Darkmark RPG Forum
Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Panoul cu Anunturi (https://www.darkmark.ro/f-panoul-cu-anunturi)
+--- Thread: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! (/t-castigatorii-cupei-caselor-viii-cercetasii)

Pages: 1 2

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Alice Morris - 19 Jan 2012

Felicitari Cercetasilor! >Happywide< Chiar ati muncit mult, si asta s'a vazut, la fel si Viperinii, cu un numar foarte mare de postari Smile
Eu la fel ca Rosalie, imi pare rau ca nu m'am straduit mai mult, dar mna. Va multumesc tuturor astropufilor care ati postat, sper ca pe viitor sa ne descurcam mai bine Happywide

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Raizen Isildur - 19 Jan 2012

(19 Jan 2012, 17:58)Veronique A. Dupont Wrote:
  • Gosh, inca nu-mi vine sa cred ca uitasem de acele puncte X_X si nici nu-mi vine sa cred ca n-am castigat =))
    Oricum, bravo cercetasi pentru munca si efortul depus.
    Cupa viitoare voi munci mai mult alaturi de viperini (chiar si daca nu voi mai fi aleasa sefa de casa) pentru a schimba scorul.

P.S. Raizen, viperinii au avut patru membrii activi, nu cinci.

[x]Veronique Alys Dupont
[x]Isabella River
[x]Eliza Green Blest
[x]Kennya Allen
[x]Salathiel Donnerkrieg

[x]Veronique A. Dupont
[x]John Miller
[x]Eliza G. Blest
[x]Lexie M. Stryder
[x]Odette B. Malfoy
[x]Aleera von Valerious

[x]Veronique A. Dupont
[x]Eliza G. Blest
[x]Lexie M. Stryder
[x]Odette B. Malfoy

5 prima ora, 6 a doua oara, 4 a treia oara. (5+6+4)/3 = 15/3 = 5.

De unde 4 ??

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Veronique A. Dupont - 19 Jan 2012

• Punctele nu s-au pus ca data trecuta la inceput si la sfarsit?
    Ceea ce vreau eu sa zic: punctele adugate la sfarsit n-au fost in concordanta cu ultima lista de activitate?

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Raizen Isildur - 19 Jan 2012

Nu. Nu s-au dat puncte deloc, decat la sfarsit... am zis clar, ca se vor face periodic update-uri al lista de activitate si apoi o sa se faca o medie a membrilor activi ca sa fie mai corect asa.

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Salathiel Donnerkrieg - 19 Jan 2012

Felicitari:
-Cercetasilor pentru castigarea Cupei, fiti mai multi activi pe viitor totusi
-Sefei de casa a Cercetasilor, pentru ca merita felicitari separate
-Viperinilor pentru ca au sccris rp-uri ca niciodata
-lui Ronnie ca vreau eu
-Astropufilor si Ochilor-de-Soim pentru ca au fost putini dar activi
-lui Raizen ca ne-a dat posibilitatea sa participam la cupa si ca nu foloseste privatul in contradictiile cu Ronnie
-mie ca stiu sa pun linutze.

Dragoste si pace.

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Lexie Stryder - 19 Jan 2012

• Felicitari cerectasilor! >Happywide< Si lui Dess, bineinteles! Felicitari pentru munca si efortul depus >Happywide<

Si felicitari si noua, viperinilor, care am fost pe locul doi Love Si sunt sigura ca si cupa viitoare vom lupta la fel de frumos ca sa castigam >Happywide<

Nu in ultimul rand, felicitari pentru Ochi-de-Soim si Astropufi care, chiar daca au fost putini, au reusit sa fie activi si sa adune un punctaj admirabil>Happywide<

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Ginny Anne Alden - 19 Jan 2012

Felicitari Cercetasilor! Insa cel mai mult felicitari tie Dess pentru ca ai fost o sefa de casa excelenta!
Felicitiari si celorlalte case! Pentru munca depusa >Happywide<

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Ivy Thibault - 19 Jan 2012

• Felicitari pentru o cupa extraordinara!>Happywide<

Intai Cercetasilor pentru efortul depus si rezultatele pe masura. Reusiti sa va tineti pe primul loc Happywide >Happywide<

Apoi, Viperinilor, care au ocupat admirabilul loc doi si care au facut rpg atat de mult. Ati fost in fruntea clasamentului pe perioada intregii cupe. Love

Ochilor-de-Soim si Astropufilor le adresez aceleasi felicitari atat de bine meritate, pentru eforturile si punctajul frumos pe care l-ati obtinut.

Si, desigur, felicitari sefelor de casa, pentru incurajarea si sustinerea "copiilor" vostri. Toate sunteti niste persoane pe care eu le admir. >Happywide<

RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - Raizen Isildur - 21 Jan 2012

Abia acum am observat ca eu ca tampitul scrisesem Cupa Caselor VII pe cupa, nu VIII Finna. Am corectat-o acum.