![]() |
Equinox - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Equinox (/t-equinox) |
Re: Equinox - Alice Morris - 14 Jun 2010 stiam noi ce neam face fara Dess a noastra? cine ne mai pune nexturi? Re: Equinox - Bella Emily Rose - 15 Jun 2010 Sper sa il pui pana diseara > ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 16 Jun 2010 Bellatrix Cullen Wrote:Sper sa il pui pana diseara > Abia am scris 2 randuri Re: Equinox - Bella Emily Rose - 16 Jun 2010 Ah .. ce bataie meriti Dar totusi astept > ![]() Re: Equinox - Desiree Rose Goth - 21 Jun 2010 Capitolul 16 Lily P.o.V. Ce zi plictisitoare. Si cat de mult imi era dor de Sean,in ciuda faptului ca ma evita.Il intelegeam,intr-un fel.Ma iubea si nu stia cum sa-I dea papucii Melissei.Sau cel putin,asa speram eu. “Cat de complicata poate fi viata”,am meditat eu cu o tristete melancolica pe chip in timp ce deschideam laptopul.Cand inima ti-e impartita intre doua suflete e greu sa faci alegerile corecte. Messengerul se deschise instantaneu ,odata cu aparitia imaginii mele de desktop.Nu erau prea multi online ![]() Oh,doamne.Asta era ziua mea norocoasa. De saptamani de zile Sean nu a avut statusul “Available”.De fapt,nu-l mai vazusem de mult timp pe Mess… Am dat dublu-click pe avatarul lui si s-a deschis fereastra de conversatie. Mi-am muscat buza de sus.Ce puteam sa-I spun? Lil’_angel:hey….salut Am asteptat nerabdatoare raspunsul.Insa niciun semn de viata de la Sean. Lil’_angel ![]() ![]() sean_94:nu te ignor…nu vezi ca vorbesc cu tine? Am rasuflat usurata.Deci…nu era chiar atat de suparat incat sa nu-mi raspunda. Lil’_angel: nu numai data asta Ma refer….la ultimele zile sean_94: Lil’_angel: nu-mi zi ca nu-ti amintesti sean_94: esti patetica Lil’_angel: Ia te uita cine vorbeste… sean_94: pai…in ultimele zile.. ……… ti-am lasat spatiu ca sa-ti rezolvi treburile Lil’_angel: care treburi?visezi cu ochii deschisi? as fi vrut sa am treburi…cu tine sean_94: ehee…ca multe mai ceri… ma refer sa-ti pui in ordine relatia cu Josh Lil’_angel: cum adica…sa-I dau papucii? sean_94: nu…fata tuta sa va duceti in parc si sa mancati inghetata Lil’_angel: chiar ne-am dus…dar am mancat popcorn sean_94: sper ca ai inteles la ce m-am referit Lil’_angel: yep…la avut grija cu caloriile sean_94: nu la asta la petrecut timp cu el Atunci mi-a cazut fata.Ma sfatuia sa petrec timp cu Josh?Nu avea chiar pic de gelozie in el? Lil’_angel: stii…si cu tine trebuie sa-mi petrec timpul ![]() I miss you ![]() sean_94: iarasi devii patetica Lil’_angel: patetica fiindca vreau sa-mi mai vad cel mai bun prieten? sean_94 ![]() Lil’_angel: ce-am mai facut? :-s sean_94: tot insisti asupra faptului ca ma iubesti Il ai deja pe Josh…nu e destul? Lil’_angel: nu…pe tine te am in vizor ![]() Si nu ma dau batuta sean_94 : cred ca o sa-I omori pe toti barbatii de pe pamant,incetul cu incetul Lil’_angel: buna idée Dar deocamdata… …NU sean_94: de cate ori sa-ti explic ca nu vreau sa fiu cu tine? Lil’_angel: minciuni… ![]() sean_94 : Stii cat ma seci uneori? Lil’_angel: Daca vrei,pot sa ma despart de Josh Daca te face sa te simti mai bine sean_94 has logged off. Oh,da.Excelent.De ce naiba a trebuit sa iasa? Uneori ma urasc atat de mult.Fiindca…sunt aiurita si se ia. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Stiu.E naspa Re: Equinox - Alice Morris - 21 Jun 2010 daca asta e naspa, sunt curioasa sa vad ce inseamna bine pentru tine imi place mult conversatia lor pe mess, si Lily chiar ca e incapatanata ea chiar nusi da seama ca pe Sean il cam doare in cot? zic si eu nu dau cu parul oricum, este super, desi e cam scurt ![]() deci, cand pui next? Re: Equinox - Isabella River - 21 Jun 2010 Mi-a placut conversatia, Desiree.. Nu e mai nimic de criticat. Acum tu devii patetica.. ![]() Asta ca sa folosesc replica lui Sean. Mi-a placut si.. astept next.. \m/ Re: Equinox - Bella Emily Rose - 21 Jun 2010 E foarte tare, Desiree Si nu mai vorbi prostii Atitudinea lui Lily imi aminteste de cineva :-< Re: Equinox - Isabella River - 21 Jun 2010 OFF: Bells.. de.. cine cred eu? Inca nu a renuntat?! I mean.. da-i cu ceva in cap.. Glumesc.. ![]() Re: Equinox - Bella Emily Rose - 21 Jun 2010 Da ![]() E persoana respectiva Dar in fine .. Ficul lui Desiree imi aduce aminte de multe ![]() |