Darkmark RPG Forum
Darkmark v5 - Design Nou - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Panoul cu Anunturi (https://www.darkmark.ro/f-panoul-cu-anunturi)
+--- Thread: Darkmark v5 - Design Nou (/t-darkmark-v5-design-nou)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Rosalie Vivienne Alden - 18 Mar 2012

In sfarsit! Love ador noua tema, e superba.
A meritat sa lucrezi atat de mult timp la ea. Wink)

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Ginny Anne Alden - 18 Mar 2012

Sunt de acord cu sis Love
Noua tema e geniala Love

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Aylee L. Lovel - 18 Mar 2012

Numai acum am vazut ca ai facut si topic pe tema noii theme Finna Deci stii parerea mea de acum ceva timp, insa o scriu si aici ca sa te simti bine ca ai multe commenturi :> Este o thema geniala, si, in afara de faptul ca e plin de culoarea viperinilor, imi place ca apare peste tot D-ul care iti zic eu ca vine de la Dora, crezi sau nu Finna
In concluzie, felicitari si da, chiar a meritat sa lucrezi la ea atat de mult LoveLoveLove

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Isabella River - 18 Mar 2012

• Nu, nu, genialitatea themei sta in "Private Owls"-uri. :> =)))))

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Aylee L. Lovel - 18 Mar 2012

Bine, bine. In D-uri SI in "private owls"-uri. :> asa, ca sa multumim pe toata lumea :>

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Matt I. River - 18 Mar 2012

(18 Mar 2012, 20:12)Isabella River Wrote:
  • THEMA :-w e mai smecher. :>
    Siii tu stiai cum va arata THEMA. Whistle ;; )
    Abia astept sa facem podcastul. 8->

LE. Ah, ce bine, pana acum nimeni nu "a crezut ca a gresit forumul". =)))))

Pai asta am spus si eu, imi place noua TEMA ! :> Love Dap, dap, si eu. ^Smile^

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Valentino Gaunt - 18 Mar 2012

Tare tema imi place mult . Pt fiecare casa e culoarea diferita? Verdele e cam strident pana te obisnuiesti cu el Happywide

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Raizen Isildur - 18 Mar 2012

(18 Mar 2012, 21:43)Valentino Gaunt Wrote: Tare tema imi place mult . Pt fiecare casa e culoarea diferita? Verdele e cam strident pana te obisnuiesti cu el Happywide

Nu e diferita culoarea pentru fiecare casa. Ar fi fost o chestie Finna Dar prea multa bataia de cap si n-ar fi avut rost. Am vrut eu s-o fac verde ca a doua thema pe care a avut-o forumul.

Oricum o fi si de la cum e setat monitorul sincer nu stiu. La mine apare okay verdele, adica nu ma dor ochii sau ceva si folosesc thema de mult timp.

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Isabella River - 18 Mar 2012

• Acum mai lipseste "Isabella group" si va fi totul perrrrfect. Thinking =)))))
    Matty, e THEMA. :-w Ori suntem badass, ori nu mai suntem. Si suntem. [-x We're the four champions ! Suntem cei 4 care au speriat Vestul ! 8-> Suntem R.K.M.I. Cool Ma rog, nu suna foarte bine, asa ca raman la "cei 4 care au speriat Vestul". =))))) Aaa si mai este DarkOwl. Heart Heart =))))

LE. Si la mine se vede foarte bine verdele. Thinking Si daa, a doua thema a DM'ului. 8-> Adoram thema aia. :3

RE: Darkmark v5 - Design Nou - Raizen Isildur - 18 Mar 2012

(18 Mar 2012, 22:19)Isabella River Wrote:
  • Acum mai lipseste "Isabella group" si va fi totul perrrrfect. Thinking =)))))
    Matty, e THEMA. :-w Ori suntem badass, ori nu mai suntem. Si suntem. [-x We're the four champions ! Suntem cei 4 care au speriat Vestul ! 8-> Suntem R.K.M.I. Cool Ma rog, nu suna foarte bine, asa ca raman la "cei 4 care au speriat Vestul". =))))) Aaa si mai este DarkOwl. Heart Heart =))))

LE. Si la mine se vede foarte bine verdele. Thinking Si daa, a doua thema a DM'ului. 8-> Adoram thema aia. :3

Ai prins thema aia ? /Smile