![]() |
Parerea - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Parerea (/t-parerea) |
Re: Parerea - Ginny Malfoy - 15 Aug 2008 Eh, eu te cunosc binisor, Char.. ce reiese de la posturile tale.. pai am mai zis, dar normal ca trebuie sa mai scriu ceva =] Mna, amuh am inteles de ce scriai dupa fiecare post al lui rea-credinta.. sa nu mai apara ca scria el ultimul mesaj.. cred ca e nobil ![]() Cum am mai spus: de treaba.. nu te cunosc la perfectie, dar macar stiu ca esti un membru activ ![]() Re: Parerea - Kennya Allen - 15 Aug 2008 Ginny..pai...ce sa mai adaug la posturile anterioare despre tine... Esti destul de isteaza si draguta...Ai idei destul de bune si esti saritoare cand cineva are nevoie de ajutorul tau...esti sociabila,insa cateodata cam dura...Ai multe posturi cu cap si esti simpatica..cel putin din punctul meu de vedere...un simt al umorului dezvoltat Nu stiu ce sa mai zic...ideea principala este ca esti super de treaba and so on... Re: Parerea - Jenny Spring - 15 Aug 2008 Kennya sa stii ca observ multe posturi de-ale tale majoritatea cu cap.Observ ca reusesti sa-ti faci foarte usori prieteni nu numai in casa ta ci si in celelalte. Deocamdata atat pt ca nu am apucat sa ne cunoastem atat de bine dar sper ca o vom face curand. Re: Parerea - Lyra Dust - 15 Aug 2008 Ana Granger, nu te prea cunosc, desi vad ca ai 200 de posturi. Cred ca esti o persoana dragutza. Sper ca in continuare sa postezi din ce in ce mai mult si data viitoare cand voi scrie despre tine sa scriu mai multe lucruri. edit later: nu pot sa cred Ada ca iti era frica de mine Re: Parerea - Ada McNair - 15 Aug 2008 Deci dupa cum am mai spus esti o persoana foarte dragutza cred ca am sa dau copy paste, deoarece nu stiu de ce nu am alte lucruri de zis mi se pare ca esti o persoana foarte foarte dragutza, care se comporta bine cu toata lumea de pe forum mi se pare ca tu esti ca un inger asa imi imaginez mai ales de la semnatura care o aveai inainte Re: Parerea - Kennya Allen - 15 Aug 2008 Adaaaa... Pai..esti cam tuta... Dar super de treaba,si tu ca Ginny ai un simt al umorului foarte dezvoltat.Esti foarte activa si se vede ca iti place sa intri pe site.Sper sa fim si mai apropiate de acum incolo...iti plac foarte mult skaterii...mai ales un anume skater din bt...esti copilaroasa,dar in acelasi timp stii cand sa vorbesti serios...ce sa mai spun... Imi pare bine ca suntem de atata timp pe acest forum si am avut placerea sa postez alaturi de tine... Te kiss Re: Parerea - Charlizze Di Rino - 21 Aug 2008 uhhmm.. nu prea te cunosc, dar esti de treaba si foarte foarte amuzanta Re: Parerea - Lyra Dust - 24 Aug 2008 Pai...Mi se pari de treaba, dar esti diferita decat esti pe witchclub... Poate din cauza personajului tau de RPG am impresia ca esti putzin cam... narcisista??? Sorry... Dar asa am impresia ^^ Re: Parerea - Raizen Isildur - 24 Aug 2008 Well, esti fondataorea forumul, deci te respect si cred ca esti super de treaba. Pana acum asa mi s-a parut Si imi place si sigul tau ![]() Re: Parerea - Ginny Malfoy - 24 Aug 2008 Raizen, varul meu pe care il besk acum am pe cine fugari cu o boata'n mana, in loc de Harry Si in rest.. acum esti activ, n'am ce zice. ADica am ce zice [-x nu te gandi la prostii deci.. am uitat ce doream sa spun ![]() |