![]() |
Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg) +--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor) +--- Thread: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa (/t-devoratorii-mortii-ordinul-phoenix-plot-pentru-urmatoarea-cupa) |
RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Jennifer L. Campbell - 03 Sep 2011 Ce marfa ar fi sa se reia activitatea cu aceste doua grupuri ![]() ![]() ![]() Kennya, esti geniala ![]() ![]() ![]() RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Valentino Gaunt - 03 Sep 2011 SI un membru nu poate sa faca parte din ambele grupuri? ![]() RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Bell Evans - 03 Sep 2011 Poate sa fie spion; dar ar fi cam ciudat sa vrea ca ambele grupuri sa invinga la sfarsit. Trebuie sa alegi un singur Ordin ![]() RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Isolde du Maurier - 04 Sep 2011 Ma lamureste si pe mine cineva?^^" RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Raizen Isildur - 04 Sep 2011 (04 Sep 2011, 01:10)Lachrymose Vong Wrote: Ma lamureste si pe mine cineva?^^" Da. RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Melisse Y. Carter - 04 Sep 2011 (04 Sep 2011, 01:10)Lachrymose Vong Wrote: Ma lamureste si pe mine cineva?^^" Vrem sa readucem Devoratorii Mortii si Ordinul Pheonix pe forum, pentru a se putea spiona si asa mai departe - ca in carti si filme. --- Deci mie mi se pare o idee geniala ![]() ![]() RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Isolde du Maurier - 04 Sep 2011 Aha...mersi > ![]() Mi se pare o idee buna ![]() RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Egon Xaver Hardwich - 05 Sep 2011 Agrees. Dar nu e neaparat necesar sa facem pp. In prima faza, organizarea e primordiala. Planuri, misiuni etc de fiecare parte, de ex fiecare din ordin sa faca ceva concret, unul sa fie spion, unul sa faca omorurile si sa fie ascuns de ceilalti ![]() ![]() Oh si as zice ca trebuie tinut cont si de numarul de membri al fiecarui ordin, la fiecare pas, pentru fairplay. In mod natural, toti o sa sara pe unul din ordine..asa se intampla in general. Also, sa fie urmarita indeaproape activitatea liderilor, sa vina cu idei proaspete [strike] sisa omoare tradatorii pe capete [/strike] etc RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Aylee L. Lovel - 06 Sep 2011 Si mie mi se pare o idee geniala.
![]() In legatura cu cealalta idee a lui Kennya, ar fi mult mai interesant in legatura cu plotul sa fie si alte personaje in afara de cele canon din serie. V-a fi mult mai interesant sa facem parte din poveste decat sa o scriem. Dar vedem noi cum vine faza. ![]() RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - Shayera Holl - 07 Sep 2011 Mie imi place ideea,ar fi superb! Pai,ar fi bine sa fim...noi. De exemplu sa avem fiecare rolul lui in povestioara,sa ajutam.Eu am pierdut prima faza :-< Cand era plotul acela superb si nemaipomenit. Deci mi-ar surade o astefel de idee. |