Darkmark RPG Forum
O reuniune sau un ritual ? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: O reuniune sau un ritual ? (/t-o-reuniune-sau-un-ritual)

Pages: 1 2

RE: O reuniune sau un ritual ? - Eliza G. Blest - 22 Aug 2011

*Ridicata, uff!ce bine , nu as fi crezut ca e mai bine in picioare decat pe jos , dar ma bucur ca Claire s.a oferit sa ma jute . Acum , care e cauza caderii mele ? *
Se scuturase de mizerii , sarive de vreo cateva ori , "fara sa cada " se mai curatase o data , apoi gasise un fel de mazga era prinsa pe degetele ei .
*What the .. ce mai e si asta ? *
Isi scosese bagheta , murmurase "Curata.te " iar pata mare disparuse instantaneu .
*Asa , acum e mai bine *
,zise ea rasufland usurata , insa nu pentru mult timp caci Cly o strigase . Tresarise usor , dar venise imediat langa ea .
*Acum ce mai e ? Am pierdut un os din pura intamplare ? *
rase in sinea ei , dar devenise serioasa la vederea sangelui . Intr.adevar , era sange si stia a cui este . Claire era speriata si vorbea mult , enervand.o pe Eliza , pe urma plecase .
*Cine a vrut sa raneasca un .. *
dar nu isi mai dusese gandul pana la capat caci Cly o strigase din nou .
*Olala!Acum ce a mai gasit ...cadavrul ? *
Intocmai cum zisese ea . Prietena ei gasise creatura . Era un inorog . Alb , cu blana inca stralucind in semintuneric , ochii erau inchisi , iar cornul inca se mai afla in fruntea lui . Coada o tinea sus , vantul inca trecand prin firele castanii .
*Ce facem cu el ? *
intrebase ea speriata , sprijinita de un copac .
*Nimic . Nu ii putem face absolut nimic . E mort total . Am sa.l anunt pe Hagrid maine , sau poate diseara , vad eu . Hai sa ne vedem de drumul nostru , n.am chef sa ma opresc pentru atat . *
si cu o ultima fraza spusa , plecase din luminis cu Cly in urma ei .

RE: O reuniune sau un ritual ? - Claire Afere - 23 Aug 2011

*Cred ca glumesti ! Il lasam aici ? Ai innebunit ? Nu putem face asta ! * zise ea complet iesita din minti . *Atunci ce propui sa ii facem ? *i.o intorsese Eliza . Ramasese pitit locului , incapabila sa raspunda . Deschidea si inchidea gura , niciun sunet nu se facuse auzit . *Si atunci ce facem ? Ne plimbam ? * Viperina aprobase din cap tacuta , iar Cly ii urmase drumul , nelinistita . *Fata asta e total nebuna ! Dar pot sa comentez cu ceva ? Sper doar ca maine sa vorbeasca cu Hagrid .Ahm..pe unde mergem ? *O privea pe Eliza stupefiata . Nu o cunostea foarte bine , dar ii stia in schimb prin ce trece . I.a spus multe intamplari din trecutul ei , marea majoritate amintindu.sile ai in acel moment . Mergeau pe o poteca batatorita de ani si ani de zile , pesemne din pricina uriasilor . Urmau un drum, timp de cateva minute , in liniste , fiecare fata incercand sa isi scoata din minte imaginea acelui unicorn decedat . *Grea treaba . Orice fac , orice gandesc , tot la acelasi lucru imi zboara mintea . * Facusera stanga , apoi dreapta , stanga , urmand aceea poteca pe urma .. in afara ei . *Eliza ! Stiam ca erai dusa cu pluta pe lac , mai degraba pe ocean , dar ce.ti veni sa trecem de poteca ? * Raspunsul viperinei venise imediat , sec si simplu . *Ai sa vezi . * Se oprise inca o data din drum , surprinsa de reactia ei . Facuse un pas , fara sa se uite pe unde merfea si ... bang ! bang ! bang ! Se rostogolea in vale , lovindu.se de o creanga , apoi de alta si de alta si sfinte Sisoie ! , toate erau pline cu spini . Eliza se daduse la o parte din drum , iar Claire incepuse sa dea semne de incetineala . Sau nu ...

RE: O reuniune sau un ritual ? - Eliza G. Blest - 25 Aug 2011

Dreapta , stanga , dreapta , stanga si iesi afara de pe poteca! Asta si cauta Viperina : drumul spre locul ei preferat . Voia sa.i arate si prietenei ei ce facea in padurea aceea "misterioasa" pentru unii .
"Ohh!De ar tacea din gura . Se comporta ca si cum o albina a intepat.o si in loc sa tipe , vorbeste . Si ce e asa mare grozavie sa vezi un unicorn mort ? Mnah ! Stiu ca privelistea ii groaznica , nu pot zice nu , dar sa stai mai tot timpul cu mintea la acest lucru , ehh bine , se schimba treaba . Hmm , ce se aude ? "
Se intoarse exact la timp cand Claire venise in viteza spre ea , rostogolindu.se .
"Fiinta ! Ai sa atragi atentia centaurilor! Minunat . "
Desi nu ii convenea prea mult , fugise dupa ea , sprijinindu.se de copaci , apoi sarind . Claire inca mai cobora , nemaioprindu.se ."Ar trebui sa gasesc o frana " Viperina facuse un salt , se prinsese de niste crengi , isi facuse elan si aterizase pe pamant inainte ca Clay sa treaca pe acolo . "Aresto Momentum ." iar fata se oprise imediat , gafaind .
"Hmm.. am ajuns mai repede decat am crezut ,"rostise , ajutand.o pe viperina sa se dezbine . Se ridicase incet , apoi se trantise la pamant . Eli se pusese la marginea lacului , in pozitia ei preferata : in stil turcesc . Se inclinase spre apa , luase un pumn si il aruncase pe White , aceasta sarind ca arsa .
"Calm down ! Is just wather ."

Edit By Raizen

Puncte
Viperini - 130
Topic Closed !