Darkmark RPG Forum
Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Pottermore (https://www.darkmark.ro/f-pottermore)
+--- Thread: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? (/t-login-pottermore-eliminat-posibil-ca-primele-mailuri-de-welcome-sa-fie-trimise)

Pages: 1 2 3 4

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ramona Neardow - 11 Aug 2011

Si eu am primit mail-ul ala. Era aseara pe la 11 si ceva. Vai cat l-am asteptat, cred ca de la 9 tot rasfoiam Inbox-ul. Sper sa primim si scrisoarea de Welcome cat mai curand.

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Fleur Delacour - 11 Aug 2011

Am primit mailul ala idiot.
Credeam ca deja mi-a trimis mailul de welcome =)).

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ginny Anne Alden - 11 Aug 2011

Eu nu am primit mailul ala x_x bai nene ce aiurea :-<
Vreau si eu sa primesc mailul ala Finna

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Jennifer L. Campbell - 12 Aug 2011

Nici eu nu l`am primit X_X daca asta cu "congrats" nu l`am primit, inseamna ca am de asteptat pana la ala cu "welcome" X_X

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Valentino Gaunt - 12 Aug 2011

In sfarsit am primit si eu congrats Finna

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ginny Anne Alden - 12 Aug 2011

Acum am primit si eu mailul de congrats Love
Super tare Love deabia astept sa primesc si mailul cu "Welcome" Love

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Kennya Allen - 12 Aug 2011

O sa iesim naiba la pensie...
Eu deja imi pierd rabdarea cu astia.

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Ginny Anne Alden - 12 Aug 2011

Nu esti singura,in mail scria ca ar incepe sa dea mailurile cu Welcome de la jumatatea lunii agust pana in septembrie,sau ceva de genul,si o sa regret daca nu sunt pe faza,mai ales ca eu plec pe 18 :-<

RE: Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? - Kennya Allen - 12 Aug 2011

Da. Pana pe 30 septembrie.
Ce tampenie. Ar fi culmea sa dai un mail de welcome cu o zi inainte sa se deschida pentru toata lumea.
Pai ori se inregistreaza mai devreme, ori nu. Sunt foarte... Cum sa spun.
Nu zic nimic exact, e asa enigmatic. Stai si astepti si astepti si iar astepti. Si dupa aia astepti si mai mult.

Exact,e aiurea si mna de ce naiba ne-am mai inregistrat de acum daca ei dau mailul de Welcome in Octombrie.
E total ilogic Thinking dar ma rog,nu putem face altceva decat sa asteptam si iar sa asteptam... :-<