Darkmark RPG Forum
Visul meu nu are limite! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Visul meu nu are limite! (/t-visul-meu-nu-are-limite)

Pages: 1 2 3

RE: Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 08 Aug 2011

Ellena este trezita din visarea excesiva de raspunsul baiatului. Zambeste dar cand o intreaba treaba de acomodare, ii dispare zambetul. Realizeaza si ea ca amandoi se pare ca se acomodasera greu. Chiar si ei inca ii era greu cateodata sa intre in sala de mese, gandindu-se ca toti se holbeaza la ea.
Ofteaza lung punandu-si o mana in parul des. Isi da cateva suvite de par din ochii, oftand mai adanc. Nu stia sigur ce sa ii raspunda, nu dorea sa il minta. Se mintea destul pe ea insasi ca e bine, ca nu o doare nimic, ca nu ii lipseste nimic si ca e fericita. Dar era constienta ca minciuna asta el nu o va crede, nu o va crede deoarece conexiunea dintre ei se formase pe aceiasi lungime de unda.
"-Nu m-am acomodat nici azi.. sti..sunt sange mal, deloc pur iar asta ma costat sa vin aici. Ma costa si in ziua de azi. Sunt doar anul doi dar crede-ma, parca ar fi prima zi. Imi este greu, asa de greu ca am impresia ca in fiecare zi car un bolovan in spate si toate asta din cauza faptului ca ma lovesc in plin vorbele rautacioase si jignirile" Spusese aceste cuvinte fara sa il priveasca, privindu-se in cana de ceai inca cald. Se simtise mereu singura, de cele mai dese ori era singura deoarece toti o judecau dupa sange si deloc dupa ce era ea cu adevarat. O fire minunata si prietenoasa.
"-Stiu ca vrei sa ma intrebi ce caut aici...simplu, mi-am descoperit puterea de vindecare cand eram inca mica, am reusit sa salvez un catelus de la moarte dar nu am reusit sa-mi salvez sora, din acest motiv sunt aici...si poate din acest motiv imi doresc sa imi pot evolua puterea, sa pot salva alte vieti" O spusese cu o voce blanda ca a unui inger ce i se taiasera brusc aripile. Stia prea bine ca doare si isi aducea aminte mereu, mereu de acest lucru, asta facand-o sa nu se poata acomoda inca cu scoala dar mai ales cu noile cunostinte.

RE: Visul meu nu are limite! - Calvin LeBlanc - 08 Aug 2011

Se bucura nespus cand auzi ca astropufa avea puteri de vindecator,un talent minunat in perceptia lui Calvin,dar avantul ii fu taiat cand auzi de sora acesteia.Se gandi sa o intrebe despre ce patise,dar isi aminti cat de neplacut e sa vorbesti despre momentele care te-au marcat profund.Inchise ochii si ii spuse ca ii pare rau pentru sora ei si pentru acea intamplare nefericita si adauga:
"Din pacate si eu ma confrunt cu aceleasi replici taioase din partea unora dintre colegi,cu toate ca le ignor in momentele de vulnerabilitate totul iese la suprafata si ma raneste.Insa a fi sange mal nu este un lucru atat de groaznic...daca ai observat mare parte dintre noi,cei nascuti din parinti incuiati avem mai mult devotament pentru lumea magica,pe cand cei care s-au nascut in ea nu o apreciaza,si cred ca este un drept care li se cuvine doar lor.
Din fericire tu ai un talent in plus,si cu toate ca nu ai reusit sa-ti salvezi sora,lupta pentru indeplinirea lui,salveaza-i pe altii in numele ei si dovedeste-le de ce esti in stare" incheia pe un toc un pic cam suparat,cu toate ca ar fi vrut ca prin fiecare cuvant sa transmita sprijin si incredere.

RE: Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 08 Aug 2011

Cuvintele lui o uimeau la fiecare silaba rostita. I se parea ciudat sa cunoasca pe cineva ce o intelege sau mcar incearca. Singura ce o intelesese fusese Ginny si de curand Rosalie sora lui Ginny. Dar el..cineva ce nu o cunoaste ajunsese sa o inteleaga sa se prefaca sau macar sa incerce sa o inteleaga. I se parea memorabila ideea asta.
"-Ai dreptate, poate ma confrunt cu mine insami dar..." nu apuca sa termine ca aude soneria mare ce anunta plecarea la cursuri sau inapoi in camere sau chiar inafara castelului. Ea nu avea cursuri in dimineata asta, isi aduce aminte fara sa vrea, realizand ca nu avea cartile la ea.
Afiseaza un zambet bland si spune ridicandu-se de la masa in picioare, aranjandu-si roba.
"-Pai eu acum nu am ore, ma gandeam sa ies putin la lacul de langa Hogwards. Mereu e frumos acolo, mereu e soare si atmosfera relaxanta, daca nu ai ore poti venii cu mine. In general sunt singura acolo, dar daca nu ai alte planuti ma poti insotii. " Spune astropufa zambind luandu-si geanta pe umar. Isi trece mana peste semnul de pe roba mandra de el si afiseaza un zambet minunat . Un zambet fericit, angelesc plin de bucurie.
Mereu era asa, dar erau si unele momente cand daca se adunau prea multe ceda psihic. Insa de data asta isi revenise repede, si chiar rosise din nou cand ii spusese ca poate venii cu ea daca doreste. In general nu lua pe nimeni cu ea, deoarece acel loc de la lac era stiut doar de ea, dar acum era dispusa sa il imparta cu cineva asemanator ei ce incepea sa il placa din cauza firii lui ce era pe aceiasi lungime de unda cu ea.

RE: Visul meu nu are limite! - Calvin LeBlanc - 09 Aug 2011

Fu luat prin surprindere de sunetul scos de sonerie,care chiar il sperie facandu-l sa tresara;inca nu scapase de firea sperioasa si impiedicata care il urmarea inca de mic copil.Se bucura nespus de mult cand Ellena il invita sa mearga impreuna cu ea la lac.Nu mai fusese inca, desi ii auzise pe ceilalti elevi vorbind,nu dorea sa mearga singur,prefera coridoarele si turnul unde era mereu cate cineva care sa sparga linistea.Accepta fericit sa mearga si lua cateva dulciuri "pentru orice eventualitate",pe care le ascunse in buzunarul gentii.Zambi larg si astepta ca astropufa sa il conduca spre lacul pe care nu-l mai vazuse inca.

RE: Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 09 Aug 2011

Mergea inainte privind soarele ce parea ca topeste norii pufosi ca de gheata. Mereu i se parea ciudat sa priveasca nortii. Desi stia ca sus e soarele credea ca nortii sunt de gheata.
Se impiedica si aproape pica realizand ca ajunsese la locul acele. Mereu se impiedica cand ajungea acolo. I se parea haioasa faza.
Isi da roba jos, lasand la iveala maieul alb mulat si blugii albastri de sub. Pune roba pe iarba si se aseaza pe ea trantind geanta langa ea. Ofteaza lung si zambeste realizand ca era acolo unde ei ii placea. Locul ala era mereu linistitot. Acolo ea isi gasea mereu linistea si mereu medita la ce avea sa faca mai departe. Si cand dorea sa planga venea aici.
Soarele batea in plin in copacul verde sub care se asezase. Era cald si bine, iar pasarelele dadeau impresia de soneta minunata. Lacul lucea in lumina soarelui reflectand inevitabil locurile de langa. Arata ca un peisaj din bazme ce efectiv ajungeai sa te indragostesti de el.
"-Este asa linistitor aici...mereu cand sunt in cumpana cu ceva...vin aici sa ma relaxez. Poate e singurul lucru ce ma duce mai departe. " spune astropufa, vazand ca baiatu inca privea putin in gol locul. Ramasese se pare usor uimit de frumusetea si linistea ce dogorea acolo.

Se simtea ciudat iesind din castel in razele directe ale soarelui.Fiecare particica din pielea lui dansa saub atingerea incantatoare a naturii,dar nu si mintea lui care se lasa furata de amintiri mai vechi.De obicei ii placea soarele,dar acum parea ca ii rade in nas vrand sa-l bombardeze.Se bucura nespus ajungand sub copacul de langa loc,unde se putea feri,oarecum,de infatisarea orbitoare de pe cer.Prima data nu urma exemplul fetei si se aseza pe iarba purdandu-si roba,dar dupa ceva vreme isi dadu seama ca avea sa transpire daca nu si-o dadea jos."Intr-adevar,este unul din putinele locuri lipsite de imbulzeala elevilor,iar lacul pare cel mai calm lucru din cate am vazut pana acum.Este foarte frumos,ma bucur ca mi-ai aratat locul."s zicand astai se lasa mai departe purtat de magia privelistii.

RE: Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 09 Aug 2011

Scanceste brusc cand deschide ochii si simte ca pierde excesiv aer. Se ridica in fund, punandu-si mana la piept, unde semnul astrpufilor trona maret. Face respiratie sacadata, neintelegand ce se intampla cu ea. Nu stia sa aibe vre-o afectiune fizica. Era chiar foarte sanatoasa fizic o spusese si medicul scolii ce fusese uimit de starea ei fizica perfecta.
Vede in ceata si o durere de cap ii cuprinde intrgul contient. Spera sa fie doar o insolatie dar era si ea sigura ca nu era asa. Simtea cum arde pe dinauntru, iar asta o coplesea cel mai mult.
"-Tu...te simti bine?" intreaba ea cu o voce mai mult scancinta decat normala. Pierdea sirul ratiunii si stia ce acest lucru era din cauza puterilor ei. Poate prea evoluate ce incercau oarecum sa iasa afara. Nu stia sigur ce se intampla, insa isi adanceste mainile in iarba verde si moale, de parca ar depinde viata ei de asta si incearca sa se apropie taras de baiatul ce nu parea sa observa starea ei fizica deloc buna. Mai avusese o singura criza de acest gen, iar medicii nu ii gasisera deloc motivul acelei caderi. Spera doar ca el sa nu o lase balta asa cum patise in trecut, cand atunci cand intrase in coma din senin, nimeni nu o ajutase. Toti o priveau doar si aproape radeau de ea.
Se putea ca acea zi sa nu fie deloc asa frumoasa cum ar fi trebuit sa fie, iar tanara astropufa sa nu stie defapt ce va patii mai departe.

O privrea uimit,din privirea sa se observa ca ceva nu e in regula,ca totul o ia razna si pierde controlul.O vazu incercand sa se apuce de fiecare respiratie,luptandu-se cu disperare.Ii era teama pentru ca nu stia ce se intampla,nu vroia ca fata sa pateasca ceva rau,nu vroia ca nimeni sa pateasca ceva rau.Neglija intrebarea acesteia si se ridica in picioare.Pentru o clipa vazu in ochii acesteia teama,si se gandi ca aceasta ar putea crede ca are de gand sa fuga asa ca ii spuse grabit "Linisteste-te,linisteste-te,nu am de gand sa plec. si o intinse pe spate in iarba inca umeda.Se indrepta spre lac si isi plimba o secunda mainile prin apa,apoi se intoarse spre astropufa si ii umezi fata.Vazuse asemenea situatii in serialele pe care le urmarea la televizor,dar mintea sa ii spunea ca ar fi stupid sa incerce orice vazuse acolo.Mai speriat de atata nu fusese niciodata,dar adrenalina il facea sa nu-si piarda si el cumpatul,si sa incerce sa o ajute pe fata,cu toate ca stia ca ce face este inutil.Nici ce ar fi trebuit sa faca nu stia,si nici pana la castel sa ceara ajutor nu ar fi putut merge,pentru ca ar fi pierdut timp pretios.Disperarea si pesimismul il faceau sa puna in fata situatii una mai grava decat alta,fiecare dintre acestea sfidand logica.Cand fata incepu sa inchida ochii si sa bajbaie un fior ii strabatu intreg corpul si o intreba "Ce ai patit?!Ti s-a mai intamplat asa ceva?" tipand si scuturand-o in speranta ca aceasta isi va reveni.

RE: Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 11 Aug 2011

Il privea cu ochii sticlosi pierduti. Nu intelegea de ce auzea asa clar vocea lui, dar nu realiza cine este. Mintea ei este strabatuta de imagini fioroase, imagini ce durea si accentuau durerea. Il prinde pe baiat brusc de mana strangandu-l puternic, abtinandu-se sa nu tipe de durerile ce ii nevaleau corpul.
Realizand ca o intrebase ceva si auzise cuvintele cu greu , il prinde de gulerul camasii cu putere si il trage violent aproape de ea, asa de aproape ca ii simtea respiratia lui pe fata ei rozosina ca petalele trandafirilor in plina raza de soare.
Stia ca exista o metoda dificila de a scapa de asta. "-Geanta mea... seringa cu.. lichid lucitor albastru .. " spune ea incet respirand greu privindu-l exact in ochii, oglindindu-se in acel caprui ciocolatiu al ochilor baiatului ce o priveau cu o oarecare groasa dar si alt sentiment ciudat. Parea frica, frica ce nu lasa alt sentiment sa iasa la iveala. Baiatu incearca sa se smuceasca din mainile ei dar reuseste cu greu, din cauza ca ea ramasese cu mainile inclestate in gulerul bluzei sale. Reuseste insa pana la urma sa scoata din geanta seringa ce avea un lichid albastru de culoarea diamantului in soare.
Agonia ei crestea cu fiecare minut in care simtea ca explodeaza. Isi lasa capu intr-o parte, semne ca acolo trebuie injectat acel lichis de o frumusete pe atata de minuntata pe atat de letala.

RE: Visul meu nu are limite! - Calvin LeBlanc - 11 Aug 2011

Era ingrozit la gandul ca trebuia sa injecteze ceva in cineva...ideea de ac infipt in corp ii starnea nu numai repulsie,dar si infiorare.Isi dadea seama ca de data aceasta nu mai era un moft,ca vaccinul pe care il fac unii toamna pentru a nu raci-acum era ceva care hotara daca cineva va mai trai sau nu.Gandurile ii fugeau spre un Dumnezeu,nu stia la care dintre ei,dar i se ruga cu disperare ca injectia sa nu ii faca mai mult rau fetei.Inspira adanc ,puse degetul langa locul indicat de astropufa pentru a fi sigur ca nu greseste si clipi.Pielea incepea sa i se increteasca privind corpul metalic intrand in corp,dar nu dura mult pentru ca avu grija sa injecteze repede tot serul si sa traga acul afara.Nu stia daca avea vre-un efect,dar spera din toata inima ca fata sa isi revina catusi de putin.Ochii fetei incepura treptat sa revina la pozitia normala,dar inca i se putea citi durerea din felul in care privea,iar respiratia se imbunatati si ea ceva mai tarziu.Era inca intinsa pe spate,cazuta intr-o agonie din care nu-ti puteai da seama daca avea sa-si revina sau daca urma sa aibe o noua criza.
Ii mai limpezi o data fata,dand la o parte si parul cu care incepuse sa se innece cand ii atinsese tenul.Starea ei incepea sa se inbunatateasca,nu spectaculos,dar isi revenea.Se gandi ca nu are rost sa ramana in curte si ca ar fi mai bine daca ar duce-o pe fata in aripa spitalului,dar trebuia sa astepte ca aceasta sa-si mai vina in fire pentru a reusi.