![]() |
where the wild roses grow - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul) +---- Thread: where the wild roses grow (/t-where-the-wild-roses-grow) |
RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 29 Jan 2012
RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 29 Jan 2012 Clipi schitand un zambet in coltul gurii . Probabil amandoi aveau nevoie de o mica discutie . Probabil amandoi aveau nevoie sa fie ascultati . Dar cu siguranta amandoi se temeau de ce avea sa spuna celalalt . Se aseza mai bine pe iarba si-l privi atenta pentru ai asculta vorbele . Da-i drumul . Te ascult . Observa ca o privea cu aceeasi privire ca in prima zi cand se intalnisera la Cofetaria lui Florean . Dar asta nu avea sa o influenteze cu nimic . Fiindca avea de gand sa fie cat se poate de serioasa , desi uneori pufnea pur si simplu nemaiputand sa se abtina de expresiile oamenilor . Ridica din umeri indiferenta . RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 30 Jan 2012
RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 30 Jan 2012 Isi retrase mainile din iarba punandu-le in poala . Nu era nimic de ras in ceea ce tocmai spusese Carsten . Poate ca da , ii promisese ca nu-i va face rau . Dar nu asta ii pasa ei , ci faptul ca o mintise , ca nu-i spusese totul de la inceput si ca ezitase subiectul respectiv . Poate avea sa reactioneze la fel , sau chiar mai rau dar nu cinta . Faptul ca locuise cu el atata timp fara sa stie adevarul...tot adevarul . O deranja minciuna . Se parea ca nu-si putea controla instinctele . Corpul . Isi musca buza inferioara , incercand sa nu lacrimeze , facandu-se ca se scarpina in frunte dar de fapt ascunzand faptul ca sprancenele ii tremurau si pe langa asta sa nu roseasca. Se intreba daca el , Carsten stia de toate acele obiceiuri 'anormale' ale ei . Posibil . Tu cum ai reaciona in locul meu Carsten ? Am incercat sa nu fiu . Am incercat sa ma apropii de tine in ciuda faptului ca nu eram intrutotul sigura daca e bine sau nu . Si nu imi este teama de tine . Nu vreau sa te schimbi pentru mine . Daca o faci ..atunci fa-o pentru tine . Pentru familia ta . Nu vroia sa-i agraveze boala . Fiindca un singur gest gresit ar fi putut declansa vulcanul din interiorul lui . Se parea ca el simtea distanta pe care Natalie i-o 'aplica' . Dar ea nu era constienta de acel fapt . O facea fara stirea ei . Probabil fiind prea orbita de cele intamplate in ultma vreme nu-si dadea seama ca , el , Carsten incerca sa se apropie de ea , iar ea il ignora cu nerusinare . Cel putin asta vedea ea . RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 31 Jan 2012
RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 31 Jan 2012 Isi dezlipi privirea de a lui , fixand-o asupra lacului . Numai o clipa de priviri fulgeratoare ar fi putut declansa o ploaie de lacrimi . Cel putin din partea ei . Era total derutata , iar el nu o prea ajuta . Isi intoarse din nou privirea catre el , acum fiind mai calma , mai pregatita sa dea ochii cu el. Poate ca ea se comporta prea prieteneste cu el , iar asta il deranja . Isi privi inelul de pe deget . Carsten il daduse in turnul vrajitorilor adulti . Il rotea cand la stanga cand la dreapta , jucandu-se absenta cu el . Avea sa uite ca el o mintise , si sa-l ierte sau .. Mai bine nu . Mai bine il ierta . Cu siguranta merita o a doua sansa . Cel putin o a doua .. de la ea . Dar nu vreau sa o faci daca nu vrei Carst . tonul pe care spusese asta , era atat de calm si dulce , incat ai fi crezu ca-i vorbea unui copil . Unu copil bolnav , in cazul de fata . Spune-mi .. daca mai este ceva despre care nu mi-ai spus . Sunt curioara daca aceea a fost ultimul lucru de care nu mi-ai vorbit de la inceput sau.. daca mai exista si altele . Dar .. sa nu-ti faci griji ..te-am iertat . Il iertase , fiindca nu putea trai fara el . Nu in momentul de fata . Pana la urma se iubeau , si nimic nu sta in calea unei iubiri adevarate . Schita in fina un zambet catre Carsten. RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 01 Feb 2012
RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 04 Feb 2012 Se incrunta enervata de faptul ca nu se gandise mai devreme la asta , in loc sa zaca in turnul bufnitelor sau in casa izolandu-se cu gandurile-i . Incerca sa-si plaseze mainile pe spatele lui Carst , dar asta ii era cam greu din moment ce el o strangea in bratele-i puternice , ea fiind cat o ramurea abia putea rezista imbratisarii sufocante a lui Carsten , dar sa mai miste si un deget .. probabil l-ar fi rupt . Intr-un fina reusi sa ia in brate , fara vreun deget sau o mana rupta , dupa care isi lipi fruntea calda pe umarul lui rece si ud ... Nu-ti fa griji . Am putea incerca ..impreuna sa-ti indepartam aceasta ..obsesie as putea spune . Pana la urma credeai ca te voi parasi ? pufni usor dupa aceea lasand aburul cald care iesise din gura ei sa se contopeasca cu umarul lui . Niciodata Carst . Si ea vroia ca el sa se schimbe . Nu stia nimic despre viziunile pe care el le avea , nu stia daca doar vor fi impreuna pana la adanci batraneti , dar el ii vorbise despre copii chiar in prima zi in care ea pusese piciorul in conacul Wildrig . Ea stia preabine ca el vroia urmasi. RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 04 Feb 2012
RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 04 Feb 2012 Serios ? O bucura ca acum erau si mai aproape unul de celalalt . La propriu . Dar acum nu-si putea ridica privirea din pamant . Rupse cateva fire de iarba , pe acre le rupse din nou si din nou pana nu mai ramasese nimic in mainile ei . Isi indrepta chipul catre cel al lui Carsten muscandu-si buza jucaus , dupa care facu o fata gen "Probleme la orizont." . Se intinse pe iarba , exact asa cum facea si Carsten cand vroia sa scape de stres . Vroia sa dea acea impresie ca totul era bine . Nu vroia sa-l faca sa creada altceva . Vroia sa ii explice cum stateau lucrurile , si oricum ..el nu era singurul care o mintise . Si ea avea ceva sa-i spuna ..de-o saptamana probabil , dar tot amanase si amanase ..pana ajunse pe ultima suta de metri . Mai stii cand eu aveam greturi si refuzam sa mananc , iar tu ai sugerat sa mergem la un control ..dar am refuzat ? Probabil banuiai ce era ... si cred ca si acum stii . Spusese asta dintr-o suflare .. chipul lui Carsten o privea de sus .. dar ea inchise ochii pentru a nu-i vedea expresia fetei . Probabil avea sa primeasca acelasi tratament pe care ea il admise , dar nu-i pasa , fiindca cu siguranta merita . Pentru secret..nu trebuia sa existe secrete intre ei . |