Darkmark RPG Forum
Ce seriale urmariti? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce seriale urmariti? (/t-ce-seriale-urmariti)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Ce seriale urmariti? - Valentino Gaunt - 27 Feb 2012

Am vazut si eu mai demult primele 4 sezoane. Sezonu 5 nu l-am vazut ..oricum din 2 in 2 sezoane schimba personajele...da parca nu ma prea mai incanta...

RE: Ce seriale urmariti? - Desiree Rose Goth - 27 Feb 2012

• Elisabeth: I agree, Skins e un serial grozav ^_^ Nici eu n-am fost prea incantata la inceput de generatia a treia ( ramasesem ceva gen Starting all over again? :-< ) , si primele episoade din sezonul 5 sunt oarecum.. mediocre. Totusi, pe parcurs am ajuns sa indragesc si personajele din generatia 3 la fel ca si pe celelalte Finna Ca o consolare, sa stii ca sezonul 6 e mult mai bun decat 5 ( cel putin episoadele care au aparut pana acum..) .

RE: Ce seriale urmariti? - Effy K. Dietrich - 27 Feb 2012

Mda, cred că pe mine mă face aşa critică tocmai faptul că schimbă mereu personajele. Adică mă ataşez de ele şi de povestea lor şi dupaia îmi este greu să nu fac comparaţie sau să mă gândesc la ele. Nişte lucruri care mor să le aflu sunt dacă Sid a găsit-o pe Cassie şi dacă Cook a scăpat de nenea ăla psihopat cu bâta.Finna (care apropo sper să ardă în iad că l-a omorât pe săracul Freddie Finna )
Oricum voi continua să mă uit în speranţa că totuşi vor ajunge la standardele celorlalţi şi hmm, poate se mai aude ceva de vreunul din generaţiile trecute (ehh, speranţa moare ultima Finna ).

RE: Ce seriale urmariti? - Louis Ausländer - 29 Sep 2012

• Well, am inceput acum nu mult timp sa urmaresc serialul Dexter.Love It's awesome!(in my opinion)

RE: Ce seriale urmariti? - Julieta D. Thibault - 29 Sep 2012

Yeah, me tooLove Finna e genial Heart, dar eu urmaresc cel mai des "Supernatural":>

RE: Ce seriale urmariti? - Katerina Hale - 29 Sep 2012

Julieta : Şi eu mă uit la Supernatural. Kiss
Louis : Ştiuuuu ! Love Mă uit în fiecare marţi la 22:00. Wink

Păi,mă uit la Grey's Anatomy,Buffy : The Vampire Slayer,Charmed,The Nine Lives of Chloe King,Merlin,Being Human UK & US şi multe altele. Am o obsesie pentru vampiri,vrăjitoare şi chestii de genu. Finna

RE: Ce seriale urmariti? - Raizen Isildur - 29 Sep 2012

Sa ma gandesc ce lista am acum, pe care le-am vazut si pe care le urmaresc acum.

LOST, Flashforward, Heroes, Prison Break, The Event, Persons Unknown, Flashpoint, Person of Interest, Numb3rs, The Big Bang Theory, Falling Skies, White Collar, Suits, Alcatraz, Fairly Legal, Fringe, Breaking Bad, Hell on Wheels, Dexter, The Mentalist, Spartacus.

Oh yeah, long one Finna. But still, LOST imi place cel mai mult Happywide

RE: Ce seriale urmariti? - Eve Extasy - 29 Sep 2012

Lost!Cate amintiri ma leaga de filmul asta, o doamne!Finna
Tiu minte ca eram mica si cu toate ca nu il intelegeam si nu reuseam sa citesc subtitrareaFinna, ma captivat la maxim!
L-am privit de curand, din nou!
Si Prison break, e la fel de genial.Cand imi aduc aminte de asta ma navalesc o groaza de amintiri.Cand nu aveam PC, cu vreo 3 ani im urma, il priveam la tv.Stateam toata ziua in fata televizorului cu sormea, ca 2 obsedateFinna , ca mergeau in fiecare dunimica cate 10 serii.Ne tinea ocupate juma' de zi!!!
Am terminat de curand "Doctor hause".Super tare!Respect!Love

RE: Ce seriale urmariti? - Julieta D. Thibault - 29 Sep 2012

Oh da 8-> si Lost e genialFinna mai am cateva sezoaneLove la el si il termin.

RE: Ce seriale urmariti? - Skynet Barklord - 06 Oct 2012

Dr. House si vreau sa mai vad The Big Bang Theory