![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Re: Rottweiler - Bell Evans - 02 May 2010 ce tare ca ai scos'o la plimbare abia astept alte poze Re: Rottweiler - Isabella River - 02 May 2010 Aveti aici cateva poze.. ''- Ah.. m-ati alergat pana aici.. asa ca.. lasati-ma sa ma odihnesc.'' ![]() Eu si Ady cu Kira.. E o alintatura de Malinois.. Kira: ''- Da, da.. imi place.. Randul meu la mangaiat..'' ![]() Prietena mea a editat poza.. [ Dar nu prea se vede scrisul.. ] ![]() Kira: ''- Ah, da.. putina umbra.. Hmm.. si mi-e cam sete.. Hei, Jenna, vino si tu aici!'' ![]() Ady si Jenna.. In parc. De cand Ady a luat-o in brate prima data, numai la el statea.. Chiar ma temeam ca m-a trecut pe locul doi.. Ah, glumeam.. In font.. Cand toti trei [ eu, Ady si prietena mea ] am adormit pe iarba, Jenna tot langa mine a stat.. Trebuia sa-i fi facut cineva o poza.. ![]() ''- Off.. lasati-ma sa dorm.. Sunt obosita.. '' ![]() Kira: ''- Jenna.. hai sa ne jucam..'' Jenna: ''- Kira.. Nu stiu de unde ai atata energie. Dar eu sunt inca un puiut..'' Kira: ''- Da.. Unul mai mare.. '' ![]() ''- Asta-i mancarea mea.. Yee..'' ![]() ''- Eu vreau sa explorez putin curtea.. Unde e taaatiii??'' Ady: ''- Jennaaaaa!!!'' ![]() Jenna: ''- Imi place sa dorm la umbra..'' Kira: ''- Tie iti place sa dormi oriunde..'' ![]() ''- Bun. Asta e. Unde e taatii??'' ![]() In poza asta sunt Kira si Jenna care se joaca in iarba, eu si Ady care nu prea se vede.. ![]() Si asta e ultima.. Facuta in masina.. ![]() Sunt mult mai multe poze.. mai mult de 70 din cate am vazut.. Dar.. astea sunt cele mai frumoase.. ![]() Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 03 May 2010 ![]() Jenna Kira Superbe ![]() Re: Rottweiler - Bell Evans - 03 May 2010 ce cute e o minune de catel mai vrem poze Re: Rottweiler - Isabella River - 05 May 2010 Poza noua.. Ieri seara am primit-o.. Ah.. si astazi, Jenna implineste 3 luni.. ![]() ![]() Nume: ~ Jenna - Rosie von House Cojocariu ~ Data nasterii: ~ 5. febrarie. 2010 ~ Rasa: ~ Rottweiler ~ Varsta ( in momentul de fata ) : ~ 3 luni ~ Photo by Ady. Re: Rottweiler - Desiree Rose Goth - 05 May 2010 La multi ani,Jenna! Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 05 May 2010 La multi ani Jenna > ![]() Re: Rottweiler - Isabella River - 05 May 2010 Jenna: ''- Thanks '' Eh.. am tradus eu pentru ea.. ;;] Ah.. and some photos with a Rottweiler and a Malinois.. Exact la fel erau si Jenna si Kira.. Duminica sau luni veti vedea si poze cu ele jucandu-se.. Jenna si Kira sunt prea mici ca se joace asa.. Kira, fiind mai mare sare peste Jenna de parca ar fi un obstaloc.. iar Jenna alearga dupa ea si incearca sa o prinda.. ![]() Re: Rottweiler - Bell Evans - 05 May 2010 La multi ani Jenna!! ce scumpa e Re: Rottweiler - Rose Evans - 05 May 2010 La multi ani, Jenna!! Sa ne traiesti!! Promitem sa bem in cinstea ta!! P.S.: Asta pentru stapana ta...Sper ca ii faci ziua de nastere |