![]() |
Hogsmade 1 - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Hogsmade 1 (/t-hogsmade-1) |
Re: Hogsmade 1 - Hermione Anne Granger - 06 Jan 2008 HermioneGranger veni in fuga spre Ginny P.,care o astepta la iesirea din Hogwarts. "In sfarsit ai ajuns"zise Ginny si isi potrivi rucsacul portocaliu in spate.",.ai reusit sa faci rost de semnatura pe permisiune?" Hermione ezita,strangand permisiunea pentru Hogsmade in mana.Se certase cu parintii ei ,care nu erau de acord cu plecarile,pana sa primeasca semnatura. "Da,aici e."spuse Hermione fluturand hartia"Sa mergem.." Cele doua prezentara permisiunile prof.McGonnagal. si iesira pe portile mari de lemn. "Mergem la Lorzii Mierii?" "Ar fi grozav,mi-ar place niste prajiturele cu dovleac..." Re: Hogsmade 1 - Ginny Malfoy - 06 Jan 2008 " Dar mai vreau niste GUMA!!!!!!! Am uitat de guma de mestecat!! Ni se strica dantura |_| " striga Ginny W. Apoi ea le tari pe Sakura, Avril si Ingrid, care priveau nedumerite si usor socate, pana la Lorzii Mierii si ceru vreo 2 duzini de guma de mestecat cu diferite arome: portocale, lamaie, pui, chips-uri, morocovi, pepeni, dovleci, peste, carne de vita, broccoli etc. " Tareee... " zise Avril si lua niste guma de mestecat cu aroma de chips-uri. Ingrid se servi cu niste guma de portocale, iar Sakura guma cu aroma de pui. Ginny W lua din cea cu aroma de peste. " Ma duc sa mai iau si de cartofi prajiti... iau si de pizza " zise ea. Din aceele gume se servira toti cu mic cu mare. Parea un fast-food in mijlocul zapezii. " Mai bine ne'am intoarce la Trei maturi " propuse Ingrid. Re: Hogsmade 1 - Ingrid Lestrenge - 06 Jan 2008 "Mda..." raspunse Ginny Weasley "Cred ca e timpul sa plecam acasa..." zise Ingrid "Te-ai plictisit de Hogsmeade?" intreba Avril "Nu, dar Raizen n-a putut veni..." --------------------------------------------------------- Re: Hogsmade 1 - Avril Arakawa - 06 Jan 2008 -Aaa, spuse Avril amintindu-si ca cei doi erau impreuna. Ei, eu nu mai sunt cu nimeni si ma distrez mult mai bine asa, sa fiu doar cu prietenele, spuse ea razand si imitand-o pe Fleur, moment in care cativa baieti inlemnira si incepura sa se uite la ea. Fetele incepura sa rada amuzate. -Mie mi-ar place sa merg in pesteri, spuse Avril uitandu-se in departare la micutele dealuri stancoase. Fetele se uitara unele la altele. -Buna..., zise Ginny W. -Idee.., incepu si Sakura -Hai sa..., continua Ingrid. -MERGEM, strigara toate razand si se indreptara cu pasi mari spre deal. Re: Hogsmade 1 - Cheyenne Laurette - 06 Jan 2008 Dar pe drum Ingrid spuse " Hey...dar credetzi ca avem voie ? " " Nu..dar ce conteaza ! " replica Sakura " B-Bine " spuse Ingrid inca neconviinsa. Pana la urma Avril se intoarse si intr: " Hey! Fetele de la poalele dealului nu sunt Ginny P., Julia shi HermioneGranger? " " Ba da... haidetzi sa mergem la ele " sp Ginny W. Fetele se dusera la cele 3. " Buna ! " " Saluty, deki ce faceatzai voi ? " intr Ginny P. " Pai noi neam luat o tona de dulciuri si akum vrem sa mergem in pesteri " " Dar stitzi ca nu e voie in pesteri ? " sp HermioneGranger " Vreu si eu la Lorzii Mierii !! " striga Julia " Si eu " sp Ginny P. " Stitzi cva asteptatzi-ne si pe noi in fazta pesterilor caci mergem sa ne luam cate cva si venim repede " sp " Oky " sp Sakura Re: Hogsmade 1 - Ingrid Lestrenge - 06 Jan 2008 OOC: Cred ca trebuie sa plecam... E deja 6.1.2008. Inchei eu BIC: Ingrid nu vru sa continue sa mearga spre pesteri si pleca si ea spre Lorzii Mierii, cand auzi vocea blanda a lui Hagrid: "E timpul sa mergem... Elevii mai mici in an mai in fata, restul in spate..." Re: Hogsmade 1 - Cheyenne Laurette - 06 Jan 2008 Ingrid uita de fetele care erau acum la pesteri. Dar isi aminti brusc cand deja unii elevi erau afara din Hogsmade " Hey Hagrid ! " " Ce este ? " " Pai nijte fete... nimik " sp Ingrid dadundsi seama cate puncte li se vor lua fetelor. Apoi le trase pe HermioneGranger, Julia si cu Ginny P. in spate " Fetelor Avril Sakura si Ginny W sunt la pesteri " " Nu au plecat ? " se arata mirata Julia " Nu au ramas sa va astepte " sp din nou Ingrid " Si uh dc ejti aici ? " inr HermioneGranger " Pai eu nu am mai vrut sa continui " zise Ingrid " Oky haide sa mergem " fetele se facura mici si intrara la trei maturi pana sa plece ceilaltzi . Re: Hogsmade 1 - Avril Arakawa - 06 Jan 2008 Intre timp... -Uff, ce greu e drumul! se planse Ginny W, in timp ce urca greu dealul. Toate trei erau asudate si obosite, dar nu renuntau. -Nu putem sa facem o vraja? Sa ne teleportam acolo sau ceva? intreba Sakura plina de speranta. -Nu, clatina Avril din cap. Nu am mai fost nicodata acolo, in plus nu am luat testul de Aparitii. Daca vrei sa fi Sanctionata nu ai decat. Peste 10 minute... -Hei, am ajuns! striga Ginny W vesela. -Da, sa intram! strigara Avril si Sakura in acelasi timp. Dar nu apucara sa intre, ca cineva sari pe ele si le dobori...Cineva deloc mic, si care nu parea dispus sa le arate drumul de intoarcere. OOC: Oare cn o fi? Poate putem sa zicem ca e Sirius? ![]() Re: Hogsmade 1 - Lyra Dust - 06 Jan 2008 OOC: Am spus ca se inchide threadul pe 12 parca... Avril, eu zic ca sa fie un elev... Sirius a murit... BIC: "Dar ce cauta la pesteri?" intreba HermioneGranger band o gura de berezero. "Nu stiu! Eu zic sa mergem sa le cautam! Daca au patzi ceva?" Cele patru fete se ridicara si parasira hanul. "Si acum incotro? " intreba Ingrid. "Stiu eu! Am mai fost odata pe acolo..." spuse Ginny Potter. "Urmati-ma" Fetele o luara pe o poteca ingusta. Norii incepura sa apara pe cer. "Uh... Mi se pare mie sau se face frig?" intreba Hermione. Julia aproba incet din cap tremurand. Se facuse intuneric. Dar era inca zi. Pe cer aparura mi se umbre negre. Erau dementori. "Fugitzi!" Drumul era plin de pietre micutze. Peste cateva minute se oprira obosite. "Ce cauta ... ce cauta aici?" "Ar trebui sa fie in Azkaban" "Nu ... nu mai pot fugi" gafai Ginny Potter. Din spatele lor se auzi un fasait infricosator. Se intoarsera usor pe calcaie. Erau patru dementori. Se uirata pe cer. Erau prinse. Nu mai aveau ce face. Erau prea multzi. Ginny Potter simtzea cum se sufoca. Nu mai avea aer. Isi aminti lucruri groaznice. Lacrimile ii curgeau usor pe fatza. "Sa formam un cerc!" striga Julia. Acum toate stateau spate in spate. "Nu mai avem de cat o scapare! Unu, doi, trei!" "Expecto patronum!" urlara toate in cor. Din varful baghetelor tasnira patru animale. Se indreptau cu putere catre dementori. Dar Ginny Potter nu mai apuca sa vada ce s-a intamplat. Era intinsa pe jos privind cerul negru. Deschise ochii. Erau in acelas loc. "Ce...ce s-a intamplat?" intreba ea. "I-am invins. Au plecat." Re: Hogsmade 1 - Cheyenne Laurette - 06 Jan 2008 " Haidetzi sa ne continuam drumul " sopti Julia " Potzi Ginny P ? " intr HermioneGranger speriata " Da... sigur ca pot " sp Ginny P. gafaind. Fetele se indreptara catre pesteri * " Aaaah! " striga Avril " Sunt dementori " sp Ginny W cu frica " Nu va impacientatzii... mai rau facetzi ashea " sp Sakura si cele 3 isi scosesera baghetele " Expecto Patronum " strigara toate trei in cor. Animalele se indreptara catre dementori. Facura catzi dementori putura pana scapara. |