Darkmark RPG Forum
Melancholy - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade)
+--- Thread: Melancholy (/t-melancholy)

Pages: 1 2 3

RE: Melancholy - Isolde du Maurier - 30 Oct 2011

Cand privirea lui deveni asa de ingrozitor de nesuportat, India se resemna. Renunta sa-l mai faca sa ramana, si se intoarse la copacul ei, asezandu-se in pozitia de mai devreme. Fata ei se intuneca, si aproape ca arata ca un catel batut. Ochii ei nu se umezira, dar mai aveau putin.
" Fie, poti sa pleci. Nu am dreptul sa te retin. ", ii raspunse ea la intrebare cu o voce trista, apoi ofta.
Incerca sa-si mute privirea de la el, insa apoi isi dadu seama ce se intamplase. Semana foarte mult cu cineva, dar nu-si putea aduce aminte. Se uita la soarele care incepea sa apuna, lasand dare sangerii pe cerul nepatat. Un fior o cuprinse, si incepu sa smulga iarba de langa ea, cu maxilarul incordandu-i-se. Nu-i pasa de caietul-jurnal, in care nu scrisese mari minunatii. Doar lucruri obisnuite, probleme legate de omenire si alte lucruri banale. Mai erau cateva cantece compuse de ea, si atat.

RE: Melancholy - Lucas Sasha Neitzke - 30 Oct 2011

Deci, renunta fetita, se pare ca era cam fricoasa, sa fi fost el in locul ei probabil ar fi sfasiat-o de vie pentru ca a indraznit sa puna mana pe lucrurile lui, insa aici era cu totul altceva. Isi miji ochii acestia imblanzindu-se un pic, doar un pic, nu-i placea sa fie ignorat, defapt multe lucruri nu-i placeau, dar nu totul era perfect cum nici domnita din fata lui nu era intruchiparea perfectiunii si a frumusetii insa nici de lepadat nu era. Inchise puternic jurnalul, paginile acestuia scartaind sub forta mainelor sale. Facu un pas...dupa care urma toti ceilalti pana cand se pomeni in fata ei, o privi in jos plictisit si lovi cu putere pumnul drept de coaja copacului de la spatele fetei, ii intinse caietul cu cealalta mana punandu-i-l direct in fata.
Am uitat de el insa cred ca iti apartine. Vocea ii era rece, nu-l miscase deloc cu acele miscari, poate ca ar fi trebuit sa depuna mai mult efort pentru al convinge sa ramana, asta daca intr-adevar isi dorea acel lucru.

RE: Melancholy - Isolde du Maurier - 30 Oct 2011

India se uita la el cu privire jumatate infricosata, jumatate cutezatoare. Simti lovitura pumnului in scoarta, insa nu se misca. Ramase rigida, ridicand mana incet, si luandu-i jurnalul cu o smucitura enervata. Il deschise, isi lua stiloul si incepu sa scrie nervos in el. Dupa care rupse pagina respectiva, si i-o flutura pe sub nas, aratandu-i ce scrisese : " Oare cine e acest misterios strain, care indrazneste sa-mi tulbure intimitatea?". "Asta am gandit cand te-am vazut prima oara, mai devreme.". Apoi se apuca din nou sa scrie, insa de data asta nu-i mai arata nimic. Il ignora cu totul. Daca avea de gand sa se poarte asa cu ea, nici nu merita sa il bage in seama, indiferent ce simtea ea in legatura cu el. Ceea ce era o absurdita, caci il cunostea de doar cateva minute. Insa ceva ciudat o facea sa-si tot ridice privirea la el, asigurandu-se ca inca mai e acolo.

RE: Melancholy - Lucas Sasha Neitzke - 31 Oct 2011

Privirea ii era sticlita, atintita pe un obiect neinsemnat, nu vedea ce anume era, insa nici nu punea mare pret pe asta in acel moment, se duse departe cu gandurile, trezindu-se brusc de la o fosnitura vaga a foii pe care tocmai i-o scrisese micuta domnisoara. Citi repede, fara sa-ti schimbe expresia fetei, si la sfarsit cu greu abtinandu-se sa nu zambeasca, insa nu pentru ca arata atat de rau ci era chiar foarte dragut din partea ei. Stranse peticul de hartie in pumnul sau mototolindu-l si aruncandu-l lejer undeva printre frunzele de jos, acesta luand foc imediat fara a vatama ceva din jur. Ochii ii alunecara in jos, fixand domnita care parea atat de indiferenta insa ai carui inima batea mai repede decat era normal. Se lasa in jos, asezandu-se precaut pe picioarele ei insa nu se lasa cu forta pentru a nu o strivi sau crea incomoditate, fata lui fiind aproape la un nivel cu a ei, ei bine...poate un pic mai sus.. Ii arunca aceeasi privire taioasa apropiindu-si chipul de a ei putin cate putin...Nasurile atingandu-se in secunda urmatoare, ii simtea respiratia peste buzele lui cand acestea erau pe cale sa...dar nu.....zambi dracesc si se indeparta din nou de ea ridicandu-se insa de data aceasta nu se obosi sa pastreze distanta, fiind in picioare chiar langa ea. Poti sa-mi spui Sasha...sau Lucas...depinde ce-ti place mai mult.Nu era bland insa nici ucigator nu era, totusi in coltul gurii fiindu-i vizibila o urma de incantare.

RE: Melancholy - Isolde du Maurier - 31 Oct 2011

India incerca sa ramana nepasatoare. Insa putea oare? Instictul ei feminin se declansase in ea de cand il vazuse, si...si nimic. 'Jusqu'a rien', ar fi spus altadata, zambind. Dar azi nu-i mai venea sa zambeasca. Strainul se ridicase, si India se uita in sus la el, pe masura ce se departase. Ochii ei exprimau un sentiment pe care nu-l mai incercase pana atunci, ceva intre enervare si dorinta. Ce fel dorinta, nici ea nu stia.
"Deci, te-ai hotarat sa-ti lasi mandria deoparte, si sa vorbesti cu mine mai frumos?" ii spuse ea vadit enervata, ascunzand insa bucuria ca stia cum il cheama. "Ei bine, daca vrei sa-mi stii numele va trebui sa-l ghicesti", spuse ea cu un zambet siret pe buze, si luand o pozitie si mai indiferenta, continuand sa scrie in jurnal.

In functie de ce intelegi tu prin frumos.Ii placea ei sa se joace...ce dragut din partea ei, nici nu se astepta la altceva mai frumos de atat, avand in vedere ca mereu era pus in situatia de a ghici numele interlocutoarelor. Nu avea probleme in discutiile cu baietii, defapt nici nu il interesau prieteniile cu acestia avand mai multa incredere in firea feminina, care spre avantajul sau nu-l dezamagea niciodata, erau ascultatoare si usor de manipulat, plus la asta era chiar distractiva compania unei domnisoare. Zambi atragator luandu-si privirea de la ea. Pai...sa-i ghiceasca numele...daca s-ar fi luat dupa aspectul ei fizic, ar fi botezat-o o Vanessa...sau Melanie..insa daca lua in consideratie felul ei de a se purta si la cat de sentimentala era..avea doar un singur nume: Alicia. Stramba din nas, uitandu-se inca o data la ea..si nu, nu se potrivea nimic.
Ofta mut asezandu-se cu spatele la copac langa ea...arunca o privire furisa pe coperta jurnalului in cautarea unui indiciu. Zambi dracesc spunandu-i in timp ce ii cauta privirea indepartandu-i o suvita de par ducand-o dupa urechea acesteea. Si daca iti spun ca nu ma doare in cot numele tau? Avea sa-ti retraga cuvintele in legatura cu vorbitul frumos...probabil ar fi crezut ca mereu era un nesimtit ca acum, insa nu a ajuns sa-l cunoasca foarte bine..iar el, el pur si simplu nu se lasa usor induplecat.

India zambi. Nici nu se astepta la altceva. Se uita la el cu o privire inocenta, insa cand vazu ca strainul pur si simplu nu o putea numi spuse:
" Ca un indiciu, port numele unei tari. Dar din moment ce te doare in cot,...", zise ea, luandu-i cotul si strangand-ul puternic in mana ei, chiar daca parea mica si fragila. "Oops, acum chiar o sa te doar", rase ea, apoi ii mangaie incet partea care se inrosise si se intoarse la caiet, continuandu-si lucrul inceput mai devreme.
"Stii, credeam ca esti asa cum pari. Un gentleman, dar se pare ca aparentele inseala. Chiar credeam ca o sa am ce face astazi, insa tu...", continua ea si ii arunca o privire dezamagita, insa tonul era jucaus si vesel. "Nu prea am obiceiul sa pierd vremea cu...ce cuvant te-ar defini? Needucat?"

Puternica copilita. Se abtinu sa-i spuna vre-o doua...de ce? nu merita efortul si cuvintele, avand in vedere ca felul ei inocent de a fi chiar il amuza..gentleman? ar fi pufnit in ras in secunda urmatoare daca mintea sa nu ar fi cautat un nume destul de potrivit pentru ea. Insa uite ca al doilea cuvant tot nu-l caracteriza. Te pricepi foarte rau in a defini oamenii dupa primele criterii. Chipul ii deveni serios, daca ar fi stiut el de la inceputul zilei ca il asteapta o intalnire atat de palpitanta cu o domnisoara simpatica, nu ar mai fi pierdut timpul cautand un loc linistit pentru a se odihni, dar ar fi venit exact aici. Deci, acum il durea cotul, nu era o durere bine definita, avand in vedere ca il stransa o fata cam frageda ar spune el. Se indeparta un pic de ea, ridicandu-se din nou in piciare si facandu-i o plecaciune zambind frumos si uitandu-se in ochii ei...ii lua mana dreapta strangand-o intr-a lui si sarutandu-i scurt dosul palmei, simtind fiecare muschi pulsand sub piele. Era fierbinte, in timp ce buzele sale reci o atinse, il trecu un mic fior, insa isi reveni in clipa urmatoare. Cred...ca ar trebui sa-ti iai cuvintele inapoi, India. Inghiti in sec, fiind incordat, ar fi iesit destul de prost daca ii incurcase numele, insa ce mai conta...mai bine ceva decat nimic.

Pufni in ras cand Sasha se ridicase si facuse acel gest al 'gentleman-ilor', cu sarutatul mainii, si chiar daca nu vroia sa recunoasca, ii placuse. Ii zambi cald si ii spuse.
" Bine, imi cer scuze ca te-am facut needucat, dar ar trebui sa te porti mai frumos cu mine. Nu de alta, dar sunt o persoana destul de buna, as zice, si nu merita sa ma iei cu brutalismele. Asa e, nu te cunosc, habar n-am despre tine decat ca te cheama Sasha, si Lucas, si ca te porti destul de ciudat cu persoanele abia intalnite, dar poate ca daca m-ai lasa sa te cunosc mult mai bine, te-as putea caracteriza. Si nu stiu ce vraja ai facut, sau ceva, dar mi-ai aflat al naibii de repede numele. De unde stiai ca nu ma cheama Brazilia, sau ceva?"
Il apuca de mana, si se uita atat de profund in ochii lui, sperand ca o sa-i citeasca secretele si tot ce si-ar fi dorit ea, insa nu reusi. Ori el era o persoana prea inchisa, ori era ea prea proasta.

Persoana buna?Zise el ridicand uimit o spranceana, nu-i placeau persoanele bune..toate chestiile astea cu salvatul pisicutelor din copac il plictiseau teribil. Isi indrepta spatele facat o expresie a fetei nedumerita si chiar dezamagita. Isi smulse mana dintr-a ei, intorcandu-se cu spatele la ea imediat. La naiba, si eu care credeam ca esti o nesuferita rea. Ofta destul de vizibil, insa ea nu-i vedea fata, pentru a zari cat de amuzat era el de situatia data. As spune ca mi-a facut placere sa te cunosc insa as minti...nu obisnuiesc sa mint, crede-ma. Isi itoase un pic capul pentru a-i zari reactia cu coada ochiului, dupa care disparu in clipa urmatoare cu o pocnitura usoara lasand linistea sa cada peste atmosfera.