat 8.80, dar sper la 9 in capat la examen. Thinking Plus ca 20 de sutimi le pierdusem.. prostesc. -_-"
Ma rog.

Am dat simulare la mate si am luat 6.60, deci.. =))))))))))))))))))))) Dar nu ma plang, sincer.. pentru ca niciodata nu mi-a placut matematica, dar m-am mentinut cu media 8. :- ?? Si nici nu invatasem pentru simularea aia la mate, deci nota era asa.. din ce imi aminteam. =)))))))))))))))) Pentru examen o sa invat [ma rog, fac asta de o saptamana, in fiecare zi cate doua sau trei variante de examen ... dar am un "prof" bun. Blush Iubitul meu e la mate-info, deci ma pot baza pe el, plus ca am noroc de rabdarea de care da dovada. Cool =)))))))))))))]

De obicei sunt chestiuni gen:
A. 1. Scoateti un diftong si un hiat din textul dat.
2. Precizati functiile sintactice ale cuvintelor subliniate in text.
3. Analizati prima fraza din text si precizati felul primei subordonate.
etc.

Finna Deci e logic ca e usor. Mereu asa incepe o teza / o simulare / un examen la romana. Cu exercitii de genul [in cel mai rau caz chiar dau la exercitiul 1 sa se desparta in silabe nu stiu ce cuvinte, deci va dati seama ...].

Da stiu =))) si eu am dat lafel teza Finna ca aia de romana a spus ca sa ne obisnuim cu evaluarea =))) si am luat 9,50 :> dar la mate in simulare am luat 4,40 Blush in fine a fost super greu la mate , si profa mea de mate zicea ca a fost usoara ca nu stiu ce si in gandul meu o injuram =))))

Matematica nu e punctul forte al multooooor oameni. =))))))))))))))) Ca sa o intelegi, trebuie sa te straduiesti, s aiti placa pur si simplu. I hate maths. And she hates me too. Finna

Mno, hai ca n-o sa fie asa greu. Ca doar n-or fi asa tampiti sa ne dea ceva imposibil. :- ?? Finna