![]() |
What do you want? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Bucataria (https://www.darkmark.ro/f-bucataria) +--- Thread: What do you want? (/t-what-do-you-want) |
RE: What do you want? - Rosalie Vivienne Alden - 24 Jun 2011 Rosalie inghiti in sec, apoi respira adanc gandindu-se ce ar putea sa faca . Ar putea sa intre cu usurinta in strafundul mintii sale si ar putea sa il faca sa plece,dar nu voia acest lucru,cel putin nu momentan. Voia neaparat sa afle ce voia de la ea. Bine,raspunsul initial il stia. Era clar ca voia sa ii faca rau,dar simtea ca mai e ceva la mijloc. De fapt,venise sa o calce pe nervi,cu siguranta. Voia sa o transforme intr-o criminala,dar nu ar fi vrut asa ceva,desigur. "Ce vrei ?!", striga Rosalie catre Porrin facandu-l chiar sa tresara putin. Hmmm,cand voia, vocea sa putea deveni ca a unei fiare,ca a unei leoaice cand rage si nu putea sa zica ca nu o incanta acest lucru. "Vrei sa fii Devoratoare alaturi de mine?!", rostise Tom aproape la fel de tare. "Poftim? Ti-ai pierdut mintile?!", strigase Rosalie tavalindu-se de ras. Era nebun, se pare. RE: What do you want? - Evelyn Steel - 25 Jun 2011 Eveline tresari usor cand auzi tonul lui Rosalie.Niciodata nu o mai auzise sa vorbeasca asa.Il ura.Era sigur acum ca il ura.Eveline baga bagheta inapoi in buzunar.Nu va mai avea nevoie de ea probabil.Daca vroia,il avea pe Porrin la degetul mic.Dar era treaba lui Rosalie si ea nu trebuia sa intervina decat atunci cand Rose nu va mai putea sa faca fata.Pana atunci trebuia sa stea cuminte.Nu era problema ei. Baga mana instantaneu in buzunar si isi indrepta bagheta spre spatele lui Porrin cand ii auzi cererea.Rosalie un Devorator al Mortii?Prostii.Dar exact atunci Eveline facu un gest involuntar : isi ascunse mana cu bagheta la spate.Dar nimeni nu putea sa ii vada semnul,era invizibil pentru toti inafara de .. Devoratori.Lily il observase.Dar nu si Rosalie. - Vei fi o Devoratoare grozava Rosalie.Doar gandeste-te zise Porrin cu o sclipire in ochi.Eveline nu stia daca sa intervina sau nu.I se parea ca Rosalie se gandeste.Eveline isi indrepta bagheta spre spatele lui Porrin hotarata sa il impietreasca atunci cand Rosalie striga : - Nu o face! si Porrin se intoarse automat.Eveline il vazu doar o secunda apoi simti cum zboara in peretele cel mai apropiat ei. RE: What do you want? - Rosalie Vivienne Alden - 25 Jun 2011 Rosalie ramasese incremenita cand observase ce facuse Porrin. Inainte sa vina el Rose trebuia sa vorbeasca ceva neaparat cu Eveline,dar pur si simplu uitase. Adica totul s-a intamplat atat de rapid,incat nu i-a venit in minte sa o intrebe ce s-a intamplat. Se indrepta catre Tom si rostise 'Petrificus Totalus'. "De prietenii mei nu te iei!", striga Rosalie catre Porrin inainte de a rosti vraja corect. Se indrepta catre Eveline,ajutand-o sa se ridice din capatul salii si ii rostise in soapta: "Stiu ce s-a intamplat!" "Stii?", ramasese uimita Cercetasa. "Da! Stiu de trandafir. Si nu imi vine sa cred ca nu mi-ai spus. Tu iti dai seama cat de grav e?!" Porrin se elibera in cateva secunde si se indrepta amenintator catre fosta Soimeanca. Of,iarasi probleme ... numai la el nu se gandise zilele acestea. RE: What do you want? - Evelyn Steel - 25 Jun 2011 Eveline se ridica in sfarsit de pe jos.Ignorand durerea de cap care o lovea din plin si posibilul cucui din cap o privi pe Rosalie plina de uimire.La asta cu siguranta nu se asteptase.Dar totusi era fericita ca nu stia de steaua pe care ea si sora sa o aveau.Dar ii va spune.Pentru ca nu putea sa ascunda asa ceva de prietena sa.Orice ar fi stia ca o va intelege. Dar totusi cumde stia de trandafir?Probabil ca de la Lily.Era posibil sa ii povesteasca tot.Desigur .. - Sti de la Lily? mormai Eveline. - Da zise Rosalie privind inspre bratul lui Eveline.Aceasta ofta usor.Nu trecuse atat de mult timp.Dar trecuse.Si cand toti spini vor fi cazuti,petalele vor cadea si ele.Iar cand petalele vor cadea .. Nate se va intoarce dupa ele.Le-o promisese.Si Eveline stia ca Nate isi tinea promisiunile. - Imi pare rau ca nu ti-am spus .. incepu Eveline dar se opri.Rosalie se intoarse si ea intelegand de ce.Porrin se indrepta amenintator spre cele doua iar inainte sa stie ce face,Eveline isi folosi puterile de Medium si un cerc de foc aparu in jurul Devoratorului. RE: What do you want? - Rosalie Vivienne Alden - 25 Jun 2011 Rosalie zambi observand ceea ce tocmai a facut Eveline. Dumnezeule, uitase de puterile lor! Eveline detinea focul, iar Rosalie apa,de fapt gheata ... Cum a putut sa uite ceva atat de impresionant si important? Porrin ramasese uluit asa ca nu a fost in stare nici sa rosteasca ceva. Numai bine, fiindca astfel fosta Soimeanca avea ocazia sa vorbeasca cu Cercetasa. "Nu e nimic. Nu am de ce sa te iert. Stiu ca mi-ai fi spus... Doar ca ne-am luat cu problemele cu Porrin si nu ai avut cand. Eu imi cer scuze!", ofta Rose dandu-i Evelinei o imbratisare sincera. Isi indrepta privirea catre Tom si l-a observat arzand in flacari. "Hmm,cred ca e de ajuns!", murmura Rosalie inghetandu-l de-a dreptul. RE: What do you want? - Evelyn Steel - 26 Jun 2011 Eveline se stramba.Din nou scapase de sub control.Noroc ca Rosalie era cu ea.Dar acum se parea ca controlul ei era la fel ca al lui Eveline : egal cu zero.Isi folosise din nou puterile si il inghetase pe saracul Porrin.Acum acesta ramasese exact in pozitia lui initiala : cu ochii mariti de soc si cu gura deschisa.Era chiar amuzant daca nu ar fi fost situatia respectiva.Dar nu il puteau lasa asa.Trebuiau sa il dezghete. Eveline privi spre Rosalie.Aceasta se stramba si ridica din umeri,de parca ar fi zis "Mda dezgheata-l daca altceva nu putem face".Eveline privi concentrata spre Porrin si focul il cuprinse din nou.Numai ca de data asta avusese grija sa se controleze.Aceasta cazu in genunchi,ridicandu-se apoi cu bagehta pregatita. - N-as face asta daca as fi in locul tau zise Eveline oftand.Acum,spune-ne ADEVARATUL motiv pentru care esti aici continua Eveline privindu-l curioasa pe Devorator. RE: What do you want? - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jun 2011 Rosalie il privea pe Porrin cu sila observand cum se zbate incercand sa nu inghita fumul provocat de stingerea focului. Arata atat de jalnic, cam exact cum fetele voiau sa il vada... Dar el nici macar nu putea,nu avea dreptul sa se planga fiindca de cate ori el le facea ceva , ele doar il 'rasplateau' ajutandu-l si salvandu-l din situatia respectiva. Cand auzise vorbele Evelinei , scapase bagheta si se uitase carn la ea: "Tu nu auzi? Vreau ca mrs. Rosalie sa fie de partea noastra,de partea mea ... si daca nu va vrea,o voi obliga!" Rose a reusit sa observe cand Tom voia sa ia bagheta de jos pentru a o ameninta pe fosta Soimeanca , dar i-o luase inainte si i-o rupse in doua exact cum a mai facut-o odata. Insa,trebuia sa recunoasca faptul ca i-a fost destul de greu. Aceasta bagheta a fost mai puternica decat cealalta care o avusese. "Offf,nu din nou .. bagheta mea!", se planse Porrin ca un copil mic. "Esti patetic!", ii rase Rosalie in nas. RE: What do you want? - Evelyn Steel - 27 Jun 2011 Eveline il privi pe omul din fata sa si nu ii venea sa creada ca era un Devorator.Si ea cunoscuse multi Devoratori,dar ca el niciunul.Si de ce mai astepta?Daca vroia sa o faca pe Rosalie o Devoratoare,de ce mai ramasese loc si de explicatii?Un Devorator adevarat ar fi eliminat pericolul si si-ar fi indeplinit scopul.Era poate cel mai jalnic adept al lui Cap-de-Mort pe care il vazuse pana acum.Si chestia asta ii starnea rasul.Si chiar incepu sa rada.Desi stia ca situatia era tensionata,incepu sa rada. - Crezi ca e amuzant? mormai Porrin pe o voce mica. - Da,defapt chiar mi se pare amuzant chicoti Eveline.Rosalie o privi cu sprancenele ridicate. - Sa vedem cum ti se mai pare acum.Cru .. zise el dar nu apuca sa termine.Eveline isi scoase bagheta si striga cat de tare putu : - Stupefy! iar acum era randul lui Porrin sa zboare pana in cel mai apropiat perete. RE: What do you want? - Rosalie Vivienne Alden - 27 Jun 2011 Rosalie o privise plina de admiratie pe Eveline. A avut curajul sa il infrunte,desi bineinteles asta nu era nimic ciudat in caracterul Evelinei. De multe ori a avut parte de lupte cu Devoratori,ba chiar .. in fine,de ce sa mai rascolim trecutul? Acum ii era teama pentru prietena ei. Porrin putea parea in toate felurile la prima vedere: prost,banal,patetic .. dar isi tine minte adversarul si stie sa il urasca si sa ii distruga viata in cel mai oribil hal posibil. Sa nu uitam ce i s-a intamplat Rosaliei, probabil ea il ura cel mai tare pe acest 'om': i-a distrus viata incepand cu rapirea surorii ei micute nou-nascute, uciderea iubitului sau si pumei sale, le-a facut viata un calvar multor prieteni ... totul a decurs rau din cauza acelei persoane. Rose ofta uitandu-se in gol ... "Porrin, totul se va termina curand!", tipase fosta Soimeanca brusc privindu-l cu o ura de neasemuit. RE: What do you want? - Evelyn Steel - 27 Jun 2011 Eveline stia ca ce spunea Rosalie era adevarat.In curand Porrin nu va mai exista.Si va plati pentru tot raul care il facuse,atat lui Rosalie si Ginny cat si altor oameni,pentru ca probabil erau destui care suferise din cauza lui.Eveline isi aminti brusc de tatal sau.O ura o cuprinse din nou si isi aduse aminte cum Rowle si Macnair ii omorasera tatal,doar pentru ca era Incuiat.Eveline simtea ca,daca nu se va calma,cineva o va pati rau de tot.Trebuia sa se calmeze. Mai multe lucruri se intamplara deodata : lumina in bucatarie se stinse,Eveline simti semnul trandafirului de la mana cum o inteapa,semn ca ii cazuse alt spin si il vazu mai clar ca niciodata pe Nate.Era la portile Hogwarts`ului. - Oh nu mormai Eveline in intuneric.Nu vedea nimic,dar o simtea pe Rosalie incordata langa ea.Lumos sopti Eveline putin tematoare.Tremura toata,o stia.Nate va fi acolo in orice clipa.Si ce era mai rau : unde disparuse Porrin? |