![]() |
Rottweiler - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Rottweiler (/t-rottweiler) |
Re: Rottweiler - Isabella River - 28 May 2010 Da, Rose.. imi amintesc ce sfaturi imi dadeai in legatura cu injuraturile.. si tu si Bell.. Dar.. Jenna ii poarta numele de familie nenorocitului. :-L Pentru ca parintii ei sunt Nera vom Hause Mitroi si Carlos [ parca asa era ] vom Hause Mitroi.. si.. obligatoriu.. este Jenna - Rosie vom Hause Mitroi.. [ numele e destul de ok.. sunt mandra.. are acelasi nume de familie cu rott-ul unui coleg de-al lui tata.. Petrika !! ] Si numele aluia e Ionut Mitroi.. Sau Petre Calin.. nu.. Petre Calin e altcineva [ ala e de treaba.. si are si el un Rott pe care il antreneaza cu Petrika.. ] Dar.. mna.. asta e.. :-j Oricum.. sa nu mai vorbim de ala.. :-j Re: Rottweiler - Alice Morris - 28 May 2010 Isabella Luminita River Wrote:Alice de pe acolo sunt eu? Oricum, nu am fost alaturi de Jenna de la inceput dar am mai citit pe aici printre randuri[defapt printre posturi] si am vazut cateva poze Jenna e sooper dragutza si esti foarte norocoasa sa poti sa tii un caine tata mia zis ca ma lasa sami iau caine cand o sa am eu propria mea casa-atunci nu prea depinde de el dar imi doresc foarte mult un caine, micut si alb, neaparat scz de offtopic Re: Rottweiler - Isabella River - 28 May 2010 Normal ca tu esti. ![]() Re: Rottweiler - Alice Morris - 28 May 2010 ma simt mandra si flatata si u ai fi printre primii pe lista cu oamenii la care tin de pe forum Re: Rottweiler - Isabella River - 28 May 2010 Ah.. am pozele cu Jenna dar sunt vreo 37, si nu vreau sa le pun degeaba si sa va plictisesc.. Deci.. Cine vrea sa pun pozele.. ? :> Re: Rottweiler - Bell Evans - 28 May 2010 Isa, numai tu puteai intreba asta logic ca vrem Re: Rottweiler - Bella Emily Rose - 28 May 2010 Vreau si eu Re: Rottweiler - Sophia Mason - 28 May 2010 mereu miau placut cateii[pate nu toti, doar cei draguti cate nu musca] si miar placea sal vad mult si pe cel mai bun prieten al tau Re: Rottweiler - Matt I. River - 28 May 2010 Stai sa modific putin si...ahh gata: Eu vreau Corpul meu are o singura dorinta ![]() ![]() Te-am convins cat de mult vreau sa va vad pe amandoua? Re: Rottweiler - Isabella River - 28 May 2010 Huh.. macar patru persoane.. Dap, m-ai convins, Ichi.. ![]() Soo.. pozele : Jenna - Rosie Vom Cusnir Hause
![]() ~ Rasa: Rottweiler [ Dãã.. ] ~ Varsta (in momentul de fata): aproape 4 luni ~ Data nasterii: 5. Februarie. 2010 ~ Parintii: Nera & Carlos vom Hause Mitroi ~ Frati / Surori: Destiny [4 luni] & Rusty [dead] etc. ~ Semne Particulare: Un semn in forma de sageata pe piept [culoarea alba] Photos.. Asta ca sa vedeti ce mult ma iubeste Kira.. ![]() Afara ploua, iar ele.. mna.. in fata usii, la adapost.. ![]() Jenna: Tu ce vrei ? ![]() Kira: Cred ca am vazut ceva.. Jenna: Mancare ? ![]() Jenna & Kira: La lupta!! ... Dar in ce parte.. ? ![]() Jenna: Hai sa ne jucam.. ![]() Uda de la ploaie.. ![]() Kira: Hei, oau, ce-i aia.. ? Cu ce se mananca ? ![]() I love it.. O privire agera spre viitor.. [ by Petrika ] ![]() Jenna: Hai sa ne jucam! Kira: Tu aici ti-ai gasit sa ne jucam ?! Daca te vede stapana ta, o sa o patesti rau de tot.. ![]() Jenna: B.R.B. - Ma cheama stapana. ![]() Viata de caine.. Joaca.. joaca.. joaca.. Antrenament. ![]() Friends.. ![]() Kira - Pozitie de lupta. ![]() Jenna: Hmm.. pisica aia arata bine.. [ that's by Petrika ] ![]() I just love it.. ![]() Jenna - Pozitie de atac. ![]() Jenna: Tot e mai bine langa ea.. langa stapana mea.. ![]() ![]() Jenutzaa.. ![]() Jenna: Stati ca am auzit ceva.. Arr.. ... Aaady.. Viineee taaatiii.. Vezi.. ti-am zis ca am auzit ceva. ![]() La panda.. ![]() Isa: Jenna - Rosie vom Hause Mitroi!! Jenna: Auch.. M-a strigat pe numele intreg.. E de rau. ![]() ![]() Jenna: Vedeti.. vedeti.. Stapana mea ma ia peste tot cu ea.. ![]() Jenna: Mereu alaturi de ea.. De stapana mea! [ By Petrika ] ![]() Inca in masina.. ![]() Poza facuta din greseala.. But.. imi place.. ![]() Jenna: Oh, uite cum conduce stapanul meu.. Oau.. Heei, stapanu'.. unde mergem? ![]() Jenna: Daa.. ce bine e pe iarbaa.. ![]() Jenna: Eu sunt stapana si pazitoarea locului, deci aveti grija. ![]() Daa.. pe araturaa.. ![]() Isa: Pas, Jenna, pas. Jenna: Dar strainul ala.. ![]() Kira: Pe cai ca se filmeazaa!! [ that's by Petrika ] ![]() |