![]() |
Creaturi magice... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul) +---- Thread: Creaturi magice... (/t-creaturi-magice) Pages:
1
2
|
RE: Creaturi magice... - Fantine Tholomyes - 03 Sep 2012 Fantine nici nu se intoarse macar pentru a o privi pe "spioana", se multumi doar sa priveasca cu coada ochilor in directia ei.Nu o interesa deloc fata aceea, insa totul pana in acel moment.O urmarise exact atunci cind ii era frica de orice martor, cand se ascundea cel mai de temut de ochii vre-unui coleg birfitor, care n-are alta ocupatie decat sa ii urmareasca pe altii. Acum trebuia sa o informeze pe Kat despre ceea ce facea, cu pretul de a fi numita o ciudata. "De ce ai venit dupa mine???Ce urmaresti de fapt?Vrei sa imi iei si putinii prieteni pe care ii mai am...stiu sigura ca esti una din fetele alea ce birfesc pe la toate colturile si la sigur toata scoala o sa afle maine de aceasta intimplare.Sa nu uitam de floricelele ce o sa le mai bagi u in toata povestea asta!", spuse Fantine pe un ton furios, incercind di rasputeri sa se concentreze.Furia o scotea din fire si scotea la iveala lupul din ea.O intorsatura gresita a situatiei si ar fi fost foarte urit.Un lup ca ea s-ar fi descurcat destul de usor cu o pisica, oricit ar fi aceasta de "neagra"... Mirosul o daduse de gol.... RE: Creaturi magice... - Katerina Hale - 03 Sep 2012 Kat lăsă capul pe spate şi începu să râdă. "Fetele acelea ce bârfesc pe la toate colţurile ?Mai degrabă sunt genul care află toate bârfele,dar nu asta e ideea.Nu am de gând să-ţi iau prietenii.Voiam doar să mă asigur că eşti bine şi nu intrii în belele.Eşti mai mică decât mine,consider că este datoria mea să am grijă de tine." ridică din umeri Şoimeanca. "Nu voi spune nimănui ceea ce s-a întâmplat aici,promit pe cuvânt de...Şoimăriţă !Ştiu cum e să ţi se spună ciudată.De fapt,mie mi se spune nebună,dar bănuiesc că ştii ce am vrut să spun.Poţi avea încredere în mine.Eu nu sunt ca şi Viperinii,adică să răspândesc o bârfă în câteva secunde." Îi plăcea de Fantine,era curajoasă şi ţinea mult la prietenii ei,oricare ar fi aceia.Kat considera că cele mai frumoase calităţi ale unei persoane era loialitatea şi iubirea faţă de prieteni săi.Pentru ea,a fi curajos nu însemna să nu te temi de nimic,ci să fi gata să-ţi sacrifici viaţa pentru prietenii tăi. RE: Creaturi magice... - Fantine Tholomyes - 04 Sep 2012 Fantine era genul de persoana naiva, care ceda increderea foarte rapid si care intai vorbea apoi gandea, poate acesta era singurul ei minus.La fel se intimpla si in cazul cu Soimeanca Kat!Spera sa nu greseasca in privinta ei si decizia de a-i impartasi secretul sa nu fie una pripita. Trase aer in piept ca pentru a-si aduna puterile, isi aduna si gindurile in acelasi timp si incepu...: "Am crezut ca o sa iti dai singura seama, mai ales cind m-a luat gura pe dinainte si ti-am zis "Threst..." iar apoi am corectet ca "tre' sa plec"....Acum la sigur te-ai prins...E vorba de threstali! Facu o pauza apoi continua: "Poate nu stii de ei, esti noua, la fel ca mine...de altfel, nu ii vede oricine..Doar acel ce a privit moartea in ochi, acel ce a simtit durerea curgandu-i prin vene in locul sangelui...acela poate sa vada acesti cai ai mortii! apoi, nevrind sa continue pe o nota atit de trista aduga...care sunt de fapt foarte draguti, le aduc mancare zilnic...! RE: Creaturi magice... - Katerina Hale - 04 Sep 2012 "Hmm,păi nu ştiam de ei.Până acum.Habar n-avem că există creaturi de acest gen." se încruntă Şoimeanca. "Stai puţin...Mai devreme ai zis că vreau să-ţi iau puţinii prieteni pe care îi ai.Ei sunt singurii tăi prieteni ?" Kat avea sentimentul că Fantine nu era tocmai genul de persoană cu mulţi prieteni.O înţelegea,nici ea n-avea prea mulţi amici.Însă avea de gând să schimbe asta.Bruneta îşi propuse să-şi facă cât mai mulţi prieteni posibil.Se gândise că poate roşcata ar vrea să-i devină amică.Desigur,nu ştia sigur.Şi trebuia mai întâi să-i arate că era de încredere.Cercetaşa nu părea să aibă o părere prea bună despre ea şi asta o dezamăgea pe Kat.Era bună şi prietenoasă.Trebuia să-i demonstreze Cercetaşei asta.Îi zâmbi călduros şi se apropie mai mult de ea. "Uite,ştiu că tu crezi că voi spune tot Hogwarts-ului,dar nu e aşa ! Voi ţine asta secret." RE: Creaturi magice... - Fantine Tholomyes - 05 Sep 2012 Sigur, erau aproape singurii prieteni,aproape.Mai erau lupii, familia ei! Se simtea una de-a lor, insa de mult nu ii vizitase...Despre ei nu povestise nimanui.Era totusi cineva la castel, un cineva care stia povestea ei la fel ca si cel mai mare secret.Un cineva in care avea cea mai mare incredere, un cineva pe care il iubea ca pe un frate si ii era mereu alaturi. "Nu pot zice ca sunt singurii mei prieteni si de fapt nu aveam in vedere ca imi e frica sa imi iei prietenii-Threstali.Imi era frica ca vei povesti celorlalti de la castel despre aceasta intamplare si ma vor crede nebuna...Nu mint, Threstalii chiar exista, pacat ca nu ii vede oricine!Sper ca esti o fata de treaba si pot sa am incredere in tine." Apoi, ca de fiecare data in astfel de situatii intinse mana prieteneste si schita un zambet dulce: "Prietene?..." RE: Creaturi magice... - Katerina Hale - 08 Sep 2012 "Sigur." zâmbi Şoimeanca,strângându-i mâna. "Deci eşti un animag,nu-i aşa ?De obicei numai animagii au simţurile atât de dezvoltate.Şi eu sunt un animag dar presupun că ţi-ai dat deja seama de asta.Mă refer atunci când am aterizat din copac.Mda,îmi place să-mi fac intrări spectaculoase." chicoti bruneta. Kat se îndepărtă puţin de roşcată şi îşi puse rucsacul tip geantă jos.Avea de gând se să transforme şi nu dorea ca rucsacul să o încurce.Era destul de greu la câtă mâncare şi câte cărţi erau înăuntrul lui.Mda,lui Kat îi plăcea să citească şi să mănânce în aelaşi timp.Era ca şi cum viziona un film şi mânca popcorn.În scurt timp,o pisică neagră cu ochii aurii îi luase locul Şoimencei.De fapt,pisica era Kat.Aceasta se apropie de Fantine şi îi sări în braţe.Îşi puse lăbuţa drepată pe umărul Cercetaşei şi o privi îndelungat în ochi.Abia aştepta să-i vadă reacţia fetei. |