Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 02 Jun 2012

E foartre frumoasa semnatura. Love

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 02 Jun 2012

@cassie: danke cassHeart. ultima, tipa cu masca? ca nu am inteles la care te referiFinnaHeart

@callysto: ahm, pai folosesc topaz cleanFinna nu inteleg la ce setari te referi. detaliaza te rogHeart

@rosalie: dankieee multHeart. ma bucur ca-ti place :3

RE: and everything inside screams for second life... - Isabella River - 02 Jun 2012

• Deci (niciodata nu incepeti o propozitie cu "deci" [-x). M-am holbaaat mult si bine la lucrarile tale de pana acum si pot spune un singur lucru - iubesc stilul tau. Imi place cum imbinezi culorile si imaginile, dar mai ales, imi place cum plasezi textul pe semnatura. Pentru ca de obicei, o semnatura poate fi foarte bine realizata, dar modul in care e plasat textul sau culoarea lui - strica tot, insa nu e si cazul tau.
    Ne bucuram sa te avem printre noi & bine ai venit pe DarkMark, cu ocazia asta. >Happywide< >Happywide<
    Abia astept sa mai vad si alte semnaturi. Love

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 02 Jun 2012

@isabella: awwww. buna>Happywide<! multumesc de primire, si ma bucur enorm ca iti place! sincer nu ma asteptam sa va placa asa de multHeart in ciuda faptului ca nu sunt o experta. anyway, ma bucur ca am dat insf. pe aici pentru e o atmosfera atat de primitoare! Heart3 glad!

RE: and everything inside screams for second life... - Isabella River - 02 Jun 2012

• ^Hehe, asa si trebuie. >Happywide< DM e o mare "familie" si ne bucuram sa te avem printre noi. >Happywide<

Imi cer scuze, dar n-am citit comentariile de pe prima pagina, asa ca te intreb acum: iei si comenzi ? :3 >Happywide<

daaFinna, iau si comenziHeart am scris eu la inceput ca accept si comenziHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Cassie Turner - 02 Jun 2012

Da, intrebam cine e tipa cu masca Finna .Te rog, ma lasi sa port ultima semnatura ?Imi place mult cum a iesit Love .

@cassie: desigurHeart, si nu stiu cine e tipa sincer, insa stiu ca are un cont pe deviantArt. poti sa o porti linistitaFinnaHeart

[Image: z2pus.png] [Image: 7c2xv.png]
editat special pentru tineHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Cassie Turner - 02 Jun 2012

Mersi mult de tot >Happywide< .Daca nu e prea mare deranjul, imi poti face si un avatar Smile ?

Genial Love, mersi mult >Happywide< !