Darkmark RPG Forum
where the wild roses grow - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: where the wild roses grow (/t-where-the-wild-roses-grow)

Pages: 1 2 3

RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 29 Jan 2012

• Se ridica din apa,punandu-si roba uscata pe umeri. Era ciudat faptul ca de la o vreme nici el nu era foarte apropiat de Natalie. Si asta pentru ca se temea pentru ea. Vroia sa stea cat mai departe de ea pentru a nu o rani,desi indirect,aceasta ii reprosase de mai multe ori ca nu mai era asa cum se obisnuise sa fie. Iar el trebuia sa faca ceva in legatura cu asta pentru ca ceea ce numea el a proteja se transformase in ceea ce insemna a ignora. Iar el nu putea sa o mai duca asa mult timp,pentru ca o vroia inapoi. Insa ii era teama sa nu ii faca ceva rau. Fiindca devenise imprevizibil. Era nevoie de o discutie.

Trebuie sa vorbim,Nat. Acum ori niciodata. Si trebuie sa fim mai seriosi ca niciodata. Amandoi.

Erau doi zapaciti,doi ciudati care se lovisera unul de altul in cel mai nepotrivit moment al vietii lor. Dar nu il deranja,pentru ca Natalie era mai puternica decat isi imaginase vreodata.In spatele femeii fragile,delicate,se ascundea defapt o luptatoare. Stia ca nu o va deranja sa discute cu el. Totusi,era cel mai potrivit moment pentru o astfel de discutie?

RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 29 Jan 2012

Clipi schitand un zambet in coltul gurii . Probabil amandoi aveau nevoie de o mica discutie . Probabil amandoi aveau nevoie sa fie ascultati . Dar cu siguranta amandoi se temeau de ce avea sa spuna celalalt . Se aseza mai bine pe iarba si-l privi atenta pentru ai asculta vorbele .
Da-i drumul . Te ascult .
Observa ca o privea cu aceeasi privire ca in prima zi cand se intalnisera la Cofetaria lui Florean . Dar asta nu avea sa o influenteze cu nimic . Fiindca avea de gand sa fie cat se poate de serioasa , desi uneori pufnea pur si simplu nemaiputand sa se abtina de expresiile oamenilor . Ridica din umeri indiferenta .

RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 30 Jan 2012

• Se aseza si el,incercand sa isi aleaga cu atentie cuvintele. Nu vroia sa spuna ceva ce ar fi ranit-o,desi asta facuse in ultimele doua saptamani. Pana si cunoscutii pareau sa se intrebe daca relatia lor avea sa continue,iar el nu facea decat sa infirme zvonurile cu privire la separarea lor. Nu vroia sa o piarda. Femeile de genul ei nu se gaseau pe toate drumurile,iar el stia cel mai bine acest lucru. Dar tocmai amintirea unei femei ii facea acum sa fie in aceasta situatie,sau mai bine zis amintirea mortii acesteia. Natalie nu ar fi trebuit sa afle niciodata.

'' Esti rece. Distanta. Stiu ca iti e teama de mine,dar nu ti-am promis eu oare ca nu iti voi face rau? Ba da,ti-am promis. Atunci de ce te temi,pana la urma? Nu voi fi prins niciodata. Ba chiar as fi in stare sa incerc sa ma tratez,daca asta iti doresti. Daca asta vrei. Normalitatea nu a fost niciodata o optiune pentru mine,insa pot macar incerca.

Nu era ceva ce isi dorea,ci era un lucru necesar. Nu pentru el,nu pentru ea,ci pentru ei. Cel mai important era sa se uite la relatia lor,fara a le pasa de propria persoana. Sa se gandeasca la compromisuri,sa se gandeasca la celalalt. El trebuia sa inteleaga ca ea sufera iar ea trebuia sa inteleaga ca el era bolnav,si nu facea asta pentru ca asa vroia,ci pentru ca boala il facea sa creada ca asa era cel mai bine. Era sigur,daca ar fi trecut si peste acest lucru,atunci nimic nu i-ar mai fi despartit.

RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 30 Jan 2012

Isi retrase mainile din iarba punandu-le in poala . Nu era nimic de ras in ceea ce tocmai spusese Carsten . Poate ca da , ii promisese ca nu-i va face rau . Dar nu asta ii pasa ei , ci faptul ca o mintise , ca nu-i spusese totul de la inceput si ca ezitase subiectul respectiv . Poate avea sa reactioneze la fel , sau chiar mai rau dar nu cinta . Faptul ca locuise cu el atata timp fara sa stie adevarul...tot adevarul . O deranja minciuna . Se parea ca nu-si putea controla instinctele . Corpul . Isi musca buza inferioara , incercand sa nu lacrimeze , facandu-se ca se scarpina in frunte dar de fapt ascunzand faptul ca sprancenele ii tremurau si pe langa asta sa nu roseasca. Se intreba daca el , Carsten stia de toate acele obiceiuri 'anormale' ale ei . Posibil .

Tu cum ai reaciona in locul meu Carsten ? Am incercat sa nu fiu . Am incercat sa ma apropii de tine in ciuda faptului ca nu eram intrutotul sigura daca e bine sau nu . Si nu imi este teama de tine . Nu vreau sa te schimbi pentru mine . Daca o faci ..atunci fa-o pentru tine . Pentru familia ta .

Nu vroia sa-i agraveze boala . Fiindca un singur gest gresit ar fi putut declansa vulcanul din interiorul lui . Se parea ca el simtea distanta pe care Natalie i-o 'aplica' . Dar ea nu era constienta de acel fapt . O facea fara stirea ei . Probabil fiind prea orbita de cele intamplate in ultma vreme nu-si dadea seama ca , el , Carsten incerca sa se apropie de ea , iar ea il ignora cu nerusinare . Cel putin asta vedea ea .

RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 31 Jan 2012

• Cuvintele ei il raneau si il linisteau deopotriva. Pe de o parte stia ca tinea la el dar pe de alta parte nu putea sa nu remarce faptul ca pana si acele cuvinte fusesera rostite pe un ton rece. Stia ca era derutata si obosita. Ronnie avusese dreptate. Era exact asa cum spusese. Daca il iubea cu adevarat avea sa il ierte,cu inainte de a fi suparata – foarte suparata – si dezamagita de faptul ca nu avusese incredere in ea,ca nu o anuntase de faptul ca se indragostise de un monstru,de un animal.

'' Nu intelegi,nu? Tu esti familia mea. Tu esti totul pentru mine.''
    Nu vroia sa o mai vada suferind. Isi dorea sa fie alaturi de ea,vesnic. Dorea sa fie tatal copiilor ei,sa isi petreaca viata alaturi de ea. Ii cunostea temerile si ea pe ale lui si stiau amandoi ca aveau indoielile lor dar el o iubea, putea jura ca era asa. Ce rost ar mai fi avut viata lui fara Natalie?

RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 31 Jan 2012

Isi dezlipi privirea de a lui , fixand-o asupra lacului . Numai o clipa de priviri fulgeratoare ar fi putut declansa o ploaie de lacrimi . Cel putin din partea ei . Era total derutata , iar el nu o prea ajuta . Isi intoarse din nou privirea catre el , acum fiind mai calma , mai pregatita sa dea ochii cu el. Poate ca ea se comporta prea prieteneste cu el , iar asta il deranja . Isi privi inelul de pe deget . Carsten il daduse in turnul vrajitorilor adulti . Il rotea cand la stanga cand la dreapta , jucandu-se absenta cu el . Avea sa uite ca el o mintise , si sa-l ierte sau .. Mai bine nu . Mai bine il ierta . Cu siguranta merita o a doua sansa . Cel putin o a doua .. de la ea .

Dar nu vreau sa o faci daca nu vrei Carst . tonul pe care spusese asta , era atat de calm si dulce , incat ai fi crezu ca-i vorbea unui copil . Unu copil bolnav , in cazul de fata . Spune-mi .. daca mai este ceva despre care nu mi-ai spus . Sunt curioara daca aceea a fost ultimul lucru de care nu mi-ai vorbit de la inceput sau.. daca mai exista si altele . Dar .. sa nu-ti faci griji ..te-am iertat . Il iertase , fiindca nu putea trai fara el . Nu in momentul de fata . Pana la urma se iubeau , si nimic nu sta in calea unei iubiri adevarate . Schita in fina un zambet catre Carsten.

RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 01 Feb 2012

• O imbratisa strans,aproape sufocand-o din cauza presiunii exercitate asupra trupului ei cald. Parfumul Nataliei ii invada caile respiratorii,facandu-l sa tremure de emotie,aproape imperceptibil. Ii venea sa planga insa stia ca ea nu ar fi acceptat acest lucru. Vroia sa il vada ca fiind un barbat in toate firea,puternic si mandru de el,desi in unele momente avea mintea unui pusti de noua ani. Probabil se obisnuise cu asta.

'' Nu,draga mea. Te rog inca o data sa ma ierti. Mi-a fost atat de frica,atat de rusine. Nu vreau sa fiu asa. Nu mai pot sa fiu asa.Ajuta-ma...''

Vroia sa se schimbe. Sa fie un om bun,numai de dragul ei si ...a viitorului. Nu era nici un fel de indoiala ca exista un viitor comun pentru amandoi. Vazuse deja cum avea sa arate conacul Wildrig dupa cativa ani,isi vazuse fiul si pe Natalie care avea sa fie vesnic frumoasa. Spera doar ca el sa se schimbe in bine,pentru ca toate aceste lucruri sa existe.

RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 04 Feb 2012

Se incrunta enervata de faptul ca nu se gandise mai devreme la asta , in loc sa zaca in turnul bufnitelor sau in casa izolandu-se cu gandurile-i . Incerca sa-si plaseze mainile pe spatele lui Carst , dar asta ii era cam greu din moment ce el o strangea in bratele-i puternice , ea fiind cat o ramurea abia putea rezista imbratisarii sufocante a lui Carsten , dar sa mai miste si un deget .. probabil l-ar fi rupt . Intr-un fina reusi sa ia in brate , fara vreun deget sau o mana rupta , dupa care isi lipi fruntea calda pe umarul lui rece si ud ...

Nu-ti fa griji . Am putea incerca ..impreuna sa-ti indepartam aceasta ..obsesie as putea spune . Pana la urma credeai ca te voi parasi ? pufni usor dupa aceea lasand aburul cald care iesise din gura ei sa se contopeasca cu umarul lui . Niciodata Carst .

Si ea vroia ca el sa se schimbe . Nu stia nimic despre viziunile pe care el le avea , nu stia daca doar vor fi impreuna pana la adanci batraneti , dar el ii vorbise despre copii chiar in prima zi in care ea pusese piciorul in conacul Wildrig . Ea stia preabine ca el vroia urmasi.

RE: where the wild roses grow - Kurt F. Malfoy - 04 Feb 2012

• Ii saruta fruntea apoi o indeparta putin de corpul lui,nedorind ca ea sa raceasca. El era putin mai rezistent insa ea parea atat de firava. Isi dadu jos pelerina,ramanand numai in costumul lui de culoare gri. '' Ghici? Ma mut in Turnul Bufnitelor. Eram atat de disperat incat i-am cerut lui Isildur sa ma lase sa fiu coleg cu tine. Sper sa nu devina prea sufocant,acest lucru.'' Ii era frica de bufnite si de orice alte animale,exceptand reptilele. Bufnitele ii ofereau previziuni neplacute,care ii 'activau' crizele dar stia ca daca vroia sa se vindece,trebuia sa isi infrunte temerile.

Fusese doar o singura data in Turn,alaturi de ea si nu se comportase foarte frumos. De fapt,incepuse sa tipe si sa planga ca un pusti de trei anisori,care se pierduse de maica-sa. Stia insa ca daca Natalie avea sa fie acolo,nimic nu l-ar mai fi ranit. '' Pari cam palida,Nat.Si esti usor absenta. Ai cumva ceva sa imi spui?'' De cateva zile se comporta ciudat. Si nu era vorba de ceea ce se intamplase intre ei,de acea asa-zisa cearta a lor. Era parca ceva mai important,care o agita mult mai mult.

RE: where the wild roses grow - Natalie Francis - 04 Feb 2012

Serios ? O bucura ca acum erau si mai aproape unul de celalalt . La propriu . Dar acum nu-si putea ridica privirea din pamant . Rupse cateva fire de iarba , pe acre le rupse din nou si din nou pana nu mai ramasese nimic in mainile ei . Isi indrepta chipul catre cel al lui Carsten muscandu-si buza jucaus , dupa care facu o fata gen "Probleme la orizont." . Se intinse pe iarba , exact asa cum facea si Carsten cand vroia sa scape de stres . Vroia sa dea acea impresie ca totul era bine . Nu vroia sa-l faca sa creada altceva . Vroia sa ii explice cum stateau lucrurile , si oricum ..el nu era singurul care o mintise . Si ea avea ceva sa-i spuna ..de-o saptamana probabil , dar tot amanase si amanase ..pana ajunse pe ultima suta de metri .

Mai stii cand eu aveam greturi si refuzam sa mananc , iar tu ai sugerat sa mergem la un control ..dar am refuzat ? Probabil banuiai ce era ... si cred ca si acum stii .

Spusese asta dintr-o suflare .. chipul lui Carsten o privea de sus .. dar ea inchise ochii pentru a nu-i vedea expresia fetei . Probabil avea sa primeasca acelasi tratament pe care ea il admise , dar nu-i pasa , fiindca cu siguranta merita . Pentru secret..nu trebuia sa existe secrete intre ei .