RE: Amintiri baaa - Shayera Holl - 13 Jan 2012
India o.O cine erai inainte?
Apaaai Eu am intrat pe forum la 12 ani si luna viitoare fac 16 Ioaaah 
Mie mi-e dor sa facem rp un mai multi.Asa ne distram,toate alea.
RE: Amintiri baaa - Isolde du Maurier - 13 Jan 2012
Pai, nu am postat de pe contul asta atunci, insa eram Hayley Williams :> [foarte original, bre ]
Si am mai avut un cont, dar nu-mi mai amintesc nici emailul de pe care l-am facut, si nici numele
RE: Amintiri baaa - Bell Evans - 13 Jan 2012
- Tu erai Hayley Williams? o.O Loool, nu am stiut
> <
RE: Amintiri baaa - Isolde du Maurier - 13 Jan 2012
Dap, eu eram. Ce, eram vedeta pe aici?
- Nu mai tin minte
Dar m-a surprins ca erai tu. La ce casa erai? 
Astropufi parca stiu eu, dar nu sunt sigura.
RE: Amintiri baaa - Effy K. Dietrich - 13 Jan 2012
Eu nu sunt de foarte mult timp pe forum, dar nu cred că l-aş putea părăsi vreodată. În cel mai rău caz nu am să postez , ci doar să citesc. Mi-a devenit mult prea drag acest forum , în primul rând pentru că este unul Harry Potter, care sincer a fost şi este cea mai tare serie, cel puţin pentru mine. Acum că filmele s-au sfârşit şi din păcate nici acum nu am primit vreo scrisoare întârziată de la Hogwarts ( =)) ) măcar aici pot face parte din universul acesta minunat . Am citit ceea ce aţi spus în legătură cu topicurile acelea în care postează doar două -trei persoane, şi ei bine pot spune că nici mie nu-mi prea place. Bine, recunosc sunt mai timidă ( India you are not alone ) şi-mi este cam greu să fac RP-uri cu multe persoane, dar sincer este chiar plăcut să fim mai mulţi într-un topic. Adică îmi amintesc primul meu topic din camera de zi a Cercetaşilor (când Bell era Şefă de Casă ) cum am deschis topicul şi na mă aşteptam să fie unul plictisitor cu o singură persoană şi peste câteva minute Bang! când mă uit deja 3 răspunsuri Nu vreţi să ştiţi ce faţă am făcut =)) Dar senzaţia a fost plăcută Şi chiar mi-ar plăcea să mai facem astfel de topicuri
- ^Cee vremuri 8-> A fost tare, oricum =)) Anyway, ma fac eleva iar de la Cupa viitoare :> Deci ma veti vedea si pe mine prin Turn. Am convins un membru vechi sa se intoarca si am spus ca ma fac si eu eleva

RE: Amintiri baaa - Isabella River - 13 Jan 2012
(13 Jan 2012, 22:35)Elisabeth K. Dietrich Wrote: Acum că filmele s-au sfârşit şi din păcate nici acum nu am primit vreo scrisoare întârziată de la Hogwarts ( =)) ) - Ihh, nu esti singura. =))))) Dar voi astepta - speranta moare ultima. :>
)))
Oricum, noi n-am zis sa nu se mai faca RPG'uri cu doar doua-trei persoane, pentru ca si asta e ceva perfect normal - atunci cand fac RPG doar doua persoane, se pun mult mai bine la punct cu actiunea din respectivul RPG si mna, probabil iese mai bine [plus ca am auzit faze gen "doi scriu nu stiu ce, au un plan in minte si intra altul/altii si *bang !* se schimba totul" - meh, uneori cel mai interesant este atunci cand vezi cat mai multe postari de la membri diferiti, povestea ia intorsaturi la care probabil tu nu te-ai gandit si mna, poate fi chiar mai amuzant].
Ce vrem noi sa spunem este ca se exagereaza deja. Adica peste tot vezi numai "Doar eu si X" si mna, e aiurea sa nu mai poti intra intr-un RPG sau sa nu poti scrie atunci cand vrei, pentru ca mna, e "privat". E logic sa existe si astfel de topicuri, mai ales pentru cei noi, care nu cunosc bine membrii - desi e cea mai buna modalitate de a cunoaste membrii.. whatever - sau pentru cei care vor sa faca un RP special, gen legat de plot or something. Dar ideea este ca se exagereaza si nu e normal, mai ales tinand cont de cum era inainte - ca trebuie sa ne raportam si la asta.
RE: Amintiri baaa - Effy K. Dietrich - 13 Jan 2012
Isa, nici eu nu sunt împotrivă , doar că mi-ar plăcea să se facă mai multi RP-uri în grup > <
Şiii, deşi nu a trecut foarte mult de atunci, cred că va rămâne în istorie a-4a aniversare a forumului sau mai exact video-ul lui Raizen :
http://www.darkmark.ro/la-multi-ani-dark-mark-t-4840-3.html
RE: Amintiri baaa - Isabella River - 13 Jan 2012
- Da, da, daaa, videoclipul ala. =)))))) Chiar ieri ne-a dat Raiz mie si lui Matt un link catre niste vlog'uri mai vechi de-ale lui si am regasit si asta si ne-am uitat. =)))))) Genial. \m/
|