Darkmark RPG Forum
~~~Jade's Art~~~ - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: ~~~Jade's Art~~~ (/t-jade-s-art)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Lyra Dust - 14 Sep 2008

Destul de dragutze. Incearca sa decupezi mai bine pozele. Le decupezi cu lasoul ala sau cu Magic eraser? Iti recomand Magic Eraser sau Eraser tool, e mult mai bun. Poate iti downloadezi si niste fonturi mai speciale de pe google. Oricum, felicitari sunt dragute >Happywide<

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Shayera Holl - 14 Sep 2008

deci,sunt superbe,dar ce multumire????BigeyesBigeyesBigeyes,chiar mi-a plcut sa fac acel set,orikum,msKissKissKissKissKiss,si celelalte sunt superbeLoveLoveLoveLoveLove

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 16 Sep 2008

Am mai facut un set de stelute. Astept criticatii, etc. ca de obicei.
[Image: 2l9mxib.jpg]
[Image: 1199s2d.jpg]

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Jenny Spring - 26 Dec 2008

Dragute LoveLoveLoveLoveLove semnatura e super draguta. Criticile daca sunt las sa le enumere Ginny

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Alina Potter - 26 Dec 2008

Stelute hmm sunt destul de reusite dar nu suficient...ce ar mai trebui hmmm multe...Ginny ai cuvantu tu spui ce mai trebe sa vad daca nimeresti tot ce as vrea eu sa spun..

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Ginny Malfoy - 27 Dec 2008

Sunt solicitata=]

Deci Jade..
Macar tu ai facut ceva, in comparatie cu mirificele creatii ale Aliciei, dar sincer.. mai ai ceva de lucrat.
Se intelege ca setul meu preferat e ala roz cu stelutze, dar sa o luam cu inceputul=]] Am mai comentat pe aici, dar nu destul de 'profund' ca sa zic asa=]

Primul.. Nu te supara, dar e cam.. cam horror. Sunt 5 poze, decupate destul de prost, puse peste o alta poza..
Cel cu Will nu este foarte foarte reusit, dar e destul de ok. Iti sugerez sa pui mai multe brush'uri, facute chiar cu mana, si nu atatea Will - devine chiar stresant sa fie prea ingramaditeWink
La al treilea tot asa.. o gramada de poze. Stiu ca secsualitatea lui Volddie ruleaza, dar nici atatea mutre de'ale lui, ca nenorocirea de mine cada lata la pamant=]
Si urmatorul.. ce pwca?Thinking nu prea observ mari pwci.. adica scuze=] schimbari.. asa.. schimbari
Adica.. cerculetul ala din coltisor e adaugat de tine sau e din poza originala? Ma tot chinui sa gasesc ceva pe'acolo, dar am ajuns doar la asta: ai decupat fatwcile alea din doua poze diferite?Thinking
La al cincelea, nu gasesc nimic special. Nici secsulitatea lui Voldy nu face ceva pe'aici. Citatul ala mergea centrat [cred ca am mai zis asta o data=)] si fundalul e prea.. negru. [da' stiu, nu poate fi prea roz=)]
Al saselea vine calare pe pwcile frunzelor.. aa iar m'apucai de flecarit aiureaSickquot; deci asta imi place. E simplu si culLove
Urmatorul este roz. [daa.. excelent comentariu] Nu stiu, mi se goleste pwca [adica capul, scuzati=)] cand ma uit la el. MNu stiu ce sa zic. Poate ca scrisul trebuia centrat [da am mai zis asta odata]. Si ca asta.. Kate Mara.. seamana cu Ginny=] bine, bine, de fapt ar trebui sa zic altceva. Nu imi place chestia aia alba din jurul capului fatwcii aleia - mai cula ar fi fost o umbra, ceva. Si observ niste inimioare in colt.. in acest sig parca era mai bine sa ai un fundal ceva mai simplut si mai multe fundite, inimioare, chestii.
Urmatorul set.. cel cu "Alone".. eh, nu e prea dark, si se zbate undeva intre stelutze si intuneric. Adica e prea multa lumina, de parca ar fi canalizata in anumite puncte. Si, in spate, parca ar fi o perdea=] ceva gen bunica..
Celalalt, adica ala cu trei personaje, nu prea imi place. Prea incarcat. Si nici nu e un fundal calumea.
Urmatorul este parca mai frumusel - dar nu stiu, tot asa, e cam incarcat. Puteai sa renunti la fatwcile alea doua, care nu sunt din HP [alea care nu se integreaza in fundal] si sa'i lasi doar pe Dan, Emma si Rupert - pentru ca nu sunt Harry, Hermione si Ron. Volddie adolescent nu are ce cauta acolo, pentru ca este personaj, si nu merge impreuna cu trei actori, chiar daca sunt din acelasi film.
Cel pentru Bella nu prea imi place.. adica e doar colorat pe fundal si doua poze de'ale eiThinking mrg.
Urmatorul.. nu. Nu. Deci nu imi place. Nu stiu, nu se potriveste.. cred ca ar fi fost mai bine daca ai fi folosit efectul "in oglinda"
Si cel cu stelutze e cul, logicSickgt;

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 28 Dec 2008

Yaa, Ginny Hahalina rullz...thanks pt. pareri;Winksi sfaturi of courseKissKissKiss...Te asteptam de mult Hahalino sa-mi verifici oile(aici trebuia sa zic oi sau turma??)mnah...okey, trebe sa recunosc ca sunt foarte mandra de stelutele mele roz cu stelute(ma rog, dak intelege cineva de aici este cel mai tare)...app, dar chiar vreau sa spun cv la bannerul acela cu fatucile alea doua si harry potter si...Am facut o poveste in care fatwcile ii intalnesc pe tom riddle, pe muschetari(pardon strengari), si pe cei trei. Bine, probabil nu a fost cea mai inspirata poza, dar alta cu ei brat la brat nu am gasit. Si de-aia HappywideHappywideHappywideHappywide...Oricum, thanks si..(Ginny!!!! Cum poti sa ma compari cu Alicia?!?..N-oi fii eu o experta in photoshop, insa m-am chinuit la ele..glumeamKissKiss..app, la chestia cu chinuitul nu glumeamFinna).
Si oricum, sper ca se vede o inbunatatire, totul datorita voua. AM incercat sa va ascult pe toti in parte si TAA-TAMM...Setul cu stelutzeLoveLove...App, Ginny, la care te refereai cand ai zis: Urmatorul.. nu. Nu. Deci nu imi place. Nu stiu, nu se potriveste.. cred ca ar fi fost mai bine daca ai fi folosit efectul "in oglinda"
Ca nu prea tin evidenta.

Pun semnaturi cand o sa ajung la computerul meu drag, pana atunci rabdati!

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Ginny Malfoy - 28 Dec 2008

Urmatorul.. nu. Nu. Deci nu imi place. Nu stiu, nu se potriveste.. cred ca ar fi fost mai bine daca ai fi folosit efectul "in oglinda" - adica la ala cu Brooke Davis sau ce buda era [=)], de dupa cel cu Anime Girls pe care nu l'am comentat [am sarit din greseala]. Ca nimeni nu e suficient de afurisit sa comenteze cum trebuie creatiile unui user si mi'am asumat eu rolul=]]

Deci oricum, tu le ai de 765432976543 mai bune ca ale Aliciei, asta am vrut sa spunBigeyes oricum sig'ul cu stelutze ruleazaSickgt;

Mi'ar placea sa mai fac si eu grafice de'astea.. Dar acum nu imi merge nenorocirea de photoshop. Pentru ca e o nenorocire mare si mula~Angry

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 06 Mar 2009

Ginny, ai nimerit-o la aia cu Brooke DavisFinna.
AVERTISMENT!!!! Daca tine-ti la sanatatea ochilor vostrii, atunci NU VA UITATI!!!
Aveti mila, nu mai am photoshopul(mi-am schimbat computerul) asa ca folosesc Paint-ul si Corel-ul(e de la mama de la servici;Wink)care oricum, nu ma ajuta decat sa scriu!(pai, cam pentru asta este corelul).
Daca vreti totusi sa riscati, uitati:
[Image: 2mfxg1s.jpg]
Mnah, ganditi-va ca in prgramul asta n-am brusuri, n-am cum sa copiez o poza, etc. Cred ca va-ti lamurit.
Va rog, AVETI MIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! De dragul zilelor bune cand faceam semnaturi cu stelute roz cu stelute, si Ginny saliva incontinuu la ele!Crying

Edit later: iubita mea Shery, pe care o iubesc si o adorrr(nu, nu sunt pe inversFinna) mi-a dat acum zece-douazeci de minute, Photoscape. Remember faptul ca nu mai aveam photoshop si lucram in blestematul ala de Corel?
App, am refacut semnatura, din corel in photoscapeLoveLoveLove:
[Image: s1u5br.jpg]
Spune-ti voi daca nu este de o mieeee de ori mai buna!:-P

Re: ~~~Jade's Art~~~ - Iseult Cromwell - 07 Mar 2009

Scuzati va rog dublu-postul, insa am mai facut o semnatura, special pentru Shery:
[Image: 2wpnomx.jpg]
Shery, daca vrei altfel, anunta-ma!Wink