![]() |
4 adjective - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: 4 adjective (/t-4-adjective) |
Re: 4 adjective - Kennya Allen - 02 Sep 2008 Ai un simt al umorului foarte dezvoltat. Iti ajuti Casa cand are nevoie de tine. Esti sociabila Iar negativ este iar greu sa zic. Probabil voi da un idem la postul tau.Uneori esti exagerata(ca si alti membrii) Dar intr-un fel asta te face sa fii placuta. Re: 4 adjective - Raizen Isildur - 02 Sep 2008 Pozitive:
Negative:
Re: 4 adjective - Kennya Allen - 02 Sep 2008 Raizen, m-ai lovit la corason Nu sunt chiar asa de rece ,cu cat ajungi sa ma cunosti mai bine.Multi imi zic ca sunt foarte sociabila. Bun.Aspecte pozitive: - Esti activ si posturile tale din RPG nu sunt scurte - Iti faci treaba foarte bine din postul de admin si ajuti mult forumul - Iti place sa ajuti lumea,mai ales membrii cand au nevoie de ajutor sau au o nelamurire Aspect negativ: God...nu te cunosc destul de bine ca sa stiu daca ai unul. Re: 4 adjective - Ginny Malfoy - 02 Sep 2008 Good. @ Esti fratele meu. [E motiv de lauda ] @ Esti cel mai de treaba frate din lume > ![]() @ Te pricepi la coduri si de'astea.. ceea ce eu nu as putea intelege in veci xD Bad. @Uhm.. sa ma gandesc :? uneori ma enervezi cu chestiile legate de calc.. adik pwca mea stii ca habar n'am Edit: am postat odata cu Kennya mrg.. la ea oricum am mai zis. Am scris pentru Raizen. Re: 4 adjective - Cheyenne Laurette - 02 Sep 2008 ok..Ginny GOOD: ~glumeatza ~mattura ji copilaroasa in acelasi tp ^^ ~nu prea jti cnd s t opresti (ar trebui sal pun la bad dar u ejti funny cnd faci ast ^^ BAD: ~uhm, am obs ca itzi plac chestiile goth (deji nu pari sa fii ) Re: 4 adjective - Ginny Malfoy - 02 Sep 2008 Scumpa mea colega de casa > ![]() *Chestii Pozitive* + Iti ajuti casa atunci cand trebuie. + Esti super dragutza, si ma bucur ca suntem in aceasi casa ![]() + Uneori esti funny ^^ *O Chichita Negativa* + Pai.. ar fi limbajul de chat, uneori mi'e greu sa citesc ce scrii tu.. e singura chestie negativa la tine ![]() EDIT: apropo nu sunt gothica usor melancolica, uneori :-j dar Je not imoh, Je not goth =] Re: 4 adjective - Kennya Allen - 02 Sep 2008 Ginny: -Esti prietenoasa si sociabila -de treaba si activa -avem unele lucruri in comun..ce vorbesc aici..avem multe lucruri in comun Aspect negativ: -nebunia ta cu filmele horror Re: 4 adjective - Cheyenne Laurette - 02 Sep 2008 Kennya > ![]() ~ matura atat cat treb (aici mai incape cva legat : nu tzii cont de varsta... adik snt unii care snt fff prosti dar isi bat joc de aia mia mici pt ca cred ei ca snt mai tari...) ~cu molt simtz al umorului... ~saritoare...ajutatoare prietenoasa (au legatura cuv intre ele ) ~uhm...exista oare ![]() ![]() Re: 4 adjective - Lyra Dust - 03 Sep 2008 Sakura pozitive: funny. good fwend. cute negative: certareatza ![]() Re: 4 adjective - Cheyenne Laurette - 03 Sep 2008 CUUUM?? EU SNT MOLT MAI TARE DECAT CE AI SCRIS U AKOLO > ![]() good: ~nu prea ai ashea cva =)). Loiala, dragutza, sincera bad: ~aroganta ; )) (heey dc nai scris egoista la mn? ) |