Darkmark RPG Forum
Ce seriale urmariti? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce seriale urmariti? (/t-ce-seriale-urmariti)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Ce seriale urmariti? - Effy K. Dietrich - 30 Dec 2011

Cred că mor până apare sezonul 2, sau cel puţin îi omor pe colegii mei cu obsesia mea pentru serial =))

RE: Ce seriale urmariti? - Agnes Marie Lovel - 30 Dec 2011

Eu una m-am plictisit sa vizionez cele 12 episoade din sezonul I de atatea ori -_-"
Le stiu pe de rost #-O

RE: Ce seriale urmariti? - Isolde du Maurier - 30 Dec 2011

eu nu suport sa revad ceva la care stiu sfarsitul...insa probabil ca o sa ma uit la secvente Thinking

RE: Ce seriale urmariti? - Isabella River - 30 Dec 2011

• Eu nu ma pot uita din nou la serial - defapt nu ma pot uita deloc la un film/serial/whatever pe care l-am mai vazut. :- ?? Mi se pare inutil si mno. La fel si cartile pe care le-am mai citit, indiferent daca asta a fost cu mult timp in urma, nu pot sa le recitesc. -_-"

Ei bine , mie imi place sa revad un film , de exemplu, care-mi place . Desi nu am timp sa le vad pe toate care-mi plac Finna)
Si cartile , mie nu imi pasa daca am mai citit odata cartea respectiva Thinking

• La filme.. singurele pe care le-am vazut de vreo doua sau trei ori, pentru ca pur si simplu imi plac sunt "Marley & Me" [genial film. Love Love Love], "Titanic" si "The Notebook". Love Love

Stiu si eu filmul "The Marley and Me" *-*

• ^De trei ori l-am vazut, de trei ori am plans ... E diabolic filmul ala. :-s

Hohoho *______* e mult mai mult Blush

RE: Ce seriale urmariti? - Effy K. Dietrich - 27 Feb 2012

Bun, deci revin. Recent am terminat sezonul 4 din Skins , şi l-am început pe al-5lea. E cel mai briliant serial pe care l-am văzut (alături de AHS bineînţeles) Actorii sunt geniali, pur şi simplu perfecţi pentru roluri, poveştile bine-gândite şi interesante, şi unele faze de ... mori de râs sau mori de plâns . Anyway nu mă pot decide care generaţie mi-a plăcut mai mult , prima sau a doua. E muuult prea grea decizia. Însă tot ce pot spune e că genial nu este de ajuns pentru acest serial. Ahh şi mi-a plăcut că mereu se gândesc la detalii, gen în al a3lea sezon când a apărut noua generaţie au inclus şi elemente de tranziţie de la vechea gaşcă, cum ar fi faptul că tipi ăia trei, Freddie, JJ şi Cook dau peste dulapul lui Sid; sau Cook stă în camera lui Chris (genial scrisul de pe perete " Chris loves fish" Finna ); sau că Katie ajunge să stea pe banca unde voia Cassie în primul sezon să se sinucidă.
Anyway din sezonul 5 n-am apucat să văd mult, dar până acum m-a dezamăgit. Nu mai are acelaşi farmec ca primele două generaţii. Sad