![]() |
In cautarea fericirii - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: In cautarea fericirii (/t-in-cautarea-fericirii) |
Re: In cautarea fericirii - Kasumi Mikoto - 12 Jun 2010 Yeee! AM trait sa vad si nextul! Write next if you want me to sleep this week! NEXT! Re: In cautarea fericirii - Anaella L. Hathway - 13 Jun 2010 Quote:Tot ce aveam de fãcut era sã îmi pun pana pe piept, ºi atunci Nu trebuia mana nu pana? Quote:. De fiecare datã când mã gândeam la ea, o durere profundã mã Asta mi-a placut mult :-> Quote:Dar vocea ei blânda îmi reverbera în minte, mai clarã ºi mai Cu asta m-ai dat gata!!!! Quote:Bãrbatul mã privi insistent, ca ºi cum i-as fi dat cu ceva în 1.Bun pozele sunt super. 2.Iar m-ai lasat in suspans :-W 3.Capitolul asta e minunat mi-a placut felul cum ai descris desertul si singuratatea. 4.Am totusi o mica intrebare: Ficul are Happy End??? Te roooooooooooooogg!!!!!!!!!! 5. Is [img]/users/2212/45/60/95/smiles/611593.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/961992.gif[/img]nebuna dupa ficul tau! 6. Cand vine nenorocitul ala de next?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/897939.gif[/img] Re: In cautarea fericirii - Lizzie Craig - 13 Jun 2010 Scuze de intarziere Bravo, Matt Suspansul e la ordinea zile Next... Re: In cautarea fericirii - Matt I. River - 13 Jun 2010 Ah, da Ani ![]() ![]() @Lizz Nu-i nimic, Lizz Si multumesc mult ![]() Re: In cautarea fericirii - Sophia Mason - 13 Jun 2010 wow nu pot sa cred? ai pus in sfarsit nextul da, se pare ca l-ai pus ieri si eu nu am foat aici sa-l vad dar asta e l-am vazut acum nu pot sa cred ca toata lumea povesteste din mai multe puncte de vedere si cred ca cel care a vorbit la sfarsit era batmanu' de Conero[sau asa ceva, nu prea retin numele si mi-e lene sa ma mai duc sus sa ma uit ] e foarte tare si m-ai lasata suspendata in aer la sfarsit sper sa pui nextul car mai repede ca sa cad[dar ai grija sa nu cad prea tare] Re: In cautarea fericirii - Alice Morris - 13 Jun 2010 deci, unu la mana, compu meu este tampti da rau de tot eu am dat comm aseara, a 2a, si mia zis ca sa trimis, si cand sa verific, ma striga tata sa ma duc la culcare, si nu era nici macar 10 jumate eu iam zis sa ma mai lase un minut, da nu, el batman deci, doi la "pana", imi plashe trebuia si tu sa ne lasi in suspans fix la sfarstit ce mai ziceameu aseara ca mie mia luat ceva pana sami dau seama ce era cu semnul ala al intrebarii acolo eu credeam ca e tot din pdv a lui Matt puteai si u sa pui macar un "Y", ca dear de, "X" e marca inregistrata a la Sophie imi place cum descrii si desertul, si cum isi autoimpune el sa continue calatoria, imi plac mult si pozele, desi nu inteleg ce e cu a 2a. deci, trei la mana, cand pui nextul? ;; ) Re: In cautarea fericirii - Anaella L. Hathway - 13 Jun 2010 Alice draga a treia poza e o poza cu semnul alchimiei ma rog nu chiar pt ca semnul alchimiei este format din 2 triunghiuri cam asa: ma refer la primul semn dar nu am gasit ceva mai bun. Poza a doua tot de alchimie din Full Metal Alchimist ![]() Re: In cautarea fericirii - Matt I. River - 13 Jun 2010 Defapt poza a doua nu este un cerc de transmutare ci o combinatie ![]() ![]() Re: In cautarea fericirii - Alice Morris - 13 Jun 2010 mi se parea mie cunsocut nu ai pus cumva ceva asemanator la capitolul anterior? Re: In cautarea fericirii - Matt I. River - 13 Jun 2010 Acela era tot un cerc de transmutare folosit de Ed la..ei, dar asta e secret O sa aflati in capitolele urmatoare |