Darkmark RPG Forum
Would you please keep quiet!? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Camera Fantomelor (https://www.darkmark.ro/f-camera-fantomelor)
+--- Thread: Would you please keep quiet!? (/t-would-you-please-keep-quiet)

Pages: 1 2

RE: Would you please keep quiet!? - Jane Rivers - 07 Jul 2011

~Jane's POV~

Eliza m-a luat dupa umar si am dat sa plecam, cand Sir Nick si Calugarul ne-au oprit. Am ascultat ce au avut de zis cu o spranceana ridicata si m-am uitat spre Baron, care privea absent intamplarile. Parca s-ar fi uitat la un spectacol ieftin de teatru.
- Pe bune? l-am intrebat. Dragilor, am spus, intorcandu-ma spre Nick si Calugar, o sa ne intalnim alta data, bine? Eu una sunt obosita, iar domnisoara Cyreno are teme. Poate bem si o cafea sau ceva. Oops... Voi nu veti putea, am zis cu o figura inocenta.

RE: Would you please keep quiet!? - Eliza G. Blest - 07 Jul 2011

~Eliza's POV~
M.am uitat ca pisica in calendar la cele doua fantome , baronul fiind exclus caci era cu mintea la altceva . Fel si fel de ganduri imi zburau prin minte , toate absolut neimportante pentru acea dilema . Prin care mai aparusera si fragmente din cartea citita pentru Plesneala . Nu imi venea sa cred , nu eram deloc la atenta la prostiile alea si totusi imi amintisem de ele . "Mnah , fix cand ai nevoie de ceva , apare altceva de care nu te asteptai deloc sa o mai gasesti . Mi se intampla des. "
-Hmm..atunci , sa o luam altfel . Daca ramanem aici pana dimineata, adica doua ore jumatate , caci a trecut o ora de cand suntem aici si ne rotaim unul la altul , propun sa jucam niste carti magice . Dar! Cu o conditie . Daca eu si Jane castigam , ne dati drumul . Daca voi castigati .. puteti pleca voi .
"Iar noi o sa plecam chit daca castigam sau pierdem .
"

RE: Would you please keep quiet!? - Jane Rivers - 07 Jul 2011

Jane dadu ochii peste cap. Era obosita, drumul din ziua precedenta fusese lung... Ea avea sa plece dupa putin timp, orice ar face Eliza.
- De acord, spuse ea, mimand un entuziasm cu totul fals. Ce ziceti, sunteti in sau out?
- Domnita, incepu Sir Nick, nu stiu ce inseamna vorbele pe care doar ce le-ai rostit, dar eu cred ca e destul de corect.
Jane ii arunca o privire obosita.
- Hai sa terminam odata, a spus, a intrat in camera impreuna cu Eliza si a inchis usa.

RE: Would you please keep quiet!? - Eliza G. Blest - 07 Jul 2011

~Eliza's POV~
Nick pocnise din degete si o masa aparuse in mijlocul camerei intunecate . Calugarul a da din palme si toate lumanarile ce aveau o vechime de mii de ani , dupa aspect , se aprinsera instantaneu . "Ciudat!Cum de fac magie ? "
Ne.am asezat toti patru la masa , eu stand turceste pe scaun , cum imi placea mie , cele doua fantoma stand pe scaun /podea , lucru foarte amuzant , si Jane cu cotul pe masa si sprijinindu.si capul de acesta plictisita si obosita .
"Saraca .. am face bine sa terminam repede jocul acesta si ea sa se bage repede in pat. Nu prea o vad eu cu ochi buni maine la ore . Sau mai bine zise , peste 4 ore . "
Niste carti de joc aparusera in mana mea si am inceput sa le impart la toti .
-Jucam macaua , este un joc incuiat , dar foarte usor . Trebuie sa ai forma potrivita piesei de jos daca nu , tragi o carte . Cel sau cea care ramane fara carti a castigat . Nu trebuie neaparat ca doi/doua dintr.o grupa sa castige . Primul/prima care a castigat , isi i.a partenerul/partenera si pleaca . Asta ii tot ! Sa incepem !!

ooc : zi tu desfasurarea jocului pe scurt si mai postez eu si terminat si cu acest rp Smile

RE: Would you please keep quiet!? - Jane Rivers - 08 Jul 2011

~Jane's POV~

Am ascultat cu ochii inchisi ce a spus Eliza si i-am deschis doar cand a inceput jocul. Caro jos. Fir-ar! Am tras o carte. Eliza a pus jos. La fel si Nick si Calugarul. Tot asa, pana cand eu si Nick mai aveam doar cate o carte, ceilalti doi cate doua. Iar caro. Fir-ar! Caroul trebuie sa aiba ceva cu mine azi. Am tras o carte. Eliza a pus jos, la fel si Calugarul. Nick a tras si el. Phiu! Cupa. Mda, nici cupele nu sunt foarte prietenoase. AM tras, iar Eliza a pus jos si ultima carte. Am aruncat cartile pe masa si m-am ridicat.
- Eu sunt in pat! am spus repede si am iesit din camera.
In cateva minute eram in pat. Si in sfarsit dormeam...

Edit By Raizen

Puncte
Viperini - 184.5
Topic Closed !

Edit By Raizen

Puncte
Viperini - 184.5
Topic Closed !

Edit By Raizen

Puncte
Viperini - 150
Topic Closed !