Darkmark RPG Forum
Bella Emily Rose - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Bella Emily Rose (/t-bella-emily-rose)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 18 Oct 2010

Luni,18.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img508.imageshack.us/i/heartshapedskybykornypn.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Nu ma simt bine deloc . Ma doare fiecare bucata din corp si nici macar nu stiu de ce . E ca si cum ma prabusesc . Abia am reusit sa ma ridic din pat si m'am pus pe scaunul de la calculator .
Nu stiu cum o sa ma descurc astazi la scoala . Mi'e atat de somn si as da orice sa raman acasa , dar probabil nu am cum .
Si cel mai tare ma doare ca nu am apucat sa vorbesc prea mult cu el . A devenit ca un drog pentru mine si fara el ma simt pierduta .

~ Lost and insecure ~

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 18 Oct 2010

Draga jurnalule ,

[URL=http://img88.imageshack.us/i/scusemewhileikissthesky.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

M'am intors in sfarsit in casa . Credeam ca ziua asta va fi un dezastru total , dar m'am inselat .
Desi m'a durut capul , am avut suficienta energie la scoala . Poate chiar prea multa , as putea spune .
Macar am iesit cu doua ore mai devreme . Cum am ajuns acasa m'am pus la calculator si m'am apucat sa ma uit la seriale , apoi pe la 19 si ceva m'a sunat Elena .
Trebuie sa recunosc ca m'am bucurat enorm .
Abia asteptam sa ies afara . M'am schimbat in graba si am plecat . Ne'am plimbat cam o ora intreaga si am vorbit tot felul de lucruri.
Ma bucur ca ea e genul de persoana careia ii poti spune orice .
M'am intors in casa si mi'am reluat locul .
Ma simt mai bine ,dar nici eu nu stiu de ce . Poate ca in sfarsit ... sunt bine .

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 19 Oct 2010

Marti , 19.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img375.imageshack.us/i/vanillaskybyidavor.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

De astazi intr'o luna va fi ziua mea . Nu stiu de ce , dar retraiesc din nou acele emotii , ca atunci cand eram mica . Abia astept .
Presimt ca anul asta va fi special , si stiu si de ce .
Astazi la scoala a fost ok , desi in ora de romana simteam ca o iau razna . Ma durea capul foarte tare , incat abia mai puteam sa stau treaza .
La Istorie am ras mai toata ora si m'am contrazis cu proful ca deobicei .
La Geografie a fost un dezastru total . Idioata aia a intrat in clasa si ne'a dat un fel de test . Pentru ca am pus un punct la 2 centrimetri distanta , mi'a luat doua puncte.
Bine ca notele nu se trec in catalog .
Conteaza ca am doi de 10 asigurati , si la test poate reusesc sa fac de un 9 .
La Biologie am citit " Luna plina " si nici macar nu am fost nevoita sa ma ascund . Stateam cu cartea pe banca si proful nu mi'a zis nimic , desi stau in prima banca .
Iar la Civica am fost cat de cat activa si ma simt mandra ca profa mi'a retinut in sfarsit numele .
Cand ma intorceam acasa , era deja intuneric si ploua cu galeata . Simteam fiecare strop de ploaie care imi atingea fata precum niste sageti de gheata .
Desi drumul nu a durat mai mult de 15 minute , mi'am amintit de ceea ce s'a intamplat acum un an .
Acelasi loc , aceasi atmosfera ... si noi .

~ Memories ~

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 19 Oct 2010

Draga jurnalule ,

[URL=http://img843.imageshack.us/i/2pu06yh.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

In sfarsit m'am trezit la realitate . Mi'a luat ceva timp , poate chiar prea mult , dar acum stiu sigur ca sufar . Asta e cuvantul perfect .
Inca nu am izbucnit in plans si nici nu cred ca o voi face , dar simt cum golul din pieptul meu creste . Devine o adevarata prapastie .
Fiecare zambet , fiecare clipa de fericire trebuie sa o platesc in lacrimi si nu e corect .
Aseara mi'am amintit cand m'am pus in pat cat de fericita eram in acele luni .
Cum intram seara in casa si radiam de fericire , apoi intram pe messenger si incepeam sa vorbim pana cand adormeam cu capul pe tastatura.
Imi lipseste atat de mult si as da orice sa pot da timpul inapoi .

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 20 Oct 2010

Miercuri,20.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img222.imageshack.us/i/hisdreambyduchesse2guer.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Ma bucur ca astazi am iesit la 16:00 , pentru ca am avut mai mult timp liber .
Trebuie sa recunosc ca am avut o zi plina de surprize . Am luat un 10 la fizica , ceea ce credeam ca e putin probabil . Eu nu ma consider o persoana atat de norocoasa . Deobicei sunt chiar pesimista .
Si mai rau , am fost ascultata si la matematica , dar nu a fost chiar atat de rau .
Poate am sanse ca semestrul asta sa am media 10 pe linie . Ar fi ceva ... unic , dar totusi imi doresc asta .
In rest . mai nimic .
Am iesit putin afara ,desi ploua cu galeata si m'am plimbat cu Iulia .
Mi'a fost dor de vremurile alea cand radeam cu ea si vorbeam despre orice .

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 20 Oct 2010

Ploua

[URL=http://img829.imageshack.us/i/aftertherainbygracenote.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Ploua. Cerul avea gust de lambada ºi, printre felinare, stafiile lampagiilor plângeau cu curul îngheþat pe bordura de granit. Ploua ploua. Stalactite de apã cãdeau din cer, strivind pepeni ºi iepuri de moloz. Ploua ploua ploua. Crãpau umbrelele cu picãþele ale bãtrânelor doamne care-ºi plimbau biºonii peticiþi ºi senili. Ploua ploua ploua ploua. Totul zoia de apã ºi de cernealã tipograficã, totul se mânjea de hârtie udã cu resturi de fraze suprapuse, cu virgule ºi paragrafe. Ploua.
Aveam în picioare pantofii roºii de piele întoarsã, tu sandalele tale despicate, ca niºte ºalupe sparte, cambrate pe tocurile stilourilor elevilor de clasa I-a primarã, cu cãmãºi albastre cu picãþele ºi uniformã bleumarin, care priveau cu jind lipiþi cu feþele de ferestrele de termopan ale apartamentelor fost comuniste. Þi-erau mâinile albe alunecoase, dar mã strângeai de parcã timpul ar fi încercat sã mã smulgã cu ranga dintre degetele tale. Râdeam. Ploua. Ploua ºi râdeam. Râdeam cã mi se lipiserã maþele de coloanã, de esofag, de cerul gurii, de Oceanul Atlantic ºi ghiorþãiau sarcastic, ca niºte spioni elveþieni sub torturã. Râdeam râdeam ºi ne plimbam pe canalele veneþiene ale orãºelului nostru lacustru, printre maºinile cocalaresc tunate ale bãºtinaºilor, printre mormane de gunoi afumate ºi câini vagabonzi împuþiþi.
- Ce frumoºi þi-s ochii, frumoasa mea, spuse el, plângând cu dâre vãscoase de rimel industrial.
- Pu-pã-mã! zise ea, ºiroind de apã ºi cernealã tipograficã. Pu-pã-mã!
Le vibra respiraþia ascuþit, cu sunet de motor de frigider Arctic Lux la mâna a treia, dar totuºi în stare bunã, cumpãrat de la niºte studenþi de anul 5 de la Chimie, cu toate plasticele originale în interior ºi când ºi-au apropiat gurile calde una de cealaltã, a început pe fundal sã cânte o melodie rock peruvianã, cu gust de munte înalt ºi de iubire tânãrã.
Plouã. Poveste cu piane ºi vioare. Marmeladã ºi deontologie. Fluiere peruviene ºi chitarã bas.

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 21 Oct 2010

Joi,21.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img177.imageshack.us/i/croatiaiibyoldtimeradio.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Primul gand care mi'a venit in minte astazi dimineata a fost : " Hello sunshine " . In sfarsit putin soare dupa atatea zile ploioase si mohorate .
Asta e tot ce aveam nevoie . Razele soarelui intotdeauna ma binedispun , asa ca banuiesc ca voi avea o zi destul de placuta .
Inca sunt indecisa . Nu stiu daca ar trebui sa merg la teatru sau nu . Oricum biletul deja l'am platit . O sa ma hotarasc pe parcursul zilei .
Prima ora am romana . Ora de dormit , exceptand partea in care trebuie sa dau banii la concursul ala stupid , dar banuiesc ca nu am de ales .
Ora de sport o sa fie ok , daca nu o sa mi'o petrec in clasa si o sa citesc " Luna plina " , pentru Desiree .
Si apoi , urmeaza matematica . Sper sa nu ma asculte . Mi'a ajuns destul ziua de ieri .
Acum ar trebui sa merg si sa imi fac ghiozdanul , apoi sa plec .
Mai scriu cand ma intorc de la scoala , sau de la teatru .

Draga jurnalule ,

[URL=http://img545.imageshack.us/i/therainbylittlemewhatev.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Toata starea mea de bine de astazi dimineata a disparut imediat . Urasc tomna . Pur si simplu o detest . De ce trebuie sa ploua in fiecare zi ?
M'am saturat . Si la scoala a fost destul de aiurea .
A trebuit sa iesim afara in ora de mate , pentru ca a fost o simulare de incendiu .
De parca am putea sa luam foc , dar ma rog . Am mai pierdut cateva minute bune din ora .
Dupa asta am plecat la matusa mea si trebuie sa recunosc ca mi'a facut bine sa stau in compania ei , desi mi'a parut putin rau ca nu am mers la teatru .
Nu pentru bilet , ci pentru ca nu am fost acolo , cu colegii mei .
Dar banuiesc ca o sa mai fie si alte ocazii . Oricum nu a fost cine stie ce .
Imi pare rau pentru ce am facut si nu pot decat sa ma plang in continuu . Sunt cea mai rea persoana de pe planeta asta .
Si cel mai rau e ca el pur si simplu nu mai da nici un semn de viata . E ca si cum as fi invizibila . De ce naiba s'a intamplat asta dintr'o data ?

Draga jurnalule ,

[URL=http://img245.imageshack.us/i/whatliesbeyondbytheflic.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Oricat de indispusa as fi , nu pot sa ma abtin la unele faze . De exemplu , datorita Isabellei mi'am amintit de o faza geniala . Pur si simplu a fost prea tare felul in care s'a petrecut .

Bella : Cine nu vine la teatru , sta si face mate .
Lori : Eu oricum vroiam sa raman .
Desiree : Ce ?! Cine vroia sa ramana la mate ?

Si ar mai fi multe alte faze memorabile .

Cretu : Haide . Te rog , vino la teatru .
Bella : Nu . Ti'am zis ca nu vin.
Cretu : Haide . Mai gandeste'te . Dupa ce iesi pe poarta scolii vei simti regretul profund si te vei razgandi . Nu'i asa ? Omg3
Bella : Aa . Nu

Re: Bella Emily Rose - Bella Emily Rose - 22 Oct 2010

Vineri , 22.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,

[URL=http://img227.imageshack.us/i/0e21da3b1d4f99c9.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span>

De dimineata am avut senzatia ca ziua asta va fi diferita si asa a fost. M'am trezit destul de devreme si am vrut sa imi fac temele , dar pur si simplu era prea mult de scris asa ca am renuntat.
La romana totul a fost ok . La fizica am vorbit despre mai multe chestii , care mi s'au parut interesante .
Iar la engleza am incercat sa mai raspund din cand in cand .
In schimb la mate , nu am vrut sa mai stau .
Nu sunt genul de fata care chiuleste , dar .. pentru un absent pe semestru nu o sa moara nimeni .
Am venit acasa si am intrat pe mess , apoi am inceput sa vorbesc cu Alice .
Trebuie sa recunosc ca m'am bucurat atunci cand m'a sunat si mi'a cantat " Catch me " , " Over and over " si " Never too late " de la Three Days Grace .
Se pricepe foarte bine , dar pacat ca a trebuit sa plec cu Iulia .
Cand m'am intors am iesit afara si am venit abia la 21:00 in casa . Trebuia sa merg in oras , dar am preferat sa stau acasa .
E prea frig si in plus , nu era o companie pe care mi'o doream .
Ma bucur ca am stat cu fratele meu . Mi'era asa dor de el si de imbratisarile lui calduroase .
Si bineinteles , D. a fost cel mai afectuos dintre toti . Pacat ca unii interpreteaza gresit comportamentul lui .
Maine probabil voi merge la balul liceului " Mihai Eminescu " , dar ma mai gandesc . Inca mai am timp .
Trebuie sa recunosc ca inca sunt confuza ,dar de data asta am luat o decizie .
Pentru prima oara stiu ce vreau si simt ca data asta nu voi da inapoi . Trebuie sa ii multumesc si lui Dragos pentru ca ma indeamna sa lupt . Probabil fara ajutorul lui , as fi renuntat de mult .
Abia astept ziua de maine .
Vreau sa o vad pe Dessiree si sa ies cu ea in oras .
Si de Isabella nu mai vorbesc . Deja mi' dor de ea .