Darkmark RPG Forum
Ce iubiti cel mai mult? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce iubiti cel mai mult? (/t-ce-iubiti-cel-mai-mult)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Cheyenne Laurette - 22 Oct 2008

hmmm.... roar... imi iubesk prietenele. Pe iulia .. " nu stiu cum ar fi daca u nu ai fi".... pe iulia enorm extrem de mult.
Imi iubesc familia.
Iubesc cum eu si iulia il iubim pe EL. observati ca am sc cu caps nu? Finna.
Iubesc petrecerile... alcolu'..nu in exces..doar ca sa te faca fericit.. ce sp eu ADOR petrecerile
Iubesc din toata inima dansul... ma refer la street, ji ala care se danseaza la party'uri ashea mai..lasciv
Iubesc sk8-eri...deki un tricou 'largutz' ji sk8-eri in picioare .. snt pur ji simplu slabiciunea mea Love Love
Iubesc.... sa creez rochi Love Love mai ales in ultimele sa[ptamani Love
Iubesc ADRENALINAAAA Love
Iubesc .... sa imi bat joc.... in general...
Iubesc...sa iubesc... (sa fiu indragostita desi pe moment sentimentu ma copleseste ji vreau sa scap de el)
IUBESC SZARVASSSS Love
Iubesc momentele mele de copil alaturi de Iulk.
Iubesc sedintele de P.L.S. [ lya knows ] cu Iulia mara si maria

Iubesc VIATA... iubesc yaron iubesc martu.iubesc telenovela vietii mele.iubesc adolescenta.

Mrrrr... am vb cam mult... (ma simpt ca Julz) Finna. Ma abtzin sa mai tot sp aberatzii pe care le iubesc >Happywide<

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Nabhi Orihi Shinigo - 24 Oct 2008

yo...cel mai mult imi plac prietenii mei mai ales...serban prietenu meu!

Re: Ce iubiti cel mai mult? - John Weasley - 02 Nov 2008

Eu imi iubesc familia,patria,pe Dumnezeu,literatura Harry potter

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Ada McNair - 20 Jul 2009

Eu cel mai mult .. iubesc pe Anna si pe Claudiu

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Anna McNair - 22 Jul 2009

Eu cel mai mult o iubesc pe Ada..si le iubesc si pe restul prietenelor mele de-acasa..

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Alice Swan - 29 Aug 2009

Cel mai mult imi iubesc familia,si pe prietenul meu Andrei

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Guest - 29 Aug 2009

...

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Raizen Isildur - 30 Aug 2009

O iubesc pe ea.

Iubesc parkour-ul.
Iubesc muzica.
Iubesc cartile.
...si alte maruntisuri.

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Ginny Malfoy - 30 Aug 2009

DeeciLove
Hahalina [ inca am pe constiinta " te urasc " 'ul ala:-s Crying((( sunt o idioata hahalino.. plus ca motivul e atat de stupid.. mi'am facut ganduri negre ca i'ai dat stii tu cui absolut tot ce am vorbitFinna)) ^Smile^ ] , Yarina [ te adorLove daca nu erai tu cu vasili aseara , nu stiu ce ma faceamFinna) ] , Sheera [ partenera mea de chinuit LauFinna)) eu ii dau add maine ca daca sarim amandoua pe el azi zice ca ne'am vorbit pe la spateWhistle ] , traje [ mamaa trajedioasaLove chinuim spiridusii cu bastarca noastraDevil ] , AnnaLoveLove , AdaLoveLove , gasca vesela [ ma bate lavinia daca nu spun si astaFinna ] ..
si de persoana pe care o credeam cea mai importanta pentru mine , ieri am realizat ca ma doare undeva.

Celelalte prostii gen inghetata si vata de zahar nu le mai enumarFinna))

Re: Ce iubiti cel mai mult? - Raizen Isildur - 30 Aug 2009

Ginny di Hahalina Wrote:DeeciLove
Hahalina [ inca am pe constiinta " te urasc " 'ul ala:-s Crying((( sunt o idioata hahalino.. plus ca motivul e atat de stupid.. mi'am facut ganduri negre ca i'ai dat stii tu cui absolut tot ce am vorbitFinna)) ^Smile^ ] , Yarina [ te adorLove daca nu erai tu cu vasili aseara , nu stiu ce ma faceamFinna) ] , Sheera [ partenera mea de chinuit LauFinna)) eu ii dau add maine ca daca sarim amandoua pe el azi zice ca ne'am vorbit pe la spateWhistle ] , traje [ mamaa trajedioasaLove chinuim spiridusii cu bastarca noastraDevil ] , AnnaLoveLove , AdaLoveLove , gasca vesela [ ma bate lavinia daca nu spun si astaFinna ] ..
si de persoana pe care o credeam cea mai importanta pentru mine , ieri am realizat ca ma doare undeva.

Celelalte prostii gen inghetata si vata de zahar nu le mai enumarFinna))

Cam ciudat. Imi da de gandit... dar in fine.