![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Re: Rottweiler - Isabella River - 08 May 2010 Prima baie a Jennei.. Yee.. I-am facut o baie acum.. 5 minute.. ![]() ![]() ![]() P.S. - Data e buna, dar nu si ora.. trebuie sa umblu prin setari la aparatul foto.. :-) Re: Rottweiler - Rose Evans - 08 May 2010 Ce scumpa e Si i-a placut baia? Catelul meu sta destul de cuminte, dar cel mai mult ii place sa-l usuc cu feonul Da cu labutele si ii place aerul cald care ii vine in fata. Incearca sa vezi cum reactioneaza Jenna Re: Rottweiler - Isabella River - 08 May 2010 Rottweileri sunt nebuni dupa baie.. Ei si cand sunt curati se baga in orice balta.. Numai ca sa se ude.. Si nu.. nu am incercat cu feonul, dar nici nu mai are rost sa incerc.. Blana unui Rott e foarte scurta.. putin moale pana pe la 6 - 7 luni, dupaia.. devine mai lucioasa, si se usuca foarte, foarte usor, fara feon. [ desi, si acum s-a uscat in 10 minute maxim. ] So.. prima ei baie a mers bine.. \m/ Re: Rottweiler - Bell Evans - 08 May 2010 Cu cute e unii catei adora baia, se pare ca si Jenna e in aceeasi situatie spre norocul tau mai vrem poze Re: Rottweiler - Isabella River - 09 May 2010 Bun. Am peste 100 de poze cu Jenna si Kira. Dar nu vreau sa va plictisesc.. asa ca .. va intreb.. vreti sau nu sa pun si aici cateva? :> Re: Rottweiler - Bell Evans - 09 May 2010 ce intrebare Isa, doamne, numai tu puteai sa intrebi asa ceva LOGIC ca vrem poze cu Jenna, cate mai multee Re: Rottweiler - Desiree Rose Goth - 09 May 2010 Normal ca vrem poze Re: Rottweiler - Isabella River - 09 May 2010 Ok.. stupid girl.. I know. So.. pozele : Jenna: Hai sa ne-ntrecem, Kira! Castiga cea care sare prima pe Isa!
![]() MeRy: Alintaturilor.. Isa: Hei. Sunt caini pana la urma.. :-j ![]() ![]() Isa: Haide, Jenna.. trezeste-te! Jenna: Dar nu vreau.. ![]() Ador poza asta.. ![]() Friends.. Jenna & Kira ![]() Kira: Vreau sa ne jucam..! Jenna: Iar eu vreau sa dorm. ![]() ![]() Artistica asta.. ![]() ![]() Stupida poza asta.. Dar am pus-o la cererea cuiva.. :-j Ma tragea Kira intr-o parte.. ![]() Kira.. ![]() Iubesc poza asta.. Multumiri prietenei mele.. MeRy.. ![]() ![]() ![]() ![]() Labute de campioana.. Kira - Malinois. ![]() Isa: Nu ma enerva, Ady.. Jenna: Arr.. cine o supara pe stapana mea va avea maari probleme.. Sa nu crezi ca nu stiu sa musc! ![]() Isa: Hai, Jenna - Baby.. coboara.. MeRy: A mea e Kira - Lady.. ca e mare.. Isa: Va fi si Jenna - Lady.. dar momentan.. nu. Ramane Jenna - Baby. ![]() Kira: Aveti mancare?? Jenna: Si ceva apa?? ![]() Best friends.. ![]() My dad and Jenna.. ![]() ![]() Ultima poza pe care i-am facut-o dupa ce am pus-o in padoc.. ![]() ![]() Cam astea ar fi pozele.. Mi-e asa de dor de ea deja.. ![]() Si cand ma gandesc.. e singura acolo.. de fapt nu chiar.. mai este Rex.. cainele meu lup, dar e in cealalta parte a gradinii deci.. Eh.. in fine.. :-j Sper ca nu v-am plictisit si.. sper sa va placa pozele.. > ![]() Re: Rottweiler - Matt I. River - 09 May 2010 Suuper poze No comment Mumoase amandoua Re: Rottweiler - Isabella River - 09 May 2010 Thanks, Ichi.. ![]() |