RE: {it's time to start the countdown} - Klaus Baudelaire - 27 Dec 2012
Ce dragut ee 3 imi place profunzimea, insa sunt anumite detalii pe care le-ai scapat. De exemplu, umbra aia de pe obraz e mult prea pronuntata, si o face sa para scheletica si parul pare a fi o peruce, pentru ca la tample are alta culoare imi imi plac ochii si buzele si nasul 3si sprancenele.
Si ce semnatura de artista ti-ai pus :>
RE: {it's time to start the countdown} - Julieta D. Thibault - 27 Dec 2012
Sunt de acord cu Iris ^_^ but i like it bravo, talentato:>
RE: {it's time to start the countdown} - Ema Snow - 28 Dec 2012
Lasa-ma sa comentez de amandoua 
Cel cu Max...
Are cumva o nota amuzanta, desi nu-mi dau seama de la ce i se trage. Insa imi place la nebunie Ai prins cumva toate elementele care imi vin in minte cand ii aud numele. Si ai creat impresia ca e jucaus si nonsalant. Foarte frumos!
Realizarea pe tableta...
In primul rand, e ciudat ca m-am gandit la Lilly inainte de a citi ce ai scris sub Si chiar ma apucasem de comentariul asta pana sa verific. Asa ca la asemanare ai lovit cu gratie. Ochii sunt foarte interesant realizati, desi cred ca mergea sa-l faci si pe cel drept (cel apropiat) mai luminos. Asa ar rezulta dupa cum ai realizat umbrele in ansamblu. Parul... nu, mie nu-mi da senzatia de peruca. Ma ajuta sa realizez unde e vorba de suvita mai subtire. In schimb, nu pot decat sa te imbratises virtual si sa te felicit! > < 
Succes in continuare!
RE: {it's time to start the countdown} - Ivy Thibault - 06 Jan 2013
- Deeci, prima mea semnătură după o pauză lungă (nu m-am mai atins de Photoshop din 28 octombrie :-s).
Oh da, şi e dedicat nebunei, incredibilei, talentatei şi inamiginabilei, măria sa, Ema Snow.
Code: [IMG]http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/maxie-av_zpsec565b26.png[/IMG]
[IMG]http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/maxie-sig_zps3096e4bd.png[/IMG]
RE: {it's time to start the countdown} - Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013
qegfwiefgywefwei, e geniala :| o ador 3
RE: {it's time to start the countdown} - Ema Snow - 07 Jan 2013
- Trecem peste micul moment de neputinta de conectare pe DM de aseara si imi cer cu umilinta scuze pentru intarzierea acestui comentariu

Nu stiu daca e mai potrivit sa spun 'Wooow!', 'Pfuaiaiaiaiai!' sau 'Ioi, Doamne!'. Deci, le voi folosi pe toate trei, my lady 
Ioi, Doamne, Nina/Ivy/Anduca/young witch! Am mai spus-o si o repet. Un 'multumesc' nu e suficient. Dar hei, multumesc! > < Intotdeauna mi-au placut combinatiile de culori complementare de gredul al II-lea (am verificat , iar prin aceasta declaratie ignoram perechea galbet-violet), iar narcisista de mine ti-a spus motivul cu verde si rosu Fundalul se potriveste cu trecutul Emei (asta asa, ca nu ma pot abtine sa nu o dau pe asocieri), textul il ador (ca si cuvinte, dar si ca pozitionare). E o semnatura sexy :>, iar eu nu am mai avut o semnatura sexy de cand... mda, nu am mai avut o semnatura sexy. Doua bile albe pentru Nina!
Plus ca scrie colo-sa Maxie *dead*. Este geniala!! La fel ca cea pentru Hawkeye, asa ca iti multumesc din nou pentru mirodenia asta (o pun pentru ca nu vad ca tu ai pus-o, iar lumea trebuie sa stie)
![[Image: 16c1hfq.png]](http://i46.tinypic.com/16c1hfq.png)
Ave tie! > < Multumesc din nou si mult succes in continuare! 
RE: {it's time to start the countdown} - Ivy Thibault - 07 Jan 2013
- Julieta, mersi, always here, sis
.
Ema, cu plăcere, oricând pentru tine .
Aşa, si un sig nou pentru că m-am plictisit.
![[Image: leighton-sig_zps750e3a10.png]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/leighton-sig_zps750e3a10.png)
RE: {it's time to start the countdown} - Julieta D. Thibault - 07 Jan 2013
Leighton:> like it !> <
RE: {it's time to start the countdown} - Brigitte E. Francis - 07 Jan 2013
- Lasa-ma sa-ti spun cat de geniale sunt toate trei
33
Dumnezeule, mi-ar placea sa fac si eu semnaturi asa simple si dragute 33
Poti sa-mi faci si mie o semnatura, pretty please? Cu Megan (ma intreb pentru cine o fi), si textul: ....hmm, alege tu unul 
RE: {it's time to start the countdown} - Ivy Thibault - 08 Jan 2013
|