Darkmark RPG Forum
Design Nou - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Design Nou (/t-design-nou--5610)

Pages: 1 2 3

RE: Design Nou - Effy K. Dietrich - 08 Aug 2011

E superbă noua temă Love Ca şi ceilalţi am rămas uimită când am intrat. Cred că am dat refresh la pagină de 10 ori ca să mă asigur că totul e real. Prima dată am fost puţin tristă , pentru că îmi va fi dor de vechea temă cu Voldy în prim-plan , dar apoi am văzut toate detaliile şi am rămas "wow". Cred că din tot ceea ce aţi făcut preferatul tuturor este aspectul de pergament rupt al paginii. Îi dă forumului un aer mai .... artistic. Oricum felicitări! Aţi făcut o treabă minunată! Love >Happywide<

RE: Design Nou - Evelina R. Potter - 09 Aug 2011

Am intrat si eu dupa doua zile pe forum si pot sa spun ca am ramas uimita de ce am vazut. Noua tema este superba si mult mai buna decat cea veche. Combinatia de culori si imagini este perfecta . Felicitari celor care au muncit la tema>Happywide<

RE: Design Nou - Raizen Isildur - 09 Aug 2011

(09 Aug 2011, 12:50)Evelina R. Potter Wrote: Am intrat si eu dupa doua zile pe forum si pot sa spun ca am ramas uimita de ce am vazut. Noua tema este superba si mult mai buna decat cea veche. Combinatia de culori si imagini este perfecta . Felicitari celor care au muncit la tema>Happywide<

Multumim >Happywide<

RE: Design Nou - Fleur Delacour - 09 Aug 2011

Nu am cuvinte ca sa descriu aceasta frumuete.Prea dramatic,dar tot ce pot spune e ca este suuperb!Eram online cand am vazut ca s-a schimbat culoarea aniilor si ma gandeam ca se va schimba tema.Nu are rost sa descriu ce-mi place,pentru ca ar trebui sa vorbesc de fiecare lucru in parte.
Felicitari Bell,Raizen pentru munca depusa >Happywide< !

RE: Design Nou - Bell Evans - 09 Aug 2011

Ne bucuram ca v'a placut >Happywide< Asta demonstreaza ca s'a meritat efortul depus >Happywide<

RE: Design Nou - Melisse Y. Carter - 09 Aug 2011

(09 Aug 2011, 13:55)Bell Evans Wrote: Ne bucuram ca v'a placut >Happywide< Asta demonstreaza ca s'a meritat efortul depus >Happywide<

Cu siguranta :>

RE: Design Nou - Jennifer L. Campbell - 09 Aug 2011

Idem Melisse Love felicitari inca o data >Happywide<

RE: Design Nou - Edward Kiranov - 10 Aug 2011

Tema arata foarte bine( nu ca cealalta nu arata,amandoua sunt frumoase in felul lor) .Cum au spus si restul sunt impresionat mai ales de ideea unui pergament ars ,face totul sa para mai "magic". Cat despre culori ,sunt potrivite chiar foarte bine .Totul se vede extrem de clar.

Imi palce mai alex backgrond-ul cu stil vintage ,se potriveste perfect cu ideea unui forum Harry Potter precum si cu lumea vrajitorilor.

Ca sa evit ca aceasta postare sa fie un cliseu,si sa imi exprim opinia liber pot spune ca singurul lucru care nu m-a prea atras e logo-ul .Nu e urat,pot spune chiar dragut..dar imi da impresia de "THE END" -ca si cum povestea de pe forum a ajuns la sfarsit ,si in curand se va inchide -daca intelegeti ce vreau sa zic.Probabil e unul dintre aspectele in care pot spune ca am preferat mai mult logo-ul de dinainte.

Oricum felicitari pentru munca depusa,si intradevar rezultatul e unul forte bun.

RE: Design Nou - Adnana Hale - 14 Aug 2011

Pai e de-a dreptul superb Love Si chiar daca sunt noua stiu cum arata si inainte forumul pentru ca, unoeri, intram si cand n-aveam cont doar ca sa citesc minunatele RPG-uri Love Era fain si atunci si acum este foarte fain Love Si e de-a dreptul superba ideea cu marginile ca pergamentul ars. Pare asa de ..vechi, frumos special Love Love Felicitaraaaaaari Bell si Raizen >Happywide< >Happywide<

RE: Design Nou - Katharina van der Wall - 14 Aug 2011

De - a dreptul genial Love . Eu una am rămas fără cuvinte acum câteva zile când am intrat . În ultima săptămână mi - a cam luat ceva timp să mă hotărăsc dacă mă înscriu sau nu , iar acum , nu regret că am făcut - o . Şi tema anterioară era frumoasă , dar asta este magică Love . Se potriveşte de minune . Felicitări Bell şi Raizen >Happywide< .