Darkmark RPG Forum
When walls come down - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: When walls come down (/t-when-walls-come-down)

Pages: 1 2 3 4

RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 06 Jan 2013

• Cand auzi insiruirea pe care Irine o facea, realiza ca poate fusese putin cam dur... Ok, poate mai mult. Nu chiar toate domeniile mergeau prost... Bine, sigur fusese o exagerare nepoliticoasa din partea lui.
    " Ia sa vedem. Familie. Cred ca mi-ar prinde bine sa ma reped pana acasa. Sau sa stau macar cateva ore cu Freddie. Nu ne-am mai intersectat pe coridoare in ultimul timp. Financiar. Am renuntat la baghetele de zahar din Hogsmeade ca sa strang bani pentru o carte noua de medicina, dar nu cred ca asta e mare scarta, sincer. Magie. Faptul ca am fost suficient de tamp pentru a incerca sa fac o transfigurare, desi stiu ca nu sunt bun la asta. Am fost pisic pentru patru ore si daca nu primeam ajutor, probabil as fi fost si acum. Daca nu sunt atent, inca miorlai. Prieteni. Era sa om... "
    Se opri. Era inca socat daca se gandea la asta si realiza iar cat de aproape fusese totul. Lumea scapase in ultima clipa.
    " Ce-ar fi sa spun toata povestea ca sa nu te induc in eroare, hmm?"
    Se intoarse pe o parte si se ridica usor, rezemandu-se intr-un cot. O privi pe Irine fix, incercand sa-si dea seama daca va primi sau nu aprobarea ei de a continua.

RE: When walls come down - Irine Wagner - 06 Jan 2013

Se uita la baiatul din fata sa si cand incepu sa vorbesca despre problemele sale, Irine isi puse mana in cap si tacu instantaneu din gura. Unele dintre probleme sale nu erau chiar asa de importante dar totusi exista una care tot il enerva pe baiat sau mai bine spus, il facea sa fie asa de suparat. Cand zise de prieteni se oprii brusc si fata isi dadu seama ca este ceva legat de prieteni. Poate s-a certat foarte rau cu Ema sau nu stia nici ea prea bine ce este in sufletul baiatului. Cand ii puse intrebarea statu cateva minute sa se gandeasca si dadu usor din cap.
- Continua povestea. Sau mai bine spus spune-o de la inceut. Daia sunt aici, pentru a te asculta si pentru a te ajuta sa treci peste aceasta suparare, spuse aceasta zambind
Dorea sa il ajute mai mult ca orice dar pentru a putea face acest lucru trebuia sa imi zica problema pe care o avea pe suflet si la care se gandea pana si in acest moment. Se pare ca era un destul de grava si de mare pentru ca Hawkeye chiar nu mai era el insasi cand facea acest lucru. Era destul de ciudata situatia dar nu stia cum sa il ajute cu celelate probleme. Poate ca va face o plimbare cu el pana la el acasa chiar astazi.
- Ok deci. Chiar daca o sa i-au o pedeapsa de mii de ani. Risc si vreau sa te duc acasa, sa stai cu fratele tau putin timp. Voi toata responsabilitatea ideea asupra mea, spuse aeasta zambind dulce
Stia ca va lua pedeapsa dar intr-un fel chiar asta dorea sa faca. Iar cand este vorba de cartea de medicina, se poate face rost imediat de ea si Hawkeye poate va primii un cadou.

• Chicoti cand o auzi.
    " Dar nu-i nevoie, Ir. Apreciez ce incerci sa faci, dar serios acum, nu e cazul sa merg acasa. Nu inca. Si oricum, Freddie e probabil la ore"
    Piticania aia de Astropuf zapacita pe care il inzestrase natura cu talent la pictura. Din cauza asta era Hawkeye atat de paralele intr-ale desenului, pentru ca tot talentul se dusese la Freddie.
    " Cred ca o sa-l caut diseara... Poate dau de el pe la bucatarie" spuse, mai mult pentru sine.
    Ramase o clipa lunga tacut. Insa, intr-un final, isi aminti ca avea de spus o poveste. Putea saaiba incredere in domnisoara Wagner.
    " Pot incepe prin a-ti spune ca eu, asemenea Emei, sunt membru al Ordinului. Nu de alta, dar nu cred ca ar avea logica ce vreau sa-ti spun fara acest detaliu. Si oricum, nu cred ca te apuci sa strigi in stranga si in dreapta micul secret. Faza e ca eu sunt un boboc in treaba asta. Si acum cateva saptamani am avut ocazia de a-mi dovedi valoarea. Asa ca am fost trimis cu Snow si cu un fost elev al Hogwarts-ului, Spencer Athinkson, intr-un soi de misiune. Doar ca am facut o greseala si totul s-a dus de rapa. Aproape ca ceilalti doi au fost omorati din cauza mea"
    Ochii ii devenira duri, privind impenetrabili cerul. Asta era o problema. Daca se apuca de vesnicia cu fetele, atunci o tinea pe saraca Irine pana a doua zi dimineata in Padure.

Se uita la Hawkeye si se stramba usor la el. Nu vroia acest lucru si intr-un fel o innebunea asta. Chiar dorea sa il duca acasa si nu stia cum sa ii spuna ca asta va face chiar daca baiatul nu va dorii asta.
- Ehh de fratele tau am eu grija pentru al scoate din clasa dar tot nu vei scapa de mine pana cand nu vei ajunge acasa. Intelegi ce zici?, intreba aceasta chicotind incet
Baiatul chiar stia ca poate avea incredere in mine si asta a inceput sa faca in acest moment. Se uita la mine si incepu sa imi povesteasca ce are pe suflet. Cand a auzit si i-a vazut ochii pierduti pe cer in timp ce imi povestea... nu mai stia ce sa mai zica. Cuvintele nu mai ii ieseau printre buze si totusi nu putea crede ca sta fara sa zica nimic. Dorea sa il ajute si asta va face pentru ca nu vroia sa il lase in situatia asta.
- Hawkeye si eu sunt in Ordin dar ma rog inca sunt prea mica pentru a incepe misiunile. Tot ce stiu este ca fiecare am mai face greseli si din asta invata. Esti om si este nomal sa gresesti. Se putea intampla ceva dar nu s-a intamplat. Deci este ook. Nu trebuie sa te mai gandesti. A trecut iar in viitor va fi totul bine si vei face misiunea pana la capat, spuse aceasta zambindui
Se duse deasupra sa si il saruta scurt pe frunte ca si cum ar fi fost fratele ei si spera sa il faca sa se simta mai bine, dandu-si seara de ce dorea sa exprime prin cuvinte.

• Hawkeye zambi. Il bucura sa vada ca Irine era atat de dornica sa-l ajute. Il facea sa se simta important. Dar mai bine lasa narcisismul la o parte. Nu era de el. Ofta incet.
    " Stiu, Ir. Tocmai asta e problema. Toata lumea face greseli, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa raspund pentru ele. Informatiile pierdute au fost stranse in luni de zile..."
    Inca refuza sa o priveasca.
    Se gandi ca, pana la urma, Soimeanca avea dreptate. Incerca sa zambeasca. Situatia actuala ii amintea ingrozitor de prima oara in care se intalnisera, la biblioteca. Asa ca incerca sa gaseasca o modalitate de a schimba putin atmosfera. Se gandi ca, asa cum se intamplase si prima oara, putea sa gaseasca un loc ce le-ar oferi o sansa pentru a face ceva ce le-ar tine gandurile actuale departe.
    " Hei, Ir?" intreba, uitandu-se la ea. " Hai sa mergem undeva. Nu stiu... Sunt multe locuri in Padure pe care nu am apucat sa le vad si pun pariu ca nici tu"
    Ridica o spranceana spre ea. Cu miscari lente, se ridica de pe pamantul inghetat.

Il asculta cu atentie si cand vazu ca baiatul isi schimba privirea isi dadu laoparte gandul de a mai zice ceva. Se pare ca intelesese la ceea ce ma refeream. Se uita la cer si se gandii la un mod de a gasii o chestie de facut. Ar vrea sa mearga in viitor sa vada ce este pe acolo dar nu avea niciodat idee cum ar putea sa ajunga acolo. Cand il auzi pe Colin se stramba usor la el dar din cauza gandului pe care il avea in cap.
-Pai sa iti zic pe fata si sa fiu sincera. Nu vrreau sa ma mai ridic de aici nici daca mai lua in brate. Am zis ca vreau sa te duc undeva. Ma asculti si pe mine odata? Oare cum ar fi sa mergem in viitor? Cred ca ar fi minunat. As putea sa vad daca voi avea copii cu Daniel si cati. Cum ii va chema. Ar fi asa de tare, spuse aceasta zambind dragut
Privirea i se duse la baiat in timp ce statea intinsa ca o lenesa ce era in acest moment. Nu puteai sa o misti pe Irine cand avea chef de stat degeaba. Niciodata nu a mers asta dar pana la urma Hawkeye stia ca nu se poate lasa de la o idee fixa de-a mea. Se uita ciudat in jurul ei si se gandii la ceea ce se putea gasii in acest loc inafara de niste copaci verzi.

• Hawkeye o asculta cu atentie si ramase tacut, gandindu-se putin. El avusese ceva experiente de genul asta. Doua, ca sa fie mai exact. Doua legate cumva de viitor. Si una legata de trecut. Se uita spre Irine, analizand-o indiferent. Pana la urma, cu ce o ranea daca ii spunea adevarul?
    " Putem merge in viitor. Si stiu si cum. Crede-ma cand iti spun ca magia veche face chestii incredibile."
    Ridica usor din umeri, apoi ii zambi complice.
    " Eu am patit-o cu Ema. A fost.. ciudat. Mai ales pentru ca am intalnit o pustoaica ce samana destul de mult cu ea. O chema Einevere si sustinea ca e o Snow prin alianta si ca e fiica Emei. Si, in mod ciudat, a dovedit-o destul de usor. Stia lucruri pe care numai Ema le cunostea. Cum spuneam, a fost ciudat"
    Isi scoase bagheta si isi trase picioarele sub el, stand cu fata spre Irine. O privi si astepta. Astepta o decizie, iar daca era un raspuns pozitiv, astepta o locatie si o distanta in timp. Nu stia daca poate duce o vraja mai mult de cincizeci de ani, insa, dupa parerea lui era suficient. Cine ar vrea sa se vada aproape de batranete?

RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013

Se uita la Hawkeye si incepu sa se ingrijoreze putin cu gandul la ceea ce spunea acum. El spune ca este o idee proasta dar lui Irine ii placea la nebunie acest lucru. Un oftat ii iesii printre buze iar cand baiatul se puse in genunchi.
- Ok dar hai sa ne gandim la un timp in care sa nu stiu...sa fiu mai matura. Sa vad daca mai sunt cu Daniel, sa vad daca mai imi sunteti prieteni. Poate voi avea ochii. Nici eu nu stiu prea bine dar vreau sa incercam. Putin imi teama. Pana si viitorul poate sa schimbe ceva nu? Adica un alt viitor asta este logic dar trecutul nu cred ca il afecteaza. Sunt entuzismata de aceasta idee. Chiar as dori sa ma vad pe mine, pe tine in viitor. O sa fie amuzant totusi, spuse aceasta zambin dulce
Nu stia ce o sa faca dar pana la urma aceasta il prinde de mana pe Hawkeye si ii facu un semn sa inceapa vraja. Era sigura de dasta asta si daca nu risca nu putea sa afle si sa cunoasca nimic. Se puse in genunchi langa baiat si se sterse putin. Macar aranjata sa fie in viitor. Se gandea la multe chestii dar nu le spunea cu voce tare. Oare...se vor vedea si ei in viitor sau oare vor fi ca niste stafii? Ce intrebari care o rodeau, dar avea sa afle in cateva minute de acum.

RE: When walls come down - Colin Hawkeye Rovson - 07 Jan 2013

• Hawk ridica din umeri.
    " Prea bine, atunci"
    Zambi si statu o clipa sa se gandeasca. Facu cateva calcule ca sa afle o varsta potrivita, deci un numar de ani potrivit. Irine vroia sa vada anii de maturitate, cand, probabil, se va fi asezat deja la casa ei. Ok. Isi rasuci mana in stransoarea ei, astfel incat degetele ei sa fie pe incheietura lui, iar ale sale pe incheietura fetei. Cu mana libera isi scoase bagheta. Pronunta cu grija, gandindu-se de dinainte la fiecare cuvintel pe care avea sa il foloseasca.
    " Onsendan ūs be binnan se Igreine tōweard"
    Isi inchise ochii si stranse putin mai tare mana fetei in timp ce totul se lichefie in jurul lor. Simti curenti usori de aer ciufulindu-i parul si se forta sa se ridice in picioare, tragand-o pe Soimeanca dupa el. Brusc, toata linistea a fost inlocuita de sunetele indepartate ale strazilor, iar aerul deveni ceva mai cald. Hawkeye isi deschise ochii, la timp ca sa vada o cutie postala si o silueta feminina, cu zurlufi bruneti disparand pe o usa. Silueta aia era al naibii de cunoscuta, iar pentru o clipa, se temu ca a dat-o in bara cu vraja. Tacu, iar rasete se ridicara in aer, oarecum departate, dar cunoscute de asemenea.
    " Unu la mana. Noi suntem foarte fizici aici. Ne vede oricine, asa cum si noi ii vedem pe ei. Si doi la mana, iti pot raspunde la una dintre intrebari. Se pare ca vei ramane cu siguranta prietena cu Ema. Ai vazut-o pe pustoaica aia bruneta? E Einy, de care ti-am zis mai devreme ca experienta ciudata, fiica lui Snow"
    Un zambet marlanesc i se intinse pe buze. Asta o sa fie amuzant.

RE: When walls come down - Irine Wagner - 07 Jan 2013

Se uita cu atentie la fata bruneta iar dupa il asculta pe Hawkeye. Este ciudat dar totusi fiica Emei este chiar foarte frumoasa. Oare ce o fi asa de ciudat la ea? Se auzisera cateva rasete dar nu se vedea nimeni.
- Ok deci...va trebui sa ne schimbam infatisarea,numele, hainele? Va trebui sa ne imprietenim cu ele sau doar le spunem cine suntem? Poate le vom speria, poate ca inca nu au aflat de magie sau nu stiu, spuse aceasta zambind fortat.
Nu stia ce sa mai faca. Se duse langa casa si se uita dupa colt la fetele care zambeau dar momentan numai fata lui Ema se vedea. Oare unde este Ema?
- Unde esti tu? Unde sunt eu? Si mai ales unde este Ema? Imi poti explica si mie ce o sa facem acum?, intreba aceasta uitandu-se la Hawkeye putin cam pierduta
Nu stia ce avea sa faca dar oricum avea sa o cunoasca pe fica sau fiul ei. Era foarte frumos si mai ales si tatal copilului sau. Deabia astepta, dar mai intai trebuia sa vina Hawkeye pentru a o pune la curent. Sunt fizici, ii pot vedea deci va trebui sa ne schimbam nu-i asa?