Darkmark RPG Forum
Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor)
+--- Thread: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa (/t-devoratorii-mortii-ordinul-phoenix-plot-pentru-urmatoarea-cupa)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Jennifer L. Campbell - 03 Sep 2011

Ce marfa ar fi sa se reia activitatea cu aceste doua grupuri Love ar fi chiar amuzantSmile Bell are dreptate cu power-play`ul dar sunt sigura ca se va gasi o soluetie Smile
Kennya, esti geniala Love tu cu ideile tale Cool Love

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Valentino Gaunt - 03 Sep 2011

SI un membru nu poate sa faca parte din ambele grupuri? Finna

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Bell Evans - 03 Sep 2011

Poate sa fie spion; dar ar fi cam ciudat sa vrea ca ambele grupuri sa invinga la sfarsit. Trebuie sa alegi un singur Ordin Finna

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Isolde du Maurier - 04 Sep 2011

Ma lamureste si pe mine cineva?^^"

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Raizen Isildur - 04 Sep 2011

(04 Sep 2011, 01:10)Lachrymose Vong Wrote: Ma lamureste si pe mine cineva?^^"

Da.

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Melisse Y. Carter - 04 Sep 2011

(04 Sep 2011, 01:10)Lachrymose Vong Wrote: Ma lamureste si pe mine cineva?^^"

Vrem sa readucem Devoratorii Mortii si Ordinul Pheonix pe forum, pentru a se putea spiona si asa mai departe - ca in carti si filme.

---

Deci mie mi se pare o idee geniala Heart de-abia asteptt Love

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Isolde du Maurier - 04 Sep 2011

Aha...mersi >Happywide<
Mi se pare o idee buna Thinking

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Egon Xaver Hardwich - 05 Sep 2011

Agrees. Dar nu e neaparat necesar sa facem pp. In prima faza, organizarea e primordiala. Planuri, misiuni etc de fiecare parte, de ex fiecare din ordin sa faca ceva concret, unul sa fie spion, unul sa faca omorurile si sa fie ascuns de ceilalti Finna just saying. Abia cand planurile sunt gata, ne gandim la lupte Finna
Oh si as zice ca trebuie tinut cont si de numarul de membri al fiecarui ordin, la fiecare pas, pentru fairplay. In mod natural, toti o sa sara pe unul din ordine..asa se intampla in general. Also, sa fie urmarita indeaproape activitatea liderilor, sa vina cu idei proaspete [strike] sisa omoare tradatorii pe capete [/strike] etc

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Aylee L. Lovel - 06 Sep 2011

Si mie mi se pare o idee geniala. Love Adica, cum zice si Egon, v-a fi interesant. Plus ca sigur multi membrii vor da pe aici mai des, din cauza Ordinelor. Caci daca faci parte din careva ordin si ai o functie, mai mica sau mai mare, atunci te simti important. Sunt sigura ca multa lume vrea sa se simta importanta, iar Ordinele pot face asta :>

In legatura cu cealalta idee a lui Kennya, ar fi mult mai interesant in legatura cu plotul sa fie si alte personaje in afara de cele canon din serie. V-a fi mult mai interesant sa facem parte din poveste decat sa o scriem. Dar vedem noi cum vine faza. Happywide

RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Shayera Holl - 07 Sep 2011

Mie imi place ideea,ar fi superb! Pai,ar fi bine sa fim...noi.
De exemplu sa avem fiecare rolul lui in povestioara,sa ajutam.Eu am pierdut prima faza :-< Cand era plotul acela superb si nemaipomenit. Deci mi-ar surade o astefel de idee.