Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 18 Jun 2010

OFF:
Matt Ichigo Carter Wrote:
Tess
52 Mesaje

Tu ai numarat cate mesaje ne-am trimis unul altuia pana acum? Blush Blush

ON: Thanks, Axy.. Acum scriu next-ul .. :>

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 19 Jun 2010

Hai Isa
Cand vin vreau sa il vad postat

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 19 Jun 2010

Ok, deci.. nextul e foarte scurt si.. nu stiu.. sper totusi sa va placa desi mi se cam pare ca am sarit de la o actiune la alta asa.. dintr-o data, fara prea multa descriere..
Voi decideti. Kiss

Capitolul IX - "Sunt mereu cu tine.."
[ That's for Matt.. You know why.. ]

[Image: c5ccf8799ef653e532fb601728ac4a85.gif]

Iarba se miºcã uºor în bãtaia vântului.. Totul e atât de calm, dar.. El.. el se îndepãrteazã.. ªi cu fiecare pas pe care îl face e tot mai departe..
- Matt.. te rog.. nu.. Nu mã lãsa..
Spusesem totul atât de.. nu ºtiu.. Respiram din ce în ce mai greu.. Aerul era tot mai apãsãtor. Am înghiþit cu greu pentru a-mi îndepãrta nodul inexistent din gât. Imediat.. m-am prãbuºit pe iarbã cu ochii sclipindu-mi în lacrimi..
În clipa urmãtoare totul se prãbuºi încetul cu încetul..
Eram în camera mea, iar el era chiar în faþa mea, în picioare, cu o expresie foarte rigidã pe faþã. L-am privit speriatã ºi uimitã, în timp ce rigiditatea de pe chipul sãu se schimba într-un zâmbet fermecãtor..
- Sunt mereu cu tine..

Aceste vorbe m-au fãcut sã deschid ochii mari. Ora 04:13.. Era ceva atât de ciudat.. În primul rând.. fereastra era larg deschisã, iar perdeaua albã se miºca asemenea unei fantome vii în bãtaia vântului.. Iar eu închisesem geamul înaninte sã mã culc.
Am privit dezorientatã în jur. Totul era cufundat în beznã.. M-am întins dupã întrerupãtor ºi am aprins lumina. Respiram foarte repede ºi foarte greu.. Acele vorbe.. „Sunt mereu cu tine..” Erau.. adicã.. pãruserã.. atât de reale.. de parcã el chiar mi le-ar fi ºoptit la ureche..
Tocmai de aceea eram atât de speriatã.
Eram ferm convinsã cã se întâmpla ceva ciudat.. Dar..
- Cred cã e doar imaginaþia mea.., am ºoptit.
M-am ridicat din pat ºi m-am dus la fereastrã.. Cerul era foarte senin, strãpuns de mii de punctuleþe strãlucitoare ºi.. vii. ªi desigur, de luna argintie ºi plinã. Am închis geamul.. Apoi mi-am trecut o mânã peste fruntea umedã ºi prin pãrul uºor încâlcit. Am oftat stingând lumina ºi m-am bãgat sub cearºaful subþire, încercând sã mã apãr de ceva.. Nu ºtiam de ce, dar.. aºa simþeam.
În loc sã închid ochii ºi sã adorm.. Mi-am plimbat privirea prin camerã încercând sã disting fiecare lucru în parte în acel întuneric.
Am oftat din nou amintindu-mi de ce-mi spunea el de fiecare datã când mã surprindea oftând..
„Oh.. ce oftat..”
Atât de simplu..
Nu ºtiu cât am mai stat treazã, însã.. ºtiu cã am alunecat între vis ºi realitate ºi.. am auzit aceeaºi voce, aceleaºi cuvinte..
În dimineaþa urmãtoare eram în pãdure, la stejarul mare ºi bãtrân.. Râul.. iarba.. totul îmi aducea aminte de el.. Toate erau la fel.. însã.. fãrã el acolo, parcã nu aveau aceeaºi valoare.. Era trist sã vezi ceva ce pentru tine.. era lipsit de culoare. Mã întrebam ce însemna visul meu de noaptea trecutã.
Nu mai eram atât de sigurã acum de ceea ce visasem, însã.. pãstrasem în minte acele cuvinte...
„Sunt mereu cu tine..”

Imi cer iertare ca e atat de scurt.. :-<

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 19 Jun 2010

prima

EDIT:chiar daca e scurt, e super
ce vise ciudate are Tess
si 4:13
dubios, foarte dubios
nu mai pot spune nimic altceva decat next

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 19 Jun 2010

"Sunt mereu cu tine" Atat de simplu si totusi atat de complex. De ce cuvintele sau expresiile care exprima cel mai bine sentimentele noastre sunt atat de scurte? Este un fel de paradox Dar, banuiesc ca asa este cel mai bine Wink) Este mai usor sa spui "Te iubesc" decat sa incepi sa povestesti moartea caprioarei Wink) Blush Super capitol, Iss Si...uu..dedicatie Blush Nu trebuiaaa Blush Wink) Multumesc Wink)

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 19 Jun 2010

Matt Ichigo Carter Wrote:"Sunt mereu cu tine" Atat de simplu si totusi atat de complex. De ce cuvintele sau expresiile care exprima cel mai bine sentimentele noastre sunt atat de scurte?

Pentru ca.. Ok, ai dreptate, nu stiu.. Blush Dar.. noi avem multe expresii atat de.. simple care ne descriu sentimentele.. [ ~ I'll see you soon then.. ~ Love is for free ~ Beautiful in my eyes ~ ] etc. etc. Love

Matt Ichigo Carter Wrote:Este mai usor sa spui "Te iubesc" decat sa incepi sa povestesti moartea caprioarei Wink) Blush

Asta a fost.. pur si simplu superb.. Foarte frumos spus.. Blush [ apropo.. si eu.. ]

Matt Ichigo Carter Wrote:Super capitol, Iss Si...uu..dedicatie Blush Nu trebuiaaa Blush Wink) Multumesc Wink) Kiss

Stii de ce e scris pentru tine.. Blush
Si.. multumesc.. Blush Kiss

Alice Morris Wrote:chiar daca e scurt, e super
ce vise ciudate are Tess
si 4:13
dubios, foarte dubios
nu mai pot spune nimic altceva decat next \m/

Thanks, Alice.
Mda.. Blush ora a fost ceva.. mai degraba real.. Blush
Pai.. am ceva idei pentru next. Dar.. cred ca voi incepe abia maine..
Dar.. mai astept macar patru comentarii inainte.
Chiar nu ma asteptam sa va placa.. Love

Re: P.S. - Te iubesc II - Bell Evans - 20 Jun 2010

foarte tare capitolul, Iss
mai ales partea cu visul
si are si dedicatie, mai

next

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 20 Jun 2010

Urmatorul capitol va fi cu dedicatie pentru cine va comenta primul.
Dar pana sa incep sa scriu capitolul X.. mai astept trei comentarii.. >Happywide<

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 20 Jun 2010

Se pun la socoteala daca sunt de la mine? Blush Wink)

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 20 Jun 2010

Uhm.. stii ca in mod normal as spune da, dar.. *: Nu chiar.. Sad