![]() |
Numai teme...Sau Nu.... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Numai teme...Sau Nu.... (/t-numai-teme-sau-nu) |
Re: Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 15 Jan 2008 OOC: Pai numai tu sti cum merg lucrurile dar daca mai vrea cineva sa participe nu ma deranjeaza. ^^ BIC: -Acum o sa creada ca sunt o afurisita, spuse Avril cu privirea periculos atintita asupra prietenei ei. -Atunci hai sa mergem inapoi! -Ceeee??? Inapoi? Nici nu ma gandesc! IRIS BLACK, ce faci?? striga ea in timp ce Iris o tragea inapoi in incapere. Fata o aseza langa Oliver, apoi ii aduse cu forta pe Fred si George la masa lor. -De ce ai facut asta? intreba Fred in timp ce se aseza. -Um...Pai... M-am gandit sa nu ocupat mai multe mese degeaba, inventa Iris pe loc, rosind puternic. Re: Numai teme...Sau Nu.... - Iris Black - 19 Jan 2008 ''Inteleg'' raspunse George zambindu-i lui Iris . ''Uhm..da...si eu''spuse Fred scrasnind din dinti.Iris nu-si putu da seama de ce...o vazu pe Avril discutand cu Oliver aprins insa isi spuse.'Nu cred...'si apoi reveni usor usor la propria ei discutie cu George la care se alatura si Fred,mai ingandurat decat de obicei.. Re: Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 19 Jan 2008 OOC: Mda...thanks ![]() BIC:In tot acest timp Avril discuta cu Oliver despre Vajhat. -Iti place Vajhatul? o intreba el. -Da...Foarte mult. -Si ce post iti place cel mai mult? -Pai...Seeker si Keeper, spuse Avril rosind un pic. -Daca o sa vrei odata sa devi Keeper, sa ma anunti. Te pot ajuta. Cred ca joci foarte bine. -Si cum ramane cu rolul meu in echipa? se baga Fred. -Fred, nimeni nu a spus ca nu esti bun. Esti foarte bun, zise Oliver plictisit. -Da...Dar nu cred ca mi se potriveste Beeter.... Cred ca e o treaba mai de baieti, spuse Avril zambind. Ramasera un timp tacuti. -Si..Hm...cum va descurcati la Scoala? intreba Avril, desi stia ca era o intrebare jalnica. Re: Numai teme...Sau Nu.... - Iris Black - 20 Jan 2008 Oliver o privi oarecum amuzat,apoi raspunse: -Destul de bine,insa ieri am luat un A(acceptabil) la portiuni. Deindata ce termina ce avea de spus,Oliver zambi amabil.Iris sari imediat de pe scaun. -Ce s-a intamplat?intreba George. -Tema la portiuni...firar...iarasi am uitat.spuse aceasta incercand sa isi reia lectura in timp ce George o ajuta cu notitele. Fred ii privi pe acestia o vreme ,zambi siret apoi se intoarse la treburile lui: -La mine la ce sa te astepti?Un A e prea mult...pranks,beans and broomsticks are the future!acesta ii spuse lui Avril care izbucni in hohote de ras. Re: Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 20 Jan 2008 Fred incepu sa ii povesteasca despre ultimile lucruri inventate de el si de fratele lui. -Cred ca mi-ar prinde bine sa am la mine cate ceva din ce imi povestesti. -Daca o sa vrei, o sa iti fac reducere speciala, spuse Fred iar Avril rosi usor. -Si...Hm...Vi la urmatorul meci de Vajhat? incerca Oliver sa isi reia discutia cu ea. -Da...Este Griffindor contra Hufflepuff, se baga si Fred. -Sigur ca vin, zambi Avril. Doar joaca Hufflepuff, si in plus chiar vreau sa vad cum va descurcati voi doi pe matura. OOC: Imaginatie=0 Scz...pt mine 10 e prea devreme pt rp Re: Numai teme...Sau Nu.... - Iris Black - 20 Jan 2008 ''Gata''rosti Iris zambind''Mersi,George'' Acesta ii zambi la loc si Iris il pupa pe obraz in semn de multumire. ''Uhm...ah,stii...ca...uhm..."acesta bolborosi repede. '': )) Apropo,Avril...tu ti-ai terminat tema la Potiuni?" ''Oh,Doamne...am uitat..'' ''Eh,lasa ca Snape nu te va omorai,insa cu mine are mari probleme -.-'''spuse Iris amintindu-si de ziua in care ii spuse cu raceala: ''First year make me sick"...'Oh,the nerves!!' gandi aceasta,dar apoi isi reveni. ''Tu crezi ca nu ne-ar scade puncte?'' ''Uhm.....uite,ia tema mea"rosti Iris zambind. ''Nu...o sa fii prima pe care o va verifica si daca se prinde..." ''Ok,lasa ca te ajut eu la tema"zambi Oliver in timp ce Fred se oferi si el. OOC: Imi place threadu` asta...e doar al nostru.Nimeni nu indrazneste sa se bage...: )))))))) Re: Numai teme...Sau Nu.... - Julia Lilith Potter - 22 Jan 2008 OOC : Guess again, Iris... sper ca nu va suparati ca intru si eu xD trebuie sa reintru in ritm la RPG... postati ataat de repede o_O BIC : Usa de la biblioteca se deschise larg...ceilalti se holbara la ea... Din intunericul coridorului tasni vesel o silueta prea bine cunoscuta... "AAH, aveti tema la Potiuni?!?" "Err...da, Julia, dar nu-ti dam sa copiezi... " "-_- ma dezamagiiiti... " "Daa te pot ajuta cu temuta, Jul' ^___^ " zambi Iris larg. "Yaay ^____^" OOC 2 : pardon de postul mic... lipsa de inspiratie ![]() Re: Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 22 Jan 2008 OOC: Welcome ![]() ![]() ![]() BIC: No inspiration this time :| Re: Numai teme...Sau Nu.... - Ingrid Lestrenge - 23 Jan 2008 OOC: Sper ca nu va suparati ca intru si eu... BIC: Ingrid intra in biblioteca si se aseza langa Julia. "Hey! Ce faci? La ce ai tema?" "Buna... La Farmece si... Potiuni. Tu?" "Deocamdata doar la Ierbologie." Ingrid o lasa pe Julia cu capul intr-o carte groasa si prafuita si se indrepta spre Draco. "Hey! Cred ca am gasit un loc in care s-ar putea afla AD. Cred ca si-au schimbat sediul si nu mai sunt in Camera Necesitatii. Banuiesc ca sunt cu Myrtle in toaleta, oricum nu intra nimeni acolo..." "De parca mi-ar pasa... Nu cred ca trebuie sa ne facem griji in privinta lor... Incerc sa ma concentrez pe potiuni." 'Mincinos scarbos ce esti...' "Ok, plec sa-mi fac tema la Ierbologie" Re: Numai teme...Sau Nu.... - Julia Lilith Potter - 23 Jan 2008 OOC : uuu...cineva l-a bagat pe Draco :-> BIC : Urmarind-o pe Ingrid cum pleaca, Draco inchise cartea putin iritat si, luandu-si foaia de pergament pe care sta scrisa o jumatate de eseu, se-ndrepta spre masa unde Iris o ajuta pe Julia cu tema... "Aaah... verisoara scumpa, mult-iubita, draguta, simpatica, inteligenta ... si celelalte... nu-i asa ca-ti ajuti verisorul scump, mult-iubit, dragut, simpatic, inteligent cu tema la Potiuuuni? " se adresa Draco lui Iris, socand pe multi din jur. "Ooo, vad imbunatatiri in exprimare... mmm... as zice da... daca n-as fi ocupata ajutandu-mi prietena..." zambi Iris. "Aham... si prietena e cu mult mai importanta decat un verisor... blond " se baga si Julia. " aoleeu... chiar asta creezi, Iris? " "Defapt... nu... ah... stai jos, Draco..." "YAAAY ^____^" "...La cel putin un metru departare de mine " completa Julia. "Mie-mi convine neh, neh " |