Darkmark RPG Forum
Teze unice - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Teze unice (/t-teze-unice)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Re: Teze unice - Charlotte Ambrosine - 03 Dec 2008

Chloe, permite`mi sa te contrazic
Notele nu le mai poti indrepta !
O data luata nota mica, asa ramane si te va trage mult in jos
Eu astazi, ca si restul Romaniei, am dat la romana
Mi s`a parut foarte usor in comparatie cu ce am facut eu la clasa .. voi ce ati facut?

Re: Teze unice - Chloe Wai - 03 Dec 2008

am facut teste nationale care se dadeaua acum 2 ani ,eu ma refeream ca daca iei 4 prima oara a2a oara poti lua 10Smile

Re: Teze unice - Hermione McGonagall - 03 Dec 2008

Da dar daca ai luat 4 in primul semestru nota se adauga la media semestrului,apoi chiar daca a doua medie este este mare media totala va fi undeva pe la mijloc.Adica poti lua 5 in primul sem si 9 in al doilea deci media este 7.Oricum a fost super usor azi.Ma asteptam ca la a doua compunere sa ne dea apartenenta unei opere la genul epic/liric.Nu o compunere de toamna.

Re: Teze unice - Raizen Isildur - 03 Dec 2008

Anul trecut ne-audat usor pe primu semestrus i pe al doilea au ingreunat situatia. Oricum, dupa parerea mea examenele de capacitate ce se dadea acum ceva timp erau mult mai usoare decat tezele astea unice.

Re: Teze unice - Briana Brighton - 06 Dec 2008

Raizen, eu nu cred ca erau mai usoare. Eu nu sunt de acord nici cu teza unica, nici cu examenul de capacitate, dar dintre ele prefer de 1000 de ori teza unica in loc de examen de capacitate.
Pentru capacitate trebuia sa inveti vreo 10-15 compuneri(apartenente la specie + caracterizari de personaje) si mai erau si cele 100 de variante, care eu cred ca mai mult ii stresau pe copii decat sa ii ajute.
La teza sa da doar din materia de clasa a 8-a, respectiv a 7-a si nu iti da si din a 5-a si ai muuult mai putin de invatat.

Asa... acum despre teza de la romana. Eu sunt clasa a 8-a si cred ca ati vazut ce ne-a dat. A fost usor pentru ca am avut aceeasi compunere pe care ne-a dat-o si anul trecut cand eram a 7-a ( Ce inteligenti, nu? ), iar restul subiectelor au fost o copie fidela a modelului, schimbandu-se doar poezia.
Lucrul care ma deranjeaza la teze este ca nu se corecteaza corect, or dau mai putin decat meriti, ori mai mult . . . Acum cand corecteaza profesorul de la clasa imi inchipui ce corecti vor fi unii profesori . . .

Re: Teze unice - Lyra Dust - 07 Dec 2008

Mie mi s-a parut foarte usoara teza asta la romana, doar ca asta e foarte rau pentru mine.
Daca e usor, eu fac prost. Mereu mi se intampla asa. Am iesit din teza si am zis: Gata, cred ca iau 10.
Eram foarte sigura pe tot ce scrisesem. Apoi, mi-am dat seama ca am gresit un cuvant in titlu, apoi ca am facut prea multa naratiune in loc de descriere si tot asa...
Asa ca 8-ul ma asteapta:|

Re: Teze unice - Chloe Wai - 07 Dec 2008

da asa is si eu is super sigura si nuam vien profad e roamna si zice da care o scirs prostia asta,si chesti de genul

Re: Teze unice - Hermione McGonagall - 07 Dec 2008

Da si eu patesc la fel.Intotdeauna gresesc ce este usor si fac bine ce este greu.Si mie s-ar putea sa imi de-a 8.Oricum la ce diriga am eu.E profa de rom si vine si ne spune ca am scris numai prostii la teze.Ca nicunul nu am invatat,cate etze am facut noi si am scris numai bazaconii,dar nici macar nu stie cine a scris asta.Numele se desigileaza la comisia de corectare nu in scoala,pentru a defavoriza frauda.Asta este.Oricum trebuie sa uitam partial ca ne mai asteapta o teza nesufeirta.La mate.

Re: Teze unice - Iseult Cromwell - 07 Dec 2008

Eu s-ar putea sa iau 8 sau 9...Nu ma astept la mai putin. Ar fi chiar culmea! Adica am muncit foarte mult de la inceputul anului, pana in prezent. Chiar daca anul trecut am lenevit cam mult, recunosc!;Wink

Re: Teze unice - Briana Brighton - 07 Dec 2008

Eu cred ca profesorii isi dau seama a cui este lucrarea, dupa scris, dupa stilul in care compui, nu trebuie sa desigileze tezele ca sa isi dea seama.