Darkmark RPG Forum
Intrebare / Nelamurire - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor)
+--- Thread: Intrebare / Nelamurire (/t-intrebare-nelamurire)

Pages: 1 2 3

RE: Intrebare / Nelamurire - Isabella River - 01 Feb 2012

• Copiezi codul de aici sau de aici [depinde care fisa o vrei] si dai "new topic" in Sala de Primire.
    >Happywide<

RE: Intrebare / Nelamurire - pisicuta_mica - 12 Feb 2012

Scuze daca pare o intrebare tampita:| dar am certu ajutorul mai multor persoane de pe forum si nu vor sa imi arate cum pot sa imi schimb culoarea la scris,fondul tipul de scris si toate clee am incercat sa aleg de acolo dar nu merge arata doar codul gol...va rog ajutor:|

RE: Intrebare / Nelamurire - Isabella River - 12 Feb 2012

• Haide ca te ajut eu. >Happywide<

Schimbarea culorii caracterelor, a dimensiunii sau a font'ului, tine de coduri. Iti dau un exemplu, ca sa poti intelege mai usor.

Sa spunem ca vrea sa scriu cu.. o sa aleg culoarea asta. Si codul arata cam asa:
    [color= #E9CFEC] *text* [/ color] [dar ca sa mearga, trebuie sa stergi spatiile astea pe care le-am pus eu [le-am pus pentru ca altfel, nu mai aparea codul]. Si sunt o gramada de culori din care poti alege, o sa-ti dau cateva exemple:

(16 Aug 2010, 18:00)Ginny Malfoy Wrote: Plum (code=#B93B8F)
    Plum1 (code=#F9B7FF)
    Plum2 (code=#E6A9EC)
    Plum3 (code=#C38EC7)
    Thistle (code=#D2B9D3)
    Thistle3 (code=#C6AEC7)
    Lavender Blush2 (code=#EBDDE2)
    Lavender Blush3 (code=#C8BBBE)
    Medium Orchid (code=#BDAEC6)
    Thistle2 (code=#E9CFEC)
    Thistle1 (code=#FCDFFF)
    Lavender (code=#E3E4FA)
    Lavender Blush (code=#FDEEF4)
    Light Steel Blue1 (code=#C6DEFF)
    Light Blue (code=#ADDFFF)
    Light Blue1 (code=#BDEDFF)
    Light Cyan (code=#E0FFFF)
    Slate Gray1 (code=#C2DFFF)
    Slate Gray2 (code=#B4CFEC)
    Light Steel Blue2 (code=#B7CEEC)
    Medium Turquoise (code=#48CCCD)
    Pink (code=#FAAFBE)
    Rosy Brown1 (code=#FBBBB9)
    Rosy Brown2 (code=#E8ADAA)
    Pink2 (code=#E7A1B0)
    Light Pink (code=#FAAFBA)
    Light Pink1 (code=#F9A7B0)
    Light Pink2 (code=#E799A3)
    Pink3 (code=#C48793)
    Rosy Brown3 (code=#C5908E)
    Light Pink3 (code=#C48189)
    Light Goldenrod (code=#ECD872)
    Lemon Chiffon2 (code=#ECE5B6)
    Lemon Chiffon (code=#FFF8C6)

[si muuult mai multe coduri pentru culori gasesti aici.]

Intre paranteze, ai codurile pe care le copiezi si le pui asa cum am zis si mai sus: [color= codul] [/color].

Cat despre font'uri.. e la fel. Tot ce trebuie este sa stii numele font'ului respectiv si sa fie valabil pentru acest forum [sunt multe font'uri complicate care nu merg pe forum].
    Exemplu: [ font= georgia] *text* [/ font] si arata asa: blablabla.

Iar la dimensiuni, ai la dispozitie: xx-small, x-small, medium, large, x-large si xx-large.
    [size= large] *text* [/ size] si arata asa: blablabla.

Sper ca te-am ajutat. >Happywide< Daca mai ai intrebari, nu ezita. >Happywide<

RE: Intrebare / Nelamurire - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 19 May 2012

Intrebare : In cazul in care mi-am schimbat numele personajului, unde pot anunta ceva de genul :

Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo.

RE: Intrebare / Nelamurire - Raizen Isildur - 19 May 2012

Scrie la semnatura.

RE: Intrebare / Nelamurire - Rainer Faust - 01 Jun 2012

Am vazut ca la "Londra" este doar Pestera lui Godric (care nu e in Londra). N-aveti o sectiune in care sa postam topicurile care au loc in lumea incuiatilor?

RE: Intrebare / Nelamurire - Isabella River - 02 Jun 2012

• I-am sugerat si lui Raiz ideea. ^_^
    Insa nu, pe moment doar atat este la "Londra" si ne gandeam ca e oarecum suficient, pentru ca e un forum HP, RP'urile ar trebui facute in locuri care sa aiba legatura cu magia, altfel se cam pierde farmecul. ^_^

RE: Intrebare / Nelamurire - Alice Morris - 03 Jun 2012

I'am sugerat si eu asta lui Raizen acum mult timp, si eu inca o consider o idee buna Thinking Am facut odata un rp cu Alice Swan, si a avut loc intr'o cafenea incuiata, si a avut loc un duel. Nu vad de ce nu se poate crea un sub'forum cu numele Lumea Incuiatilor in care sa postam. Doar opinia mea :- ??

RE: Intrebare / Nelamurire - Rainer Faust - 03 Jun 2012

Eu as zice ca cel mai usor ar fi un sub-forum "Alte locatii", in care sa intre tot ce nu are deja sub-forum. Daca vreau sa fac topic in Germania, in vizita la parinti, spre exemplu, n-as avea unde sa il incadrez.

@Isabella River: da, dar lumea magica nu se rezuma doar la Londra, Hogwarts, Durmstrang si Beauxbatons. Plus ca unii vrajitori au parinti incuiati, ar fi normal sa poata face rp si in lumea incuiata, unde, probabil, locuiesc...
Si nu pot posta un topic direct in Londra, pentru ca trebuie mai intai sa intru in Pestera lui Godric ca sa pot deschide un topic. Si Pestera lui Godric nu are nici o legatura cu Londra...

Ma rog, asta e doar parerea mea. Poate fi luata in considerare, sau nu ^__^

RE: Intrebare / Nelamurire - Robert Eric Smith - 03 Jun 2012

(03 Jun 2012, 11:50)Rainer Faust Wrote: Eu as zice ca cel mai usor ar fi un sub-forum "Alte locatii", in care sa intre tot ce nu are deja sub-forum. Daca vreau sa fac topic in Germania, in vizita la parinti, spre exemplu, n-as avea unde sa il incadrez.

Ba chiar ai, exista sub-forumul "In vacanta/Vacante" Smile. Acolo poti fi unde vrea muschiu' tau Tounge!