Darkmark RPG Forum
Don't leave me alone - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Padurea lui Dean (https://www.darkmark.ro/f-padurea-lui-dean)
+--- Thread: Don't leave me alone (/t-don-t-leave-me-alone)

Pages: 1 2 3

RE: Don't leave me alone - Lylith Anne Campbell - 26 Jun 2011

,,-Scuze, cred ca am uitata ca mi-ai mai spus numele tau.'' spusese astropufa lasandu-si capul in jos dezamagita de persoana ei.
,,-Da, intuericul si fosnetele inexplicabile nu sut tocmai paradisul care mi-l inchipui.'' martursi aceasta pe un ton usor ironic.
Cele doua inaintara in noapte inostie de sunetele animalelor nocture si a vantului. Pe langa toate aceste astropufa a inceput sa simta cum o invaluie frigul noptii, a incercat sa se inveleasca cu mainile, dar totusi tremura in continuare.

RE: Don't leave me alone - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jun 2011

Rosalie observase faptul ca lui Lilyth ii era cam frig,asa ca folosise bagheta pentru a face sa apara un trocar foarte dragut negru cu putin de galben,pentru a avea legatura cu casa fetei. Ei ii placea sa se plimbe prin intuneric, dar totusi : parca aceasta noapte era mult prea linistita. Se uitase la Liltyh in timp ce isi luase trocarul,iar Rose murmura:
"Sper sa nu iti mai fie frig acum!"
Fosta Soimeanca se oprise din mers si se aseza la marginea padurii,la scoarta unui copac imens,care cu siguranta ascundea atat de multe povesti minunate,sau poate ingrozitoare. Rosalie zambi,isi indrepta chipul catre Astropufa si murmura:
"Haide,stai si tu!"

RE: Don't leave me alone - Lylith Anne Campbell - 26 Jun 2011

Lylith privi copacul imens, parea atat de batran in lumina galbuie a baghetei. La fel ca un om batran care isi povesteste viata oricui asculta, probabil la fel va face si scoarta ridata a copacului. Astropufa o urmase pe Rosali asezanduse langa ea sub fosnetul frunzelor. Si-a rezemat spatele de trunchiul acestuia acoperindu-se cu mainile, desii avea puloverul ep ea totusi adierile vantului ii atingeau inca pielea.
,,-Dece n-am oprit?'' intrebase curioasa astropufa.
Curiozitatea se citea in ochii ei caare licareau in lumina galbuie la fel ca doua roua proaspete de primavara in lumina soarelui.

RE: Don't leave me alone - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jun 2011

Rosalie nu stia ce sa ii raspunda Astropufei. O luase prin surprindere. Adevarul era ca nu stia ce sa ii spuna fiindca nici macar ea nu stia de ce s-a oprit. Pur si simplu si-a dorit sa se aseze la trunchiul unui copac batran,astfel simtindu-se protejata de insasi natura, dorea sa observe totul stand pe loc: tot ce era imprejurul ei, sa auda susurul unui rau apropiat, sa auda cum pasarelele canta de singuratate sau de fericire in noapte,sa vada o frunza vestejita cazand sau orice alt lucru marunt din tabloul mirific care o inconjura. Se uitase la Lilyth , dadu din umeri,dupa care zambi si rostise incet:
"Sincer? Nici eu nu stiu. Nu sunt neaparat obosita .. vreau sa observ natura pas cu pas,asa cum e ea ... sa urmaresc tot ce se intampla in ea!"
Surase din nou si se bucura cand o vazuse pe Sabri din departare.

RE: Don't leave me alone - Lylith Anne Campbell - 27 Jun 2011

Raspunsul lui Rosalie nu era tocmai ce se astepta astropufa sa fie. Lylith credea ca numa ea insasi are talentul de a face lucruri fara sa stie clar cauza lor.
O pasare se apropia de cele doua, culoarea ei alba producea un contrast puterinc intre corpul ei si intunericul noptii, era apropape imposibil sa nu o observi. Rosalie intinse mana asteptat ca zburatoarea sa se opreasca la ea.
,,- E a ta?'' intrebase Lylith privind curioasa animalul, parea sa fie o bufinita alba.
Totusi s-a rezumat doar la privit, ii era frica sa o atinga, intotdeauna simtea ca daca atinge un animal necunoscut va putea sfarsi muscata.Parea cuitat deaoarece o pasera nu are cum sa te muste, dar totusi are acel sentiment din copilarie si inca nu a scapat de el.

RE: Don't leave me alone - Rosalie Vivienne Alden - 27 Jun 2011

Rosalie dadu din cap in semn de aprobare. Normal ca era.. era Sabri ei si tinea foarte mult la ea. Avand in vedere ca a pierdut-o pe puma sa Asla in urma cu mult timp,alaturi de Jake, i-a lasat rani amare si adanci in suflet. Nu avea de gand sa o lase si pe Sabri sa moara ... nicidecum. Uitandu-se la Astropufa , a putut sa simta o oarecare teama a acesteia de a atinge bufnita sa. Chicoti usor,apoi spuse:
"Daca vrei sa o atingi poti .. nu musca. E foarte prietenoasa cu prietenii mei, fii sigura de asta!", murmura Rose zambind in continuare.
Nu mintise. Sabri , pe langa faptul ca era o bufnita inteligenta, era si foarte 'sociabila', daca se poate spune si asa. Chicoti din nou la acest gand,apoi astepta ca Lilyth sa faca vreo miscare , vreun gest .!

RE: Don't leave me alone - Lylith Anne Campbell - 28 Jun 2011

Astropufa privi bufinta cu ezitarea, dar zambetul larg de pe buzele stapanei ia dat oareceum un avant de incredere. Isi intinse usor mana cu degetul aratator in fata tragadusi-o de cateva ori inapoi speriata de orice miscare a animalului, dar a reusit sa-i atinga penele crestetului. Totusi gestul nu a durat mult, astropufa isi retrase rapid mana inapoi simtindu-se mai in siguranta departe de pasare.
,,-Scuze, cred ca am ceva fobie pentru animale, pasari orice miscatoare care nu e om.'' incercase sa se sucze astropufa privind in pamant.

RE: Don't leave me alone - Rosalie Vivienne Alden - 28 Jun 2011

Rosalie observase eschivarea Astropufei incercand sa o ajute sa isi depaseasca aceasta teama,dar abia apoi si-a dat seama ca nu era atat de usor sa treci peste unele temeri care probabil le ai de o viata,sau in orice caz de foarte mult timp ... Fosta Soimeanca chicoti bagand de seama atitudinea lui Lilyth. Probabil ca in timp aceasta se va imprieteni cat de cat cu Sabri,dar acum nu era cazul fiindca nu parea tocmai bine alaturi de pasari. Rose ii facu semn lui Sabri sa plece,dupa ce o mangaie pe crestetul capului,apoi isi indrepta privirea catre Anne spunandu-i:
"Pai .. sper ca odata sa iti depasesti aceasta frica si sa iti placa animalele. Mi-ai putea spune de ce nu ti le plac? In caz ca nu te deranjeaza ..", intreba curioasa Rose,dar totusi incercand sa fie discreta. Daca era ceva personal,grav, nu voia sa o incomodeze pe eleva de la Astropufi.

RE: Don't leave me alone - Lylith Anne Campbell - 30 Jun 2011

Lylith ezita sa raspunda, stiia ca raspunsul ei probabil va suna copilaraesc si nefiresc, dar totusi nu are ce pierde.
,,-Pai mai exact, am aceasta frici in mine de cand eram copil, inafara de pisica mea nu pot sa ma apropiu de nici un animal. Scuze Sabri.'' isi tintise privirea asupra pasasii zambindu-i prieteneste. ,,Nu stiu de ce , dar pur si simplu mi-e teama de orice anima, pasare probabil si insecte. Singurele forme de viata de care nu mi-e teama sunt oamenii, cei normali si plantele, normal cele care nu ai 3 randuri de dinti si se hranesc cu buncati din corpul meu.'' continuase astropufa incercand sa fie ironica, desii umorul nu era punctul ei forte.

RE: Don't leave me alone - Rosalie Vivienne Alden - 30 Jun 2011

Rosalie chicotise la cuvintele lui Lilyth. O amuza stilul ei de a fi, era o Astropufa adevarata,prin faptul ca era prietenoasa. Se uita la ea,apoi la Sabri , apoi la luna care se pitea din ce in ce mai mult dupa copaci. Brusc,o luase frigul,asa ca se hotarase sa plece inapoi spre castel. Aveau un drum lung de mers,asa ca decise sa Dispara. Desi Lilyth nu stia despre asta o va ajuta.
"Hai, Lil', sa ajungem pana la un luminis de unde putem Disparea. Repede!", rostise Rose alergand.
"Stai,nu ma lasa singura!", murmurase Astropufa.
Rose o astepta, apoi o luase de brat spunandu-i:
"Tine-te bine! Vom disparea!"
Ii zambi spunandu-i ca totul va fi bine,vor ajunge tefere la castel pregatite pentru o noua zi minunata plina cu magie. In plus, Rose era multumita ca si-a facut o noua prietena!"

Te rog : inchizi tu RPG-ul si il pui la RPG-uri terminate?Kiss