Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 03 Jun 2010

Stiu, Bellatrix..
Acum vezi si tu la ce ma gandesc eu in orele de franceza.. Whistle Blush Wink)
Dp, Matt, nici nu ma gandeam ca.. cel ce-ti poarta numele sa te faca de ras.. Blush
Love

Ok, nextul.. Din cate vad, eu postez numai la ore tarzii..

Capitolul VII
Pentru cã te iubesc..

[Image: b912658972de9e9f30e8c64a4c285c9a.gif]

- .. De ce ai fost aºa.. distant ºi rece în tot acest timp.. ?
- Ca sã te protejez.
„ Ce rãspuns.. sec. ªi ciudat. ”
M-am încruntat ºi i-am privit faþa perfectã.
- Sã mã protejezi de.. ce ?
- De ceva ce..
- ..„ce nu aº putea înþelege”, am continuat eu în locul lui exasperatã, apoi am adãugat:
- Matt, m-am sãturat de replica asta..
Chipul lui Matt se înceþoºa din ce în ce mai mult.. nu reuºeam sã mai vãd chipul pe care ajunsesem sã-l iubesc. Iar în clipa urmãtoare, m-am prãbuºit la pãmânt, deºi am simþit douã mâini reci ce m-au prins. Dar un somn adânc mã cuprinse cu totul..
...
Un ciripit de pãsãri ºi foºnetul armonios al frunzelor copacilor.. Am strâmbat din nas.. Un miros dulceag ºi foarte plãcut.. Mi-am dus o mânã tremurândã la ochi.. apoi, m-am trezit.
- Tess, eºti bine?
Acea voce.. ªtiam acea voce..
- Jenny?
- Vai, slavã Domnului cã eºti bine!
Niºte braþe firave mã îmbrãþiºarã strâns.
Îmi revenisem parcã dupã un somn adânc ºi liniºtit. Îl vedeam pe Matt, o vedeam pe Jenny ºi erau acolo chiar ºi Johnny ºi Ray.
Eram în camera mea, pe pat, iar geamul era larg deschis.
Dar ce cãutam eu acolo? Parcã eram în pãdure cu Jenna.. Jenna.
- Unde e.. Aaah..
Micuþa stãtea în culcuºul ei, din faþa ferestrei.
- Dar ce caut eu.. Ce s-a întâmplat ?
Iar cel care îmi rãspunse fusese Matt:
- Tess.. Nu-þi aminteºti ?
Întrebarea lui era atât de fireascã, încât.. parcã ar fi trebuit, ar fi fost normal, sã ºtiu totul.
- Ce sã-mi amintesc ? am întrebat eu complet derutatã.
- Ai leºinat când eram în pãdure. Apoi când te-am adus acasã, m-am întâlnit cu Jennifer, Ray ºi Johnny.
Leºinat? Tocmai spusese cã am leºinat?
Vai.. nu..
- Deci.. nu a fost.. ?
- Ba da, a fost real.., rãspunse bãiatul brunet cu ochi albaºtri verzui, înþelegând la ce mã refeream.
L-am mai privit o clipã, memorând zâmbetul lui superb, pânã sã observ cã Jenny se uita cu acea privire de „Gata. Imediat îmi spui tot!” iar Ray zâmbea cu subînþeles.. cât despre Johnny.. el era mai mult atent la mine decât la privirile mele ºi ale lui Matt.
- Mai bine am anunþa-o pe mãtuºa ta cã eºti bine. spuse Johnny într-un final.
- Ooo nu.. e acasã?!
- Nu, este la servici. Am avut noroc pentru cã tu aveai cheia la tine ºi numai aºa am putut intra înãuntru.., mã informã Ray.
- Dar de ce i-aþi spus? m-am uitat la ei toþi cu o privire acuzatoare.
- Nu ºtiam dacã vei fi bine, aºa cã.. a trebuit sã o anunþãm. Era sã facã infarct la telefon. Va fi fericitã sã afle cã eºti bine. îmi rãspunse Jenny.
- Off, bine..
- Eu cred cã ar trebui sã plec. spuse brusc Matt.
O fricã îngrozitoare mi se instaurã în suflet. De parcã.. dacã îl lãsam acum sã plece, rãceala aceea va reveni, mai puternicã decât înainte..
- Nu.. Stai.. Trebuie sã.. vorbesc puþin cu tine.
M-am ridicat ºi l-am prins uºor de mâneca perfect cãlcatã a cãmãºii lui în carouri. Se opri ºi mã privi în ochi. Acei ochi albaºtri verzui.. simþeam cum sunt prinsã în contactul vizual. Cum nu puteam sã-mi iau ochii de la el..
- Ããã.. Noi vom fi pe hol, dacã vei avea nevoie de ceva.., spuse apãsat Jenny, apoi ea ºi ceilalþi doi ieºirã din camerã închizând uºa.
Nu m-am miºcat. ªi nici el.
Era ca o statue. Fãrã sã respire, fãrã sã îºi mute privirea.
- Vreau sã ºtiu.., a fost tot ce am putut spune, dând drumul manºetei cãmãºii.
- Ce sã ºtii.. ?
- Matt.., am început scuturând uºor din cap, însã el mã întrerupse.
- Tess, te iubesc.. Asta nu ajunge pentru moment.. ? Poate cã vei afla.. Dar nu este un lucru atât de important..
- Atunci.. de ce mã iubeºti.. ?
Ochii mei jucau în lacrimi.. De ce încã mai ascundea asta de mine?
Mã trase mai aproape de el, apoi îºi puse o mânã pe faþa mea ºi cealaltã pe talia mea.
- Te iubesc pentru cã.. nu ºtiu.. pentru cã eºti tu. E ceva.. mai presus decât pot eu explica. Asta simt.. poþi înþelege asta.. ?
- Pentru moment .. Da.
În clipa urmãtoare mã sãrutã din nou ºi încet-încet am simþit cum.. prind aripi, pur ºi simplu..

[Image: 7f73fb91cf5f78901877549cc192f22a.gif]

Ultima imegine e ca sa vedeti ce minte de copil zuzat am.. Whistle
Ce face omul la plictiseala in ora de franceza.. Ca am si notat data si ora acolo..

Cat despre capitolul asta.. sper sa va placa..

Re: P.S. - Te iubesc II - Sophia Mason - 03 Jun 2010

foarte dragut capitolul
Matt.. hm ... si eu abia acum miam dat seama cal cheama ca pe Ichi

Re: P.S. - Te iubesc II - Kasumi Mikoto - 03 Jun 2010

Yeeee! Mulþumim!

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 03 Jun 2010

scz de intarziere dar si capitolul asta lam citit pe telefon in drum spre casa, dupa scoala, dar din pacate telefonul meu nu imi permita sa si postez
este extraordinar capitolul, dar nu prea cred ca Tess a lesinat asa, pur si simplu
am totusi o intrebare
ai schimbat in vreun fel planurile care le aveai cu Matt de cand si schimbat Ichi numele sau au ramas aceleasi?

Re: P.S. - Te iubesc II - Anaella L. Hathway - 03 Jun 2010

Ce super! Dar oare ce ascunde Matt? Isa imi dai un indiciu? Te roooog

Alice Morris Wrote:am totusi o intrebare
ai schimbat in vreun fel planurile care le aveai cu Matt de cand si schimbat Ichi numele sau au ramas aceleasi?

Hmm.. Ichi si-a schimbat numele cu mult dupa ce am scris eu despre Matt in fic..
Dar ca sa iti raspund la intrebare.. nu stiu.. Nu, nu cred. Ideile imi vin pe parcurs, eu nu mi-am pus in minte de cand l-a cunoscut Tess pe Matt ca se vor iubi sau ceva de genul. Daca in seara asta imi vine ideea ca ei se vor certa sau ca vor muri, sau ca se vor casatori, asta voi scrie.. Thinking?

Ah, si multumesc tuturor..
Anaella.. nu va dau niciun indiciu, desi unele conduc direct catre ceea ce este Matt.. Desi este o persoana careia i-am spus cate ceva, dar nimic foarte concret.
Veti citi si veti afla. Kiss

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 04 Jun 2010

Mii de scuze pentru dublu-post.. Kiss

Capitolul VIII - Partea I
Discuþia..
[ That's for Matt.. ]

[Image: 029f4571b48e8ab7f70c4cfb1f2063c2.gif]

Frunzele copacilor foºnesc plãcut. Vântul bate lin.. Iar aroma dulce a lui Matt mã face sã visez..
- Pãdurea e liniºtitã astãzi.., sopti Matt, în timp ce eu stãteam pe pieptul lui ºi simþeam cum acesta se ridicã ºi se coboarã armonios când respira.
- Mereu este.., i-am rãspuns zâmbind.
Matt nu rãspunse.
- Iubirea mea e somnoroasã ? întrebã el.
Mi-am ridicat capul ºi l-am privit cu o expresie derutatã ºi curioasã, apoi l-am întrebat zâmbind:
- ªi cine este iubirea ta.. ?
Expresia lui se schimbã într-una serioasã ºi mã întrebã cu o voce aproape îndureratã:
- Tot te mai îndoieºti de faptul cã te iubesc.. ?
Am stat o clipã ºi m-am gândit mai bine.
- Nu ºtiu. Îmi stã în fire sã spun chestii de genul ãsta.. Pentru cã mã îndoiesc mai mereu de orice. ªi uneori mã gândesc cã.. te iubesc atât de mult încât.. te voi pierde la un moment dat.. ªi nu vreau ca asta sã se întâmple..
Matt nu rãspunse pe moment. Ci doar respirã liniºtit în continuare. Clipele pãreau ani întregi.. Am început sã numãr.. Respira o datã.. de douã ori.. de trei ori.. Trase aer în piept ºi vorbi:
- Dar de ce crezi tu cã mã vei pierde?
Am clipit des ºi am privit mai atent un fir de iarbã de un verde smarald. Îmi pãrea rãu cã îmi pusesem capul la loc pe pieptul lui.. pentru cã tot ce-mi doream era sã îi vãd ochii. Sã vãd ce expresie a ochilor avea..
- Nu ºtiu.., am rãspuns eu sec.
- Tu îþi faci probleme degeaba când eu sunt cel care ar trebui sã se gândeascã la asta.. Eu sunt dispus sã aºtept oricât doreºti, numai ca sã fim împreunã. ªi nu-mi pare rãu, pentru cã.. asta este tot ce-mi doresc. ªi dragostea mea pentru tine nu se va schimba. Dar, cu timpul vei creºte ºi vor interveni multe schimbãri. Dar oare.. dupã toate acele schimbãri, dupã trecerea timpului.. mã vei mai iubi ca acum? Sau vei crede cã totul a fost de moment ºi vei vrea sã laºi totul în trecut..? De asta îmi este mie teamã.
Vorbise atât de rar ºi de clar, încât vorbele lui mi se întipãrirã în minte.
- Mai are rost sã mai spun ceva ? Da, poate doar un cuvânt: nu. Da, poate cã vor avea loc schimbãri.. dar mereu au. ªi nu cred, de fapt, sunt sigurã cã acele schimbãri nu-mi vor afecta pãrerea pe care o am.. Matt, te iubesc. Nu ºtiu ce ai fãcut.. nu ºtiu ce ai spus. ªi nici nu vreau sã ºtiu.. Dar m-ai fãcut sã te iubesc ºi sã te am în gând mereu.
Din fericire reuºisem sã termin tot ce aveam de spus fãrã ca lacrimile ce urmau sã-mi ºiroiascã pe obraji sã-mi afecteze vocea. Nu ºtiam de ce plângeam.. Pentru cã îmi era fricã sau pentru cã îl fãcusem sã deschidã aceastã discuþie..
- ªi eu te iubesc, Tess.. Mai mult decât orice pe lume.

3. Iunie. 2010
Joi

Dragã Jurnalule,

Cât de mult pot iubi pe cineva.. ? Cât de mult pot plânge pentru cineva.. ? Mult. Foarte mult. Dar.. ºtiu cã el meritã totul.. Îl iubesc din toatã inima ºi sunt atât de fericitã cã sentimentul este reciproc. Deºi tot simt cã este ceva ce îmi ascunde. Parcã ºi-ar crea un zid propriu în spatele cãruia sã se ascundã de toþi.
ªi asta este ceea ce eu nu înþeleg. Dacã mã iubeºte.. de ce nu îmi spune ? Oare nu are încredere în mine ?
Asta e o prostie..
Vreau sã ºtiu.. Vreau sã încerc.. vreau sã sparg acel zid. ªi sã-l vãd în totalitate pe Matt.. Nu doar partea pe care el o lasã sã se vadã. Ci ºi cealaltã, pe care o ascunde..
ªi nu voi renunþa pânã nu voi afla secretul atât de bine pãzit al lui Matt O’Neil.

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 04 Jun 2010

Superb
Vreau sa vad ce secret are Matt

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 04 Jun 2010

Ah, dedicatie Blush Ma simt onorat Blush Este superb capitolul Dar tu sti parerea mea despre fiecare dintre capitolele tale Blush Matt asta Blush Se pare ca pana la urma nu ma face de ras Wink)