![]() |
At the moment - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: At the moment (/t-at-the-moment) |
RE: At the moment - Bell Evans - 22 Jan 2012
RE: At the moment - Natalie Francis - 22 Jan 2012 Mood: Tired Status : Locatie: In front of pc. Mananc: nimiic TT_TT Beau: - Sunt imbracata in : haine :3 Ascul: Cristina Perri- A thousand years Privesc: monitorul :D Status mess: -Trândăveală . Vorbesc pe mess: Cu o prietena <3 Vorbesc pe skype cu: - Status Skype:- Citesc: Alchimistul (Nicholas Flamel) Ma gandesc la : Buricul lui Chowder :| Dating: - Doresc: sa se termine scoala ~ Iubesc pe : mine :3 Nervoasa pe : stomacul meu -.- Urasc pe : stomacul care ma doare :3 Imi lipsesc: zilele de vara Abia astept: Sa vina vacantaa de vara <3 RE: At the moment - Julieta D. Thibault - 22 Jan 2012 Mood: Bored :-j Status: (;| Locatie: Pe Terra. Mananc: Nothing. Beau: Suc de portocale Sunt imbracata in: Trening Ascult: Deepside Deejays: Never be alone. Privesc: DarkMark-ul Status mess: Ce odata ma incalzea,acum ma lasa rece ! Vorbesc pe mess: Cu o fosta colega ![]() Vorbesc pe skype cu : Adrian. Status Skype: What?! Citesc: Fuga de celebritate by Sandra Brown ![]() Ma gandesc la : Ziua de maine..chimie x_X Dating : - Doresc: sa iau 10 la chimie la test =)))) Iubesc: :> Pralinele Nervoasa pe : Simona :-w Urasc pe: Barfitoarele clasei ![]() Imi lipsesc: Cuvintele lui. Abia astept: Sa vina vacanta ![]() RE: At the moment - Isabella River - 22 Jan 2012
RE: At the moment - Ginny Anne Alden - 22 Jan 2012 Status : WTF? o.O Locatie: Bucuresti Mãnânc: Nothing Beau: Pepsi twist ![]() Sunt îmbracat în: Blugi si bluza albastra Ascult: Nimic momentan Privesc: Monitorul Status mess: cam lung deci nu il pun ![]() Vb p mess cu: Sis si un prieten Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: Am status? ![]() Citesc: Eu sunt numarul 4 Mã gândesc la: Somn (:| Dating:- Doresc:- Iubesc pe:- Nervos pe: o prietena,deabia astept sa ajung acolo. Urãsc pe: nimeni,nu sunt genul Îmi lipseste:zapada 8-> Abia astept sã:- RE: At the moment - Kurt F. Malfoy - 22 Jan 2012 Mood:Bored Status: wtf Locatie:Wonderland Mananc:Chio Beau: Cola Sunt imbracata in : Blugi si tricou portocaliu Ascult : ''Pinguinul'' Privesc: Monitorul Status: iPipipoood=]] Vorbesc pe mess: cu Natalie Vorbesc pe Skype cu: nimeni Citesc: Hell's Angels Ma gandesc la : New York Dating : myself=]]] Doresc: sa dooorm Iubesc pe : myself Nervos pe : Facebook Urasc pe : colega-miu? Imi lipseste: vara Abia astept sa : vina week-end'ul viitor RE: At the moment - Rosalie Vivienne Alden - 22 Jan 2012 Mood: Laughing. ![]() Status: Confused Locatie: In your head. ![]() Mananc: Nimic. Beau: Nimic. Sunt imbracata in : pantaloni, tricou si bluza. ![]() Ascult : 'Lil Wayne - How to love. ![]() Privesc: O poza haioasa. Status: ![]() Vorbesc pe mess: cu Denii. Vorbesc pe Skype cu: - Citesc: comentariile Ma gandesc la : ce-a fost .. Dating : Nobody. Doresc: sa uit de tot. Iubesc pe : ee.. :-j Nervos pe : . :| Urasc pe : o falsa. ![]() Imi lipseste: luna trecuta .. Abia astept sa : merg in Bucovina. ![]() RE: At the moment - Isabella River - 22 Jan 2012
RE: At the moment - Matt I. River - 25 Jan 2012
RE: At the moment - Isabella River - 25 Jan 2012
|