Darkmark RPG Forum
Boys - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Boys (/t-boys)

Pages: 1 2

Re: Boys - Ginny Malfoy - 12 Aug 2008

Ooo da Pwca Lato.. sa citeasca ce ai scris =] da` nu zic ca despre el e vorba.. stai linistita tuh =]

Pentru AnOnIm: iti dau in indiciu. Esti cute si mumos [KKTT ce am scris O GOD =))] si.. nu esti singurul caruia ii cer sa intre pe forum, mai e una` de la scoala, unu` de 15 ani din acelasi oras de kre trag sa se inregistreze aici.. God si daca spune cineva din ce oras is eu, va bat de nu va vedeti.. ba nu, las` k invit amuh mai multi pe forum din orashul meu si nu pre mai conteaza xD

Re: Boys - Lyra Dust - 13 Aug 2008

Girls ...Finna Si eu l-am simpatizat o vreme pe Andrei [Malfoy] ... Eu mi-l imaginam ca Draco. Harry spunea ca Andrei chiar seamana mult cu Draco. ^^ Dar acum mi-a trecut. Imi amintesc parca odata ca ziceam ca arat ca o ciupercaFinna si el a zis ca in nici un caz nu arat ca o ciuperca, ba chiar sunt foarte dragutza sau ceva de genulFinna Sunt zuza rau ^^

Asa. Deci acum de cine imi place mie din ... cum sa-i spun ... viatza de zi cu zi. Nu voi da prea multe detalii ca poate intra pe forum si vede. Deci este super sweet. Arata prea cute. Dar e prost. Dar se poarta destul de nice in general. ^^

Re: Boys - Kennya Allen - 17 Aug 2008

Da cate certuri aici...Care pe care...
Am observat ca dintre voi ati facut o pasiune pentru waydreamer...
E adevarat ca era o figura si un caraghios..Ma amuzam copios cand era pe aici...
Dar nu e cam mult spus sa te indragostesti pe net?Una este sa iti placa acel baiat ca personalitate samd..Dar pana la iubire e mult..
Sincera sa fiu nu prea am interactionat cu baietii pe forumul asta..Singurul care l-am cunoscut destul de bine a fost Waydreamer,ma prosteam cu el pe forum pe aici si faceam caterinca...ziceti voi de nu faceam o echipa pe cinste=]...La restul nu am avut placerea sa-i cunosc...Desi am auzit multe despre Rea-credinta...

Re: Boys - Cheyenne Laurette - 18 Aug 2008

Ce discutzii...in primul rand iulk(ginny P) "zuza rau" doamne...nu team auzit nikiodata sp cuv ast...ma intr cum suna din gura tah Si ah, da nu are cum sa intre el p forum, ji chiar dka intra ji ca nu jtie sa scrie ji sa citeasca... =)).Uhm... pey...nu prea imi imaginez cum poate satzi placa de way... (nu ma intzlegetzi gresit) adik el e soper funny...mai degraba frate

Re: Boys - Ginny Malfoy - 19 Aug 2008

Way ii varu'miu sa zicem, k ar avea prea multe surori cu mine deci sincer, nush, nu prea mi'o placut de el, adik radeam cu el si era mai mult cute, nu secsos deci prietenul meu :>:E<:

Re: Boys - Ada McNair - 20 Aug 2008

DECI CRAP DE RAS =))...

wai in caz de decesul meu .. sa ii spuneti mamei ca am iubit-o =))) deoarece.. plm
Stiti ce am scris mai sus si daca citeste cineva... Whistle
LOL!!!!!!!
Bine ca a fost in trecut .. acum imi place de un baiat pe nume Johnny 8-> stai sa pun o poza cu el

[Image: QgPEeD830275-02.jpg]

Foarte sweet baiatul asta si FOARTE FOARTE FOARTE FOARTE de treaba ;Wink
este si fratele meu incest =))))))))))))))))))))))))))))))))))

Re: Boys - Ada McNair - 12 Sep 2008

Si acesta este omul care mi-a placut mie odata.. dar acum ii place celei mai bune prietene alea mele
ce naspa ca m-am lasat de meserie atunci
dar nu conteaza
eu il am pe benny
cu care nu am poze

ete fleoshk
:-@

[Image: 9z86o375853302el7.jpg]

Re: Boys - Anna McNair - 12 Sep 2008

lool
Whistle
acesta imi place mie..

radu
Love
hehe..

Re: Boys - Ada McNair - 12 Sep 2008

Pentru inceput, va spun ca Benny nu arata cine stie ce..
Si .. oricum nu i se vede fatzza in poza

[Image: benny2.jpg]

[Image: benny1.jpg]

Re: Boys - Anna McNair - 12 Sep 2008

oooo

e sweet
ca sa stiti
Smile
numai ca cere bani o gramada la toata lumea!