![]() |
Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec (/t-zodiac-european-chinezesc-pomicol-floral-egiptean-si-aztec) |
Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Kennya Allen - 13 Sep 2007 Si eu tocmai am vazut-o...Dar tot asa putin.Insa nu e de ajuns sa aflam noi raspunsul ![]() Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Aida-chan - 22 Oct 2007 vleau si yo ![]() 7 martie 1993 ora 4 dimineatza ![]() ms mult,astept raspuns ![]() Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Hermione Potter - 29 Dec 2007 yo sunt rac si maimuta restu nush sunt p 22.06 ... Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Guest - 29 Dec 2007 as vrea si eu... Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ada McNair - 18 Jun 2008 va zic eu altele dak vreti helly zodiac european - taur (decada 2 ) ascendent in - Scorpion zodiac floral - trandafirul zodiac arboricol - plopul zodiac indian - capra zodiac totemic - castorul zodiac egiptean - Anubis zodiac hindus - capra zodiac chinezesc - capra de metal ascendent in - caine Sam zodiac european - fecioara (decada 3) ascendent in - Sagetator zodiac floral - orhideea zodiac arboricol - teiul zodiac indian - randunica zodiac totemic - ursul zodiac egiptean - nu te gasesc zodiac hindus - randunica zodiac chinezesc - Mistret de lemn ascendent in - capra Sakura zodiac european - scorpion (decada 2) ascendent in - pesti zodiac floral - margareta zodiac arboricol - nucul zodiac indian- turnul zodiac totemic - sarpele zodiac egiptean - Thoth zodiac hindus - tot turn zodiac chinezesc - mistret de lemn ascendent in - maimuta Aida-chan zodiac european - pesti (decada 2) ascendent in - Capricorn zodiac floral - orhideea zodiac arboricol - salcia zodian indian - nu ai zodie indiana ciudat zodiac egiptean - osiris zodiac hindus - corabia zodiac chinezesc - cocos de apa ascendent in - Tigru Hermione Potter Zodiac european - rac zodiac floral - albastreaua zodiac arboricol - smochinul zodian indian - vierul zodiac egiptean - Nile zodiac hindus - vierul zodiac chinezesc - sobolan de foc sper k v-am lamurit ![]() Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Anda Black - 17 Jul 2008 daca nu e prea tarziu vreau si eu... Mi-ar olacea mult sa stiu. 18 mai 1993, ora(nu cred ca conteaza dar...) 2.10 noaptea Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Angela Slytherin - 21 Jul 2008 vreau si eu plis 13 noiembrie 1992 Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ada McNair - 22 Jul 2008 Debora zodiac european - taur (si eu sunt tot pe 18 mai ) ascendent in - Pesti zodiac floral - trandafirul zodiac arboricol - castanul zodiac indian - Diamantul zodiac totemic - castorul zodiac egiptean - Anubis zodiac hindus - Elefantul zodiac chinezesc - Cocos de apa ascendent in - Bivol Angela Slytherin zodiac european - Scorpion ascendent in - (am nevoie de ora) zodiac floral - Albastreaua zodiac arboricol - Castanul zodiac indian - Turnul zodiac totemic - Sarpele zodiac egiptean - Thoth zodiac hindus - Leul zodiac chinezesc - Maimuta de apa ascendent in - Dragon Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Angela Slytherin - 22 Jul 2008 mersi frumos, si apropo sunt nascuta 12.30 ziua Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ada McNair - 22 Jul 2008 Esti ascendenta in varsator |