Darkmark RPG Forum
Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Carpe diem ! - Traieste clipa ! (/t-carpe-diem-traieste-clipa)

Pages: 1 2

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 03 Nov 2011

Soimita asculta foarte atenta ce zicea pritena ei.Era intru totul de acord cu ea.

-Desigur!ii raspunse Mina.O sa le trimit de urgenta o scrisoare parintilor mei si o sa le spun toata povestea,zambea ea.Dar trebuie sa imi promiti ca o sa ai grija!Stii..incepu soimita,parintii mei cam au probleme cu Devoratorii Mortii.Iti spun asta asa numai ca sa stii.Dar eu si sora mea..incepu ea,dar se gandea ca mai bine nu ii dezvaluia acest lucru Juliettei pentru ca stia ca avea sa o opreasca cu orice pret."Nu!Nu pot sa ii spun!isi zpuse soi8mita.Cum sa ii spun asa ceva?Ar suna ciudat si sigura ar spune un NU categoric!"

Soimita isi lasa capul in jos si continua:
-Dar o sa fi in siguranta alaturi de ei pentru ca stiu sa se apere foarte bine ,ii facu aceasta cu ochiul.
"Sper sa nu ma intrebe!Pentru ca eu chiar nu pot sa ii dezvalui asa ceva!Cum ar suna!Stii Julietta eu si sora mea Julieta,coinicidenta de nume,ranji ea,aa da si impreuna si cu prietenul meu Darkason,vrem sa ne alaturam Devoratorilor pentru a ne salva parintii!Clar nu!"

Minei nu ii placea ca trebuia sa ascunda asa ceva de Julietta dar nu avea incotro.Trebuia sa ii salveze pe parintii ei,ca sa nu mai fie urmariti de Devvoratori.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 04 Nov 2011

Cand auzi numele acela Julietta spuse :
"Daca parintii tai au probleme grave cu Devoratorii Mortii, ar trebui sa se adreseza Ministerului sau eu stiu... unei persoane capabile sa-i apere de aceste forte malefice. Eu stiu pe propria mea piele ce inseamna Devoratorii Mortii si n-as vrea sa mai ma intalnesc vreodata cu ei. In plus, ei stiu ca daca-mi mai ies in cale, se va termina urat... foarte urat !" spuse ea...
Inchise ochii ca si cum ar fi vrut sa-si alunge o amintire oribila legata de acesti Devoratori, apoi deschise ochii privind-o pe Mina.
"Eu vroiam doar sa stiu daca parintii tai pot cunoaste un detectiv particular iscusit, care sa ma ajute sa gasesc pe cineva. E vorba de o persoana care mi-a lasat in grija un medalion. Nu se pune problema sa stau la ei in cazul in care au probleme cu Devoratorii. I-as incurca mai mult decat sa-i ajut. Poti trimite o scrisoare prin care sa-i rogi sa-ti sugereze numele unui detectiv bun si eu am sa iau legatura cu acesta. De stat undeva, cred ca o sa gasesc eu vreo camera de inchiriat in castelul asta sau macar in apropierea lui. Cam in cat timp poti sa primesti un raspuns de la parintii tai ?" o intreba ea pe Mina.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 04 Nov 2011

Mina statu putin pe ganduri inainte sa ii raspunbda Juliettei.

-Julietta,poti merge linistita la parintii mei, deoarece nu o sa le faci nicio problema. Iti spun sincer,zambi soimita.Si in legatura cu scrisoarea.Pai..eu le-o scriu astazi cand urc in dormitor si pana maine iti pot da un raspuns.Este bine?

Se intoarse cu spatele la Julietta si scaose dintr-o gentuta o foaie de pergament.

-Sauuu,o scriu acum,rase ea.
Scoase si o pana pe care o inmuie in cerneala si incepu:
Draga mama si tata,
Stati linistiti pentru ca sunt bine.Nu vreau sa va retin din timp asa ca o sa va spun repede si pe scurt de ccea ce am nevoie.Prietena mea,Julietta are o problema mare.Nu va pot scrie acest lucru deoarece este posibil ca scrisoarea sa fie citita si de alte persoane.Asa..am nevoie sa imi faceti legatura cu unul dintre detectivii vostrii.Va multmuesc mult!Va iubesc!
Fiica voastra,Mina.

Soimita impaturi scrisoarea si i-o dadu Bellei.Aceasta isi lua zborul pe geam.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 16 Nov 2011

ooc : Imi cer scuze pentru timpul mult prea lung de asteptare. ^Smile^

bic :

Julietta zambi la Mina si-i lua mainile in mainile sale, spunand :
"Multumesc, Mina. Esti un inger. Sunt ingrijorata ca ar putea dura mult sa primesti raspunsul la scrisoare..." spuse ea, cazand pe ganduri.
'Timpul e in defavoarea mea, daca nebunul ala care m-a amenintat odata a plecat in cautarea mea ! E un vrajitor mult mai bun decat mine !' se gandi ea.
Julietta manca niste fursecuri si apoi spuse :
"Si se mai pune problema cum dam una de alta ? Aici nu exista cutii postale pentru a-mi pune un bilet in ea unde sa scrii un loc si o ora de intalnire, ca noi doua sa ne mai putem vedea. Deci... Cum procedem in cazul acesta ?" intreba Julietta.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 16 Nov 2011

Mina o privi pe Julietta cu ingrijorare. Chiar avea dreptate. Soimita statu putin pe ganduri dupa care ii raspunse prietenei sale.
-Cel mai bun loc cred ca ar fi in Hogsmeade...sau, nu stiu sigur, o sa ma gandesc la un loc sigur unde sa ne putem intalni fara sa fim vazute. Trebuie sa fi si tu putin atenta ca sa nu fi urmarita, da? o intreba soimita pe Julietta.

Se ridica in picioare si se duse sa isi ia un pahar cu suc de dovleac, dupa care se intoarse inapoi. Un baiat se opri in fata ei si ii inmana o bucata de pergament. Mina il privi ciudat si baiatul dadu din umeri.Soimita se duse din nou la locul sau si incepu sa deschida pergamentul. Pe acesta era scris cu cerneala nearga si era un scris foarte drept. Mina incepu sa citeasca pergamentul, cand...

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 17 Nov 2011

"Nu ma tem !" raspunse Julietta. "Toata viata mea a trebuit sa fiu atenta unde mergeam si ce faceam, dar acum nu ma mai tem de nimic. Cred cu tarie ca sunt urmarita de cineva si nu stiu cine este acest cineva. Vreau sa aflu daca nu e trimis de William Carter, o persoana pe care am cunoscut-o demult si pe care cu siguranta nu as mai vrea s-o revad. Atata tot." spuse ea.
Tacu in momentul in care observa ca fata citea cu atentie ceva scris pe un pergament si i se paru ca pe chipul Minei apare o umbra de ingrijorare.
"Mina, esti bine ?" intreba de-odata Julietta cu ingrijorare.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 18 Nov 2011

Mina nu auzi ceea ce ii spuse prietena, fiind foarte absorbita de scrisoarea pe car eo tine cu mare grija in mana. Soimita statea foarte atenta, citind mesajul. Acesta suna cam asa:

"Asta-seara, la ora 23:30. In Marea Sala. Sa te prezinti singura, fii atenta! Esti urmarita indeaproape! Avem ceva care iti apartine!"

Minei i se puse un nod in gat. Nu stia cine ar avea ceva care ei ii apartinea. Era intre ciocan si nicovala. Nu stia daca sa ii spuna Juliettei, dar pana la urma asa facu.
-Uite-te! o indemna pe Julietta si ii intinse scrisoarea. In timp ce Julietta citea scrisoarea Mina se uita atenta in jurul lor, ca sa descopere spionul, ceea ce stia ca nu va putea face. Isi pleca [rivirea dupa care lua o gura de suc. Se intoarse spre Julietta.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 22 Nov 2011

Julietta citi cu atentie scrisoarea, apoi spuse :
"Daca tot suntem in Sala Mare, ce-ar fi sa stam aici pana se face ora scrisa pe bilet si apoi vom vedea ce s-o petrece. Nu vreau sa te las singura, mai ales ca scrisoarea aceasta e destul de misterioasa. In plus, s-ar putea intampla cine stie ce nenorocire si stii cum se zice : unde-s doi, puterea creste !"
Incerca sa-i zambeasca Minei pentru a o incuraja, dar simtea niste fiori reci pe sira spinarii, caci cine stie in ce mare belea ar fi putut intra, dar nu-si putea lasa prietena - singura pe care si-o facuse - singura in acea sala in asteptarea a cine stie ce.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 26 Nov 2011

ooc: scuze ca nu am mai scris da am avut tezele si m-au dat peste cap, inca o data scuzele meleKissKissKiss

Bic:

Soimita ii zambi prietenei sale si incerca acum sa nu se mai gandeasca la cine ii trimise acea scrisoare misterioasa. Era sigura ca daca va afla inainte nu va fi mai bine. Asa ca va astepta pana la ora scrisa in scrisoare si isi va sterge din cap acest lucru, macar pentru cateva ore.

Mina isi aminti ca in scrisoare ea este obligata sa se prezinte singura. Se intoarse spre Julietta si ii spuse cu o fata putin speriata:
-Dar Julietta, pe bilet scrie ca trebuie sa ma prezint singura. Nu te pot tara si pe tine in problema asta. Daca cineva are vreo problema cu mine, atunci acesta trebuie sa o rezolve DOAR cu mine si sa nu ii implce si pe prietenii mei.

Soimita o privea cu acea privire de catelus si se ruga din tot sufletul ca Julietta sa raspunda ca nu o va insoti. Dar stia ca acel lucru este imposibil, deoarece Etta chiar tinea la ea.

RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 03 Dec 2011

"In niciun caz, Mina !", spuse Julietta. "Abia mi-am facut si eu o prietena de cand am venit aici si s-o pierd si pe ea ? Nu ! Exclus ! O sa fac o vraja de invizibilitate sau o sa incerc sa vorbesc cu persoana aia care te cauta, vad eu cum o scot la capat, dar in niciun caz nu te las singura aici !"
Nu vroia sub niciun chip s-o lase pe Mina singura. Stia cum e sa infrunti o persoana mai puternica decat tine, caci doar avusese parte de multe dueluri cu Tork, un vrajitor mult mai puternic decat ea. Banuia ca Tork se afla pe urmele ei, vrand sa se razbune pe ea, care castigase ultimul lor duel cu ajutorul altei persoane. Asa ca daca Mina se afla intr-o situatie similara cu a ei, nici prin cap nu-i trecea s-o lase singura.
"Vom infrunta pericolul impreuna, Mina ! Oricat ar fi el de mare ! spuse Julietta cu hotarare.