![]() |
At the moment - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: At the moment (/t-at-the-moment) |
RE: At the moment - Lexie Stryder - 24 Jun 2012 Mood: energetic and a little dumb :| Status: - Locatie: home Mananc: nimic, tocmai am terminat ![]() Beau: apa Sunt imbracata in : pantaloni scurti si un tricou rosu Ascult: ac/dc- rock'n roll ain't noise pollution ![]() ![]() Privesc: monitorul Vorbesc pe mess cu : nimeni ;o3 Vorbesc pe skype: n-am Status skype: - Citesc: culegerile de romana si mate pana termin de examen x_X Ma gandesc la: ce dor imi va fi de casa daca va trebui sa ma duc la bunici la vara ![]() Dating: no one, could you not remind me that? ![]() Iubesc pe: all of you ![]() Nervoasa pe: :| Imi lipseste: capul pentru ca tocmai era sa cad de pe scaun ![]() Urasc pe: nimeni Abia astept: toamna RE: At the moment - Arlin van Iver - 02 Jul 2012 Mood: sad, frustrated, worried Status: - Locatie: home Mananc: nimic Beau: Borsec - apa minerala Sunt imbracata in : salopeta si tricoul albastru in dungi Ascult: muzica clasica (ca de fiecare data cand sunt trista) Privesc: tastatura, intrebandu-ma de ce nu am facut mai mult Vorbesc pe mess cu : Julieta Vorbesc pe skype: - Status skype: - Citesc: ceea ce scriu Ma gandesc la: cele doua verisoare pe care le-am cunoscut acum doua zile si de a caror existenta nu am stiut. Dating: waiting. Iubesc pe: nimeni. Nervoasa pe: mine Imi lipseste: prietenele cu care mi-am petrecut opt ani razand, invatand, si pe care sper sa le intalnesc cat de des pot. Urasc pe: mine Abia astept: chitara, toamna and my birthday. RE: At the moment - Guillaume J. Devereux - 02 Jul 2012 Mood: nerabdatoare Status: "Better a sinner than a hypocrite" Locatie: acasa :-s Mananc: de cateva ore, tot felul de biscuiti, seminte, zmeura si eu mai stiu ce ![]() Beau: apa Sunt imbracata in : pijamale Ascult: deocamdata nimic, imi iau noul album LP ![]() Privesc: monitorul Vorbesc pe mess cu : e inchis Vorbesc pe skype: dude, i told you already I do not own ![]() Status skype: - Citesc: ceea ce scriu Ma gandesc la: pfff....melodiile pe care le voi asculta inainte sa ma culc, dar ca nu se mai download-eaza odata :-w Dating: myself 8-> ne intelegem asa bine ![]() Iubesc pe: muuulti Nervoasa pe: timpul care trece prea repede Imi lipseste: timpul pe care l-am pierdut ![]() Urasc pe: timp ![]() Abia astept: sa imi iau mai repede melodiile :-< RE: At the moment - Kurt F. Malfoy - 02 Jul 2012 Mood: neutral Status: dafuq? Locatie: here and there Mananc: nimic Beau: apa Sunt imbracata in: bluza cu fluturasi si pantaloni negri Ascult: Lenny Kravitz - I belong to you Privesc: clipul melodiei de mai sus Vorbesc pe mess cu : - Status mess: - Vorbesc pe skype cu : - Status skype: - Citesc: Jane Eyre Ma gandesc la : faptul ca Lenny concerteaza in Romania si ai mei nu ma lasa la conceeert ![]() Dating: myself Iubesc pe : mine insami,my Holy B-es and India Nervoasa pe : ai mei parinti Imi lipseste: o iesire in oras Urasc pe : - Abia astept : sa gasesc o cale sa-i fac sa se razgandeasca / cursurile de teatru RE: At the moment - Julieta D. Thibault - 02 Jul 2012
RE: At the moment - Lexie Stryder - 02 Jul 2012 Mood: a little pissed off Status: - Locatie: home Mananc: nimic Beau: apa Sunt imbracata in: tricou rosu si blugi scurti Ascult: Guess Who- Zi de vara Privesc: monitorul Vorbesc pe mess cu : - Status mess: - Vorbesc pe skype cu : - Status skype: - Citesc: Harry Potter and The Philozopher Stone ![]() Ma gandesc la : faptul ca e mult prea cald Dating: ... shit Iubesc pe : all of you Nervoasa pe : Ivy pentru ca nu ma lasa la PS Imi lipseste: clasa a opta (already) Urasc pe : - Abia astept : sa ma lase Ivy in PS ![]() RE: At the moment - Aylee L. Lovel - 02 Jul 2012 Mood: Bored Status: Lasa-ma sa te las Locatie: home Mananc: Un mar verde Beau: Cola Sunt imbracata in: Fustita cu patratele si o camasa Ascult: Adam Lambert-Never close our eyes Privesc: GIMPul Vorbesc pe mess cu : Blair Status mess: I am everything in your dreams, including the backlights and the screams Vorbesc pe skype cu : N-am Status skype: - Citesc: Ion-Liviu Rebreanu... school Ma gandesc la : faptul ca vreau sa ies si inca nu am cu cine Dating: just my bed Iubesc pe : toata lumea Nervoasa pe : Colegii plecati din oras Imi lipseste: Prietena mutata in Anglia Urasc pe : nimeni Abia astept : data de 18 sa vine Denise acasa RE: At the moment - Ivy Thibault - 02 Jul 2012
RE: At the moment - Isabella River - 04 Jul 2012
RE: At the moment - Agnes Marie Lovel - 04 Jul 2012
|