Darkmark RPG Forum
WALCOTT, calliope - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: WALCOTT, calliope (/t-walcott-calliope)

Pages: 1 2

RE: WALCOTT, calliope - Oswin A. Cameron - 26 Feb 2012

• Bun venit soimito >Happywide<
    Sa te distrezi si sa fii cat mai activa. Soimii conteaza pe tine. [asta ca sa fiu mai dramatica Finna]

RE: WALCOTT, calliope - Calliope Walcott - 26 Feb 2012

wow...:| chiar nu ma asteptam la asa primire, deci dankisor din nouHeart
well, deja mi-am facut prezenta pe la rpg, doar ca acum astept rasp. la fiecare topic

@ Georgya Potter : pai, eu sunt dispusa oricand sa fac topic cu cineva, asa ca da-mi doar de veste cand nu ai cu cine postaHeart
@ Elisabeth K. Dietrich : dankisorHeart si si eu il ador, desi mai mult ador numele Cassandra, insa, am vrut ceva mai original si mai speşălBlush
@ Raizen Isildur : e cute, eHeart si danke pentru primireHeart siii de curand am terminat si eu Lost, asta pt. ca i-am vazut la semnatura pe Jack & Kate si mi-ai amintitHeart
@ Valentino Gaunt : scuze, daaar nu vorbesc greaca, chiar daca a mea Calliope e grecoaicaFinna
@ Jade L. Wossen : finally cineva din casa in care sunt, sau ma rog, e personajul meuFinna siii o sa incerc sa fiu, mai ales ca pana acum chiar e foarte ok si mi-a intrecut asteptarileHeart

RE: WALCOTT, calliope - Raizen Isildur - 26 Feb 2012

Mhm, LOST Happywide Bestial serialul. Ti-a placut ?

da, daaaHeart doar ca finalul n-am putut sa-l inteleg:| bine, o parte din elFinna oricum a fost prea ultra genial:| pacat ca l-au terminat... merita mai mult de atat, mai ales cand vine vorba de finalul alaFinna
si din cauza lui m-am apucat si de Alcatraz, care e cam in genul lui Lost (tot cu o insula, tot cu mister) doar ca e cam diferitHeart dar e facut de acelasi regizor parcaFinna

Hmm, daca ti-a placut LOST s-ar putea sa-ti placa si Prison Break, Fringe, Persons Unknown, Flashforward sau The Event.

Ahahaha, ce lista ti-am facut aici. Ei bine daca vroedata n-ai la ce te uita, vezi unu din astea. Personal sunt nebun dupa Fringe si draga mea Olivia Dunham Finna) xD

RE: WALCOTT, calliope - Lexie Stryder - 26 Feb 2012

• Hey, scuze de intarziereBlush
    Oricum, have fun here, spor la RPG si se pare ca avem un nou talent la grafice pe forum Wink)

@ Raizen Isildur : din toata lista, singurele de care stiam sunt Prison Break, Fringe && FlashforwardHeart
si din toate, am vazut doar primul ep. de la Prison, spre nerusinarea mea, avand in vedere ca am tot vrut sa ma uit si m-am luat cu altele, gen TVD && etcHeart dar oricum, e genial, si Dominic Purcell e un demon venit pe Pamant la cat de bun e=P~
dar serialele mele pref. raman Supernatural (cu mister Jensen Ackles=P~ in frunteFinna) - chiar daca acum e extra mega tras de par (but no comment.), Nikita, Grey's, House (chiar daca inca sunt la primul sez. but no prob.), Alcatraz, The good wife && SuitsHeart si mai sunt, dar ele sunt in frunteHeart

@ Lexie Stryder : dankisor de primire && nu-i nimicHeart
si se pare ca daFinna sper doar sa fac fata cererilor, insa ma descurcHeart

edit: Scuze, nu era Dom, era Wentworth=)) mno, da` oricum sunt buni amandoiHeart

RE: WALCOTT, calliope - Valentino Gaunt - 26 Feb 2012

Acum un minut am terminat ultimul episod din fringe Happywide

Deci cat poate sa-mi placa Fringe. Doamne ador serialul ala. Plus ca salivez cand o vad pe Olivia tot timpul Finna

Ah si iti place Suits. Mama ce tare e serialul ala. Daca iti place Suits tre sa te uiti neaparat la White Collar. Pacat ca actorul principal e gay dar meh, incerc sa ignor asta Finna

vaiii, il stiu si e pe lista mea de seriale la care sa ma uitHeart Matt, alt tip bun:| si eu nu tin cont daca e gay sau nuThinking important e ca e bun=)) oricum in Chuck, in cate ep. am vazut cu el, e prea bun=P~
si la cat faceti acum reclama aici la Fringe s-ar foarte putea sa ma apuc si eu soon de elFinna dar nu promit nimicHeart